izdzest

ka izdzest novecojošu informāciju kura vairs nav patiesa???

N nikss 29.04.2014

Atbildes (8)

I iziretajs 30.04.2014

vai Jums uzzinājāt kā izdēst info, un vai ir iespēja izdzēst savu sūdzību?

L labaakis 01.05.2014

Es arī gribētu uzzināt kā var izdzēst savu sūdzību?

L labaakis 05.05.2014

Uzrakstiju, jau laikam ceturto reizi pa 2 nedēļām, ceru šoreiz izņems. :)

Bayern 25.05.2014

Par 20 eiro jebkāda veida sūdzības var izņemt, vajag tikai par cenu vienoties ar sudzibas.lv administrāciju.

Kad es vēlējos izņemt sūdzību, tad laikam cenrādis bija 120 eiro par izņemšanu, kas tika nolaists līdz 20 eiro ar plašu un garu diskusiju kapēc un kā.

E Ezernieks Maris 29.05.2014

nevajag šeit vispār neko rakstīt, es vispār brīnos, kā šis saits var vispār pastāvēt, jo šeit katrs var murgot kas prātā vien ienāk, piemēram, - gribu nomelnot konkurējošu firmu.lūdzu, rakstu ka mani neapmierina viņu pakalpojums vai produkts utt., šo saitu taču vajadzētu slēgt ar steigu, jo šeit tikai visādi kompleksu māktie nekauņas citus nekauniigi apmelo un nomelno

B besiga22 05.06.2014

Tagad man ir skaiders kapec tika izdestas duvas PATIESAS sudzibas kas bija sarakstitsa par Oksanu Fominu.Nenormalu likuma ieverotaju un dzivnieku tirgonu.Kura skraidija pa saitu un draudeja visiem ar tiesu un policiju.kad divas reizes rakstiju administracijai kada velna pec ir izdesusi sudzibas nesanemu nekadu atbildi.rekur vina ir https://www.facebook.com/degheera

J ja labs 26.10.2014

sitadas oksanas vajag pasas izdraazt caur tiesaam. cik pretiiga vinai bilde! un bildes tak runaa pati par sevi ! tur pat komenteet nevajag :D un par sudzibam.lv, normaals portaals. prootams, tadiem, kuriem taisniiba aciis koz, un kuri tikai zog, dirsh, apmelo citus nepatiesi, kukulo, lisko utt, tas nepatiik. bet ticiet man, loti labs portaalins. es te vienmeer acis iemetu, kad jaaiet pie kada arsta, vai uz salonu utt. NODER :)

L liga297 20.05.2015

Interesanti, kāpēc mistiskā veidā tika izdzēsts komentārs par Ventspils reisa šoferi?! Vai arī kādam samaksāja?Komentārs tika ievietots vakar, 19.05.
Gaidu atbildi uz e-pastu [slēpt]@inbox.lv !

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes