Ires liguma lausana Uk

Lugums palidzet ar gudru un sapratigu padomu...Ko darit un ka pareizak rikoties sada situacija, kad ir parakstits ires ligums pirmdienaa...mantas tika parvestas uz jauno majokli, taja pasa diena, vakara tika konstatets, ka maja ir "bedbugs", blaktis.... +vel visadi apgrutinajumi..Tiklidz konstatejam kukainus, pazinojam agenturai...nakamaja diena atnaca izpust indi, atteicamies dizvot taja maja, uzraxtijam pamatotu vestuli agenturai..Mantas nostaveja 2 dienas, 3diena mantas parvedam uz citu vietu.pasi nepalikam ne vienu nakti.Galvenais jautajums ir ka rikoties,lai atgutu atpakalj visu iemaksato naudu..Ludzu...

S sylvie 07.11.2009

Atbildes (2)

A albis 07.11.2009

vajadzēja vākties no turienes prom neviens jums tur nelika līst,ja tur tāds bardaks,lai piedāvā par to pšu naudu ko citu teiksim sexu,vai minetu,jo naudu viņi neatdos.Tikai graudā.

J Janka 08.11.2009

citizens advice bureau, bezmaksas konsultācijas

viņiem arī ir daudz juridisko kantoru ar devīzi - no claim, no gain. Tas ir ja viņi nepiedzen neko no vaininieka, tad arī maksu par pakalpojumiem neietur. Vajag tikai meklēt.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes