LV RU

Ir kāds info par ekomob.lv?

Vai kādām ir pieredze ar interneta veikalu ekomob.lv? Vēlos pie viņiem pasūtīt preci, bet kad sazinājos ar konsultantu, viņš nespēja man sniegt nevienu atbildi jo izskatījās ka nesaprot latviešu valodu. Kā arī ir norādīts ka var veikt samaksu par pirkumu uz vietas skaidrā naudā, bet konsultants teica tikai ar pārskaitījumu var maksāt un es nevēlos maksāt par preci pirms saņemšanas jo tas veikals izskatās aizdomīgs. Pie viņiem vienīgajiem ir pieejama tā prece kuru es meklēju kas arī rada mazas aizdomas.

E edgars112 18.04.2018

Atbildes (5)

L Liene Avota 22.04.2018

Iesaku neiet uz visādām apšaubāmām spēļu zālēm, kur ne tikai ir ieprogrammēts, ka automāts vienmēr izdos mazāk kā tajā tiks iemests, bet arī kriminogēni bīstama vieta, kur nereti mēdz pulcēties alkoholiķi un narkomāni. Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes, neizejot no savas siltās un drošās mājas. Pievienojies cilvēkiem, kas pārvalda savu veiksmi! Nauda, protams, nevar kalpot kā pilnīgi visu problēmu risinājums. Bet, kā vēsta sena tautas gudrība, labāk sēdēt skaistā un jaudīgā pilnpiedziņas Audi kā ar nanoūdeni mazgātā trolejbusā, ārstējoties ar e-veselību. Savu laimīgo loto biļeti aizpildi šeit: https://goo.gl/d1V5JN un padari 2018.gadu par veiksmīgāko, kas līdz šim noticis savā dzīvē!

а Андрей С. 24.05.2018

Заказал в этом магазине две палки оперативной памяти. Попросили предоплату, я оплатил. Вместо заявленных 5-7 дней, ждал доставки около 2 недель, как мне объяснили, из-за косяка поставщика. Приятно удивило, что продавец вошёл в положение и самолично привёз товар, как только он к нему поступил, поэтому курьера ждать не пришлось. Я уже начал думать, что меня нагреют на деньги, но все обошлось. У магазина очень мутный сайт, не работает регистрация, каждый день тикает таймер бесплатной доставки (хотя она платная), и все товары указаны как "в наличии", хотя, как показала практика, это не так. По одному заказу вывод сделать не готов, так как на популярном 1а.lv два последних заказа потерял совсем из-за службы доставки.

J Juriis 02.11.2018

Заказал планшет, потом две недели звонил по телефону и слышал одну и ту же байку, что "нет информации от логистической компании". В конце начали заливать, что планшет пришёл, но сломанный, а других больше нет.
Деньги вернули. Пытаться там что-то купить больше не буду.

A Anžela I Juris 26.12.2018

Купили там ноутбук, меньше чем через 3 месяца сдали его по гарантии им обратно. Спустя месяц ремонта нам так и не дали внятного ответа , когда будет готов наш ноут. Идёт уже 3 месяц, ответа нет. Обратились по правам потребителя, пока ждём. Никому не советую покупать в этом магазине, сплошной обман, развод. На контакт так и не вышли с нами , будем обращаться в полицию.

A Al_Bodr 21.02.2019

Купил в данном магазине телефон, через некоторое время он сломался. Физического офиса куда можно отнести телефон нету. Долго не мог узнать как отдать телефон на гарантийное обслуживание, на письма отвечают редко, по телефону предпочитаю не решать такие вопросы (т.к. переписку можно предоставить суду). По итогу телефон необходимо было за свой счет отправить через пакомат Omniva, в другой пакомат к максиме XXX (на ул. Деглава, Рига). О том что телефон получили не написали, пришлось узнать самому, позже подтвердили получение телефона и пообещали дать информацию по диагностике в ближайшие дни. С того момента прошло почти две недели, больше вестей не было. В общей сложности прошло чуть больше месяца с момента отправки телефона.

Стоит ли пользоваться услугами данного магазина, решать вам.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes