Ieva auto autoskola

Apstākļi spiež mācības sākt noteiktā laikā un tuvu pie mājām. vienīgā skola, kas nodrošina mācību sākumu man vajadzīgajā laikā ir "Ieva auto". apskatot mājas lapu gan nekas skaidrs nekļūst. Nav norādītas pat cenas.mācību laiki tikai par septembri norādīti. zip.lv tikai pēc sludinājumiem atradu, ka apmācība notiek arī oktobrī :D arī atsauksmes i-netā nekur neatrodu. varbūt kāds tur ir mācijies un var pastāstīt kā gāja un kā patika?

I Ilze 08.10.2009

Atbildes (28)

I Inese 08.10.2009

Vispirms jau jābrīnās par Tavu sašutumu Ilze, apskatījos mājas lapu un tur viss ir saprotami uzrakstīts...bet mūsdienās taču ir cilvēkiem arī telefons !Piedod, bet rodas jautājums, kuru konkurējošo firmu Tu pārstāvi ?Un varu secināt...ja jau konkurentiem skauž, tad tā varētu būt laba skola !!! 7

I Ilze 09.10.2009

Es jau ar viņiem sazinājos. Izklausās, ka būs ok. Nu pamēģināšu- tad jau redzēs Nepārstāvu nevienus, vnk meklēju labu skolu.

S Suse 09.10.2009

Vari nemeklēt atsauksmes, jo autoskola tikko tik sākusi darboties un nevienu grupu vēl nav apmācījusi! Tā kā mēģini un pastāsti citiem par saviem iespaidiem! Veiksmīgi!

K Karinciks 10.10.2009

Starpcitu sazinajos ar so skolinju,pirmais iespaids jau vien labs, del ta, ka sekretare laipna un atsauciga(ko gan nevaretu teikt par citam autoskolam,piem,autoskolu Credo)!un ari es iesu macities saja skola:)pec tam pastastisu ka gaja:)

B beka 10.10.2009

njaa, lapa taa neko...kaadaa sakaraa autoskolas maajaslapaa ir kautkada sexa svingeru kluba reklaama? tas ir neetiski pret klientiem! tas vien jau par kautko liecina.

I Inese 10.10.2009

Beka !!! No cik dziljiem laukiem Tu esi, gandrīz pārsmējos... Labā pusē malinja visiem portāliem ir atvēlēta reklāmām, tām nav nekāda sakara ar mājas lapu un minēto skolu !

I Inita 10.10.2009

Starp citu jā, Credo sekretāres nav īpaši laipnas, bet Fortūnā gan ir- visas, ar kurām saskāros bija patiešām laipnas!!!!!!

I Inita 10.10.2009

Un starp citu, es mācijos pie 4 instruktoriem( ar pārtraukumiem), nesen nokārtoju B kategoriju. Visi bija labi, bet man īpaši patika pēdējais-Viktors (29225313), un viņam it tāds pats BMW kā CSDD!!

A Autoskola 11.10.2009

Nez, nez..man izskatās pēc kreisās skolas...Kas tā par autoskolu, kur nav skolas braukšanas eksāmens..
'' Un, ja Tevi sauc Ieva, vai arī esi skolnieks vai students – vispār maz jāmaksā, jo tieši Tev paredzētas 10% atlaides.'' ;;Vispār maz jāmaksā;; haha
Mājas lapiņa ar tāda nūģīga un nabadzīga. Noformējums - laikam kāds totāls nūbs taisījis. Man būtu kauns, ka tādā skolā mācījos braukt!
Bet nu veiksmi šaj jaunajai ''lētajai'' skolai..
Pati ieguvu B kategoriju ļoti prestižā skolā, uz tādām autoskolām, kā ''Viktorija'' , ''Ieva'' utt, jau nu gan neriskētu iet!
Bet nu tā jau katra paša brīva izvēle!

I Iveta 12.10.2009

Nez nez... kura tad tavuprāt ir tā prestižā ? Tik prestiža. ka kauns pat teikt... ha ha ha ! Nē, man patīk - pati ieguvu B kateg. ļoti prestižā skolā.. Vai tad attiecīgo kategoriju var iegūt šobrīd autoskolās ??? Manuprāt, vadītāju apliecības joprojām var iegūt vienīgi CSDD ! Lasot tavus murgus, var piekrist vienīgi tavam pēdējam teikumam, katram brīva izvēle, manuprāt pats svarīgākais ir pasniedzējs un instruktors... un cik zinu, Ieva auto tie ir vienkārši superīgi, jo tieši pie viņiem mācījos, un varu ieteikt arī citiem !

A Autoskola 12.10.2009

Kategoriju apmācības notiek autoskolās , nevis CSDD, neviens te nerunā par CSDD, lol.
Mans viedoklis ir, ka es neietu uz mazpazīstamām skolām, jo skopais maksā 2reiz!
Prieks par tevi, cik ilgi mācījies? Cik maksāja viena braukšanas nodarbība? Pa kādiem maršrutiem notiek apmācības?
Nevajag jau uzreiz apvainojumus, katrs drīkst izteikties.

I Iveta 12.10.2009

Ja kāds raxta apvainojumus, tad tā esi tu !!! Ko neraxti savu vārdu un to prestižo skolu ??? Un palasi savu textu gudrīte, tur tu apgalvo, ka kategoriju IEGUVI tieši savā beznosaukuma prestižajā skolā un beidz kompostrēt citiem smadzenes ! Un visādam gadījumam es tavu e pasta adresi nosūtīšu uz CSDD, lai Tu nektrāptu citus !

S saimons 12.10.2009

Ko uzcepies? Ej ārstēties

S saimons 12.10.2009

nu tu radi tagad taadu iespaidu par savu ievu skolu, itkaa tur visi buutu taadi psihopaati kaa tu!
taa laikam ''taveejaa''skola haha
ja jau vina tik laba, tad ko lamaajies un aardies

E Egiils 12.10.2009

Lasu, briinos ! Kas par ko suudzaas ? Nekorekti lietotaaji !

L Līga 01.11.2009

Skolas ir daudz un dažādas!Patiesībā,ja tu pats nemācīsies tad neviena skola nebūs laba!Pati mācijos«Fortūnā«,nu nekas īpašs jau tur nebija no tā skolotāja kurš mācija teoriju!Līdz nelebumam ņēmu priekšā CSN grāmatu un viss ok.Visus eksāmenus skolā un CSDD noliku ar pirmo reizi!

S Sigita 15.01.2010

Es pashlaik macos Ieva auto un esmu loti apmierinata... Pasniedzejs ir vnk super... visu iz dzives izstasta un ir pat jautri macities - patiesham prieks ierasties uz nodarbibam...mana grupa ari macas puisis kas macijies cita autoskola... nesaukshu vardaa... un ari vins pateica, ka tieshi Ieva auto izskaidro visu ta , ka pat muljkjim viss ir skaidrs un ir interesanti un patikami macities ;) katra zinja esmu loti apmierinata ar savu izveli...

E Elīna 25.01.2010

vai kāds varētu pateikt konkrēti par maksām?
teorija, eksāmeni, ieskaites, utt?

S Sanita 05.03.2010

Ir nu gan viņiem tāda dīvaina tā mājas lapa....."sen vairs nav modē"...... "netici citām tantēm"......"vietejais šķūnītis"..... izskatas ka pašai autoskolai nav viss kartībā.Es tur neietu mācīties.

I Ieva 15.04.2010

ES gan varu piebilst, ka autoskola ir forša, telpa kur jāmācās ir jauka, pasniedzējs arī super. :) Tā kā ieteiktu vien doties uz turieni. pašlaik pati tur mācos. un man patīk :) un maksa arī nav augsta + vēl dažādi bonusi :) Visi dodieties uz turieni :))

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes