Hansalink.info

Labas dienas! Vai kadam no jums nebuutu sikaaka informaacija par darba iekartoshanas agentury Hansalink.info? Varbut kads ir dabujis darbu caur to? Padalaties ar pieredzi. Paldies.

V Valerijs 06.08.2011

Atbildes (14)

M Maris 13.08.2011

Paslaik stradaju UK, ar sis firmas palidzibu aprili iekartojos darba Dhl noliktava kopa ar draudzeni. Nav jau medusmaize. Mainu darbs. Bet ir overtaimi. Nopelnit var, kur dzivot ir. Kadu laiku bus Ok, pec tam jau redzesim. Ja pats neko nevar atrast, vismaz ir labs variants.

V Valerijs 13.08.2011

Vari ludzu aprakstit darba pienakumus? Es ari gribu tikt uz UK uz DHL noliktavam :)

C Cousin 13.08.2011

Taisos braukt uz UK caur Hansalink ,kopumā labas/sliktas atsauksmes?... Valerij , kur atrodies ,kurā filiālē taisies iesniegt dokumentus?

V Valerijs 13.08.2011

Es iesniedzu dokumentus Liepajas filialee. Kopumaa interneta par Hansalinku atradu 3 sliktas atsauksmes, un visaas tajaas bija minets ka darbu dabujaa un visu maksajaa ka pienacas, 1. nepatika dzivoshanas apstakli 2.to ka vinju neinformeja par to ka darba adrese mainijas 3. Vnk bija rakstits Hansa ir krapnieki. Bet ari atradu kadas 5-6 labas atsauksmes, ka aizbrauca un stradaa. Kad isnedzu dokumentus pamaniju ka esmu registra zem numura 262, pajautaju, atbildeja ka vini shogad Liepajas filialee iekartoja arzemees 261 cilveku. Tas var nozimet ka ja tik lielu skaitu darbiekartoja, tad droshi butu paradijushies vairakas sudzibas, ja tie butu krapnieki. Karoch pec 2 dienam sanemu pirmo darba piedavajumu uz noliktasvas, bet atteicos jo mekleju darbu konkretajaa pilsetaa.

A Arnis Čukurs 30.08.2011

Tātad cik noprotu no jums firma ir uzticama un var ar t;as palīdzību meklēt darbu?

M Mause 26.09.2011

A ja nikomu ne sovetaju letetj cerez etu firmu!!! Esli vi mechtaete rabotatj cerez agenstvo,kotoroe zabiraet u vas denjgi za OPLACHIVAEMIJ obedennij pereriv,oblagaet vas dvojnim nalogom,to vam kak raz v Hansu!!! v nedelju dajut rabotatj max 32 chasa,a v firme obescajut 40(!),na rabotu dobiratsa peshkom casche vsego dom nahoditsa v 40-50 minutah ot warehousa,a pro kontrakt na ruki ,kotorij vam dadut cerez mesac-eto skazka! oni sami govorat-mi nauchilisj prodavatj skazku,i eta skazka stoit 250 Ls!!! tak,cto esli vi hotite kupitj sebe polovinu rabochej nedeli i dom,v kotorom zhivet kak minimum 9 chelovek i krovatj nado delitj esce s kakim-to celovekom,to dobro pozhalovatj v Hansu-eto oni mogut obespechitj na vse 100 %!!!

M Maiga 06.10.2011

Mani loti ieinteresējusi šī firma, jo varētu it kā dabūt darbu citā darbā Vācijā, ne tikai vecu cilvēku aprūpē, kur esmu jau pabijusi.
Ja kādam ir pieredze caur šo firmu Vācijā, rakstiet kā esat apmierināti. Es vēlētos virtuvē par palīgstrādnieci. Varbūt ir vēl kāda sieviete, ar kuru varētu kopā braukt?

V Valerijs 19.11.2011

Karoche, eto ja Valerij, kotorij i zadal etoto vopors :) Ja poletel 4erez hansu. Skazu tak rabota ne sahar, vremenami najobivajut na 2-4 4asa, menedzment vse latiwi i ruskiji, supervaizeri latiwi i russkie, koro4e v UK 4uvstvoval sebja kak doma :D Sej4as v Harlow idet nabor, tam koroche mozno zarabativatj do 12 pound v 4as, ja zarabativaju obi4no 9.20 v 4as, v nedelju za 5 dnej vihodit 300-350 na ruki. NO GOVORJU RABOTA NE SAHAR, rabotaew v bolwom holodilnike pri 0 gradusah :D No zato veselo i blja nikogda ne sosku4iwsja :D Esli edew 4erez hansu, budew rabotatj na agenstvo, zitj v odnoj komnate na 2 i polu4atj 300 poundov v nedelju. Zato eto horowij start :)

D dzhonis 24.11.2011

Cik jaamaksaa par darbaa iekaartoshanu?

A Andris 25.11.2011

Valerij, a 4to ti hotjel? Sidjetj doma i polu4atj djenjgi? Ti v Cehiji njerabotal v moroziljnjike pri - 18 gradusov i platjat gorazdo menjse.

A Appistais 21.12.2011

Durakus ķer. Draugs brauca no Valmieras filiāles. ŠOFERIS pie stūres pālī,kaut kāds vājprāc. Aizbrauca galā,atnācis pretī cilvēks un parādījis dzīvošanu + pateica lai gaida zvanu. Sagaidīja,izrādās ka tas cilvēks tikai aizgājis uz TESCO un pieteicis šos cilvēciņus darbam pēc principa - ''Ja kas parādās,dod ziņu'' Hansa darbu tā arī nedabūja ,esot bijis jāiet pašiem un jārunā kā māk (angļu valoda ir bijusi) un par DOKUMENTU TULKOŠANU 270 latu rēķins piesūtīts,vakar skatījām,psc. Uzaudzis līdz 300 + uz deklarēto dzīvesviesvietu ''draudu'' vēstule atnākusi pat. Es silti teicu draugam lai uzliek mīksto un nemaksā viņiem,nahujam tādiem idiotiem kuri par a4 lapu tulkošanu paņem 270ls :D viltīgi viltīgi,palasīju līgumu, rakstīts ka ''DARBĀ IEKĀRTOŠANA IR BEZ MAKSAS'' Un lapu tulkošana tiešām nav darbā iekārtošana,pēc idejas viss atbilst likumam. Nu hz ko tur strīdēties,bet maksā šiem durakiem muļķi. Murgs.

F Fui Hansai 09.11.2012

Neiesaku izmantot sis agentuuras pakalpojumus, jo reali man izskataas, ka vini nezin, kur vini suuta cilvekus, vai ja ari zin, tad gan nepateiksu neko jauku par siem krapniekiem. Konkrets gadiijums ar darbu Griekijaa, Hansa sadarbojaas ar darba iekartosanas biroju Atenaas, Cristian Care, kas reali bez maz vai verve meitenes darbam bordelos. No Hansa agenturas tiek solits viesmiles darbs, 700 eiro menesi, plus dzivosana un edinasana par velti. Kad draudzene nokluva darba vieta, vinu informe ka vinai javeic konsumaacijas pakalpojumi un edinasana nav ieklauta algaa. Dzivesvieta ir par velti, tacu sakuma draudzenei tika iedota ne iipasi maajiiga caurstaigajama istaba virs baara. Draudzenei pat radies iespaids, ka dazas no jau stradajosajam meiteneem tur sniedz ko vairak par konsumacijas pakalpojumiem. Agentura Atenaas pat ne vienmer ir lietas kursaa par baaraa notiekoso, jo draudzenei teica, ka tur stradajot latviesu meitene, bet kad draudzene ieradaas jaunajaa darba vietaa, latviete jau bija no baara prom. Un ari baara iipasnieks pats pastaastiija draudzenei, ka sim baaram cauri izgajusas aptuveni 1000 latviesu meitenes un lielaka dala meitenu, brauc prom aatraak vai veelaak. Es pienemu, ka nav radies skandals, jo meitenes kautrejas runat par to ka ir izvelejusas piekrist stradat sadu darbu, kad ir nonakusas sada situacijaa.

Man patiesam gribetos, lai latviesu meitenes saaktu runat par saadaam pieredzem. Un vel, tiem, kas tic, ka tagad ziemaa Griekijaa ir iespejams atrast labu darbu, neticiet siim mulkiibaam. Vasaraa uz salaam, jaa, bet tad noteikti meklejiet pasi, vislabakais variants ja jums ir iespeja, brauciet ar savu CV uz salu, kur jus gribetu stradat un runajiet ar viesnicu un kafejnicu vadiitaajiem pa tieso. Ticiet man, tad jus busiet gan atradusas labaku darbu, gan bus skaidriba par algu, dzivosanu un eesanu. Agenturai nu jau mana draudzene bus samaksaajusi ap 450 eiro, plus pasai bij jaamaksaa par biletem, tas ir smiekligi maksat agenturai saadu naudu, par saadiem pakalpojumiem!!!

Liels FUI gan Hansai, gan Cristian Care.

G grrrrr 01.10.2013

Mēslu kantoris
Naudu paņems, darbu solīs mēnēšiem, tā arī beigās staigā .. bet jā - mums ir tik daudz vakanču, ka ne izvēlēties.. dirsēji

P Pelīte25 25.02.2014

Sveiki, šobrīd Hansa mums divām meitenēm piedāvā darbu Kiprā par istabenēm, varbūt kāds/kāda ir caur Hansu strādājuši Kiprā un ir kāda atsauksme?

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes