Grand Prix

LabdienVai kāds ir saskāries ar loteriju (spēli) '' Grand prix''. Mājas lapa http://www.grandprix.lv/. Gribēju jautāt no kurienes viņi iegūst personas datus, lai varētu sūtīt savas vēstules? Pieteikumi nekādi nav aizpildīti? Paldies

K Karlosons 07.12.2010

Atbildes (19)

T tuto 08.12.2010

Tak daudziem tādas ir.Nav noplūdes,ja esi ko pastā pasūtījusi,tad arī no turienes nāk adreses vārdi uzvārdi...Nekas nelikumīgs . :)))

D Dīdī 09.12.2010

Es pastā nekad neko neesmu pasūtījusi bet man atnāca šī vēstule:(

P Patriots 11.12.2010

Man ar atnāca no sākuma viena vēstule,un tad sekoja otra dzeltenā.Biju no sākuma domājis,ka tā ir krāpšana,bet kā izrādijās,vajag tikai no viņiem nopirkt grāmatu par veselīgu dzīvesveidu un automātiski piedalīsies loterijā,kur var vinnēt automašīnu vai naudu...Varbūt krāpšana ir maza,jo nopērc no viņiem grāmatu,bet loterija tikai lai acis aizmālētu...

I [email protected] 20.12.2018

Labdien!Ta ir tira krapsanas,jo es tadas tris reizes sutiju ,domaju ,gaidiju ka lielo naudu vinnesu ,bet neka.Mana tautu ,kauna nav viniem nemaz.

P piepe 13.12.2010

Tās vēstules nākot pat mirušiem cilvēkiem:)) Nezinu, no kādām datu bāzēm Jumava tos ņem.
Gluži krāpšana jau tā nav, tikai tāda lētticīgu cilvēciņu drusku pamānīšana - sak' nopērciet grāmatu (patiesība reti kuram šī sūda grāmata ir vajadzīga!) un nu tik tiksiet pie mašinas, naudas utt... Protams, viens jau arī tiks, bet izdevniecība to atgūs ar uzviju, jo cilvēki, kuri reti draudzējas ar galvu, jo ir gana lētticīgi būs jau pasūtījuši tās štrunta grāmatas par 20 Ls....
Tak nereaģējiet uz tām vēstulēm un miers!!!

I [email protected] 21.12.2018

Tiesi ta tie ir lieli krapnieki,krapj ka var,pievilina cilvekus un beigas neka ,tik ilgi vel jagaida izloze gadu kamer notiks un tad tev pasaka neko neesi vinnejis,milie cilveki es jums ludzu nekada gadijuma nepiedalaties saja izloze.Jauku visiem dienu.

J janisgrauds 20.12.2010

Piekrītu'' Bomzim'' paskataties, ko raksta SIDRABA
http://sidraba.tumblr.com/post/2060377471/jumavas-grand-prix-loterija

K Kircenkoolga 04.01.2013

Kas vinneja?-Krigere.Bet kada attieciba viņai ar kungu Krigerisu?-sieva, meita, , , , māsa unt.t.Šeit ari korupcija!

J janis puce 09.01.2016

Milie jus varat iesaistities bet zaudesiet vismaz 2000 un rezultats nule. Atvainojiet es uz savas adas to visu izmeginaju.Piedava VIP statusu .un beigas nules variants.NEATLAUJATIES uz sadam reklamicijam.

K Killia Stewblew 03.03.2016

Mana vecmamma piedalījās un arī pasūtīja grāmatu par ~13€. Grāmata bija par dabīgiem ārstēšanās līdzekļiem - tātad diezgan noderīga un vēl pluss bija tāds, ka, ja pasūti šo grāmatu ir 100% garantēta pārsteiguma balva. Kad beidzot pienāca diena, kad grāmata ar specbalvu nonāca pasta nodaļā, vecmamma bija pārsteigta - apmaksājamā summa ~130€! Tātad šī balva nebija bezmaksas, vecmamma protams izvēlējās sūtīt atpakaļ, jo kādēļ lai viņa maksātu par to, ko nemaz nezina kas tas ir.

G gravinsa 11.04.2016

Šorīt sazvanīju Grand Prix ofisa (itkā) nr. Pacēla pakurla kundzīte, kura reizes septiņas nedzirdēja nosaukto adresi, lai es, pagaidām,pa labam nesaņemtu tās pāruzbāzīgās, datorsistēmā sūtītās mēstules. Nav pirmo gadu. Cik tautiešu tajā piedalās,kad joprojām viņiem atliek naudas to kamīniekuru izsūtīt?

L llietotājs 25.12.2016

Man liekas kad par šo kantori būtu jāpainteresējas tiesībsargiem. “Grand Prix #10” izloze vajadzēja notikt 23.decembrī. Un kā viņi paši raksta, tad pēcpusdiena vajadzēja būt arī uzvarētāju sarakstam. Bet diemžēl tas tā ari nenotika. Redzams vēl nepatika laikam uzvarētāja uzvārds, tad nu nolēma pēc svētkiem atkārtot procedūru.

A Antra Pasieka 09.02.2017

Ar vienu grāmatu, jau tas viss nebeidzas. Iespējams, ka to grāmatu es pasūtīju diezgan apzināti "senču padomi ikdienai", bet turpmākā gada (2016) laikā man bija nemitīgi piedāvājumi iegādāties dažādas preces par summām, kuras nebija mazākas par 30.00 eiro. Līdz ar pasūtījumu es saņemtu lielāku izredzi uz " lielo laimestu". Nupat arī manam vīram pienāca "svarīgs sūtījums". Kā domājiet, mēs atbildēsim?

A [email protected] 27.12.2017

Labdien man jau tā pat kūp galva un gaidu šo dienu viens jau būs laimīgais nevis es.vestules nāca ļoti skaistiem vārdiem tik pat kā vinnējusi.ticu,jau viens jau laimīgais bus.bet tādu vēstulu tur daudz.

R Renārs 12 31.12.2017

:) palasot komentārus, saprotu ka mana mamma nav vienīgā, kas šo spēli spēlē. :) apsolijās no jaunā gada vairs nespēlēt. Jau no paša sākuma mēģināju ieskaidrot ka tas teātris/ bizness un pa iztērēto naudu būtu sen to dāvanu nopirkusi. visu laiku ir bijuši solijumu, ka viņa ir viena no laimīgajiem/izredzētajiem kas ir izraudzīta , varenajai loterijas kulminācijai. :) Ieteiktu savus vecos cilvēkus vest pie prāta.

N Noraa12 15.01.2019

LŪDZU ATSAUCIETIES KĀDS, KAS KAUT KO IR ŠAI LOTERIJĀ LAIMĒJIS! KAUT VAI 30 EUR!

A Agnija Puntule 03.03.2019

Sakiet, lūdzu, kā rīkoties sekojošā situācijā: Omei nepārtraukti nāk šīs muļķīgās vēstules, un viņa, kā jau vecs un naivs cilvēks, ik reiz uz pastu skrien, lai samaksātu par kārtējo preci, kura jāiegādājas, lai iegūtu LIELO LAIMESTU! Gala rezultātā, piešķirtas vairāk kā 5 preces uz nomaksu, plus, katru mēnesi jāmaksā par kādu preci uz vietas. Tas nozīmē, ka nomaksas/līzinga izmaksas ir vairāk kā pus pensija, bet otra puse pensijas aiziet samaksājot par to preci, kura jāizņem uzreiz un līdz ar to, arī norēķins jāveic nekavējoties. Mēs, tuvinieki, par to neko nezinājām, jo viņa baidījās teikt, un domāja, ka nu jau tūliņ laimēs lielo naudas balvu un tad arī visu nomaksās ... Kā rīkoties? Vai tas ir legāli, ka neizskata pensionāres ienākumus vispirms, lai izsniegtu vairākas lietas vienlaicīgi uz nomaksu? Kā arī, nekādi papīri nav parakstīti, atnākušas vēstules, kur paraksts ir no vienas puses (Grand Prix), bet ne no otras puses. "
Paldies par atsaucību!

N Noraa12 04.03.2019

Uzrakstiet uz Bez tabu! Ļoti gribētos zināt vai tur tiešām loterija notiek, vai viss tikai krāpšana.

L llietotājs 13.03.2019

Vest Omi uz atkarības centru...šausmīgs joks-sorry bet laikam ar tiem vecajiem ir tas pats kā ari ar jaunajiem

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes