Garantija un remonts

Sveiki! var būt kāds jau ir sastopis ar līdzīgu problēmu un var padalīties ar kādu labu padomi. man ir nokāries planšetdators (apmēram gads, līdz ar to garantija vēl darbojas), par to vienmēr esmu pārmerīgi rūpējusies - nekādas kritīšanas, ūdens un tml. nekad nebija. un pēkņši kkas notika ar akumulātoru un tas vairs nevar strādāt bez elektrības un pie 87% sāk restartēties līdz bezgalībai. nu ok, aiznesu uz veikalu kur tas bija pirkts, tie sūta uz remontdarbnīcu, no kurienes man atnāk vēstule, ka planšetdators ir mehāniski bojāts un garantijā man ir atteikts (un viss remont maksā tik pat, cik samaksāju par to gadu atpakaļ). Bet jautājums ir - kā tas var būt, ja viņš nekad nav nekritis, nekas, no mājās bija paņemts tikai pāris reizes, vienmēr maciša un pat neviena skrāpējuma uz tā nav! un vai ir jēga meklēt un taisīt neatkarīgu ekspertīzi?

J Jekaterina Guscina 31.03.2016

Atbildes (2)

A anonimais 007 31.03.2016

Nav! Jo varētu nekrist, bet pat no ilgas stāvēšanas neieslēgtā režīmā, baterija kļūt beigta, no kaut kādas spēles vai programmas var noķert vīrusu, jā android arī ķer vīrusus! Nepareizi lietots, piemēram spēlē spēlītes, lieto internetu vai ko citu dari, planšetnieks uzkarst līdz 80 grādiem, bet tu turpini lietot, līdz ar to platei savienojumi var atkūst utt. kā dēļ rodas mehānisks bojājums.

T Tong Po 07.04.2016

Kāds serviss tev atteica garantiju?

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes