Evolution gaming latvia

Vai kāds ir pazīstāms ar šo uzņēmumu un var par to pastāstīt sīkāk? Pirms kada laika aizgāju prom no Eiro Live Technologies (briesmīgs kolektīvs !!!, šmaucās ar algām). Pirms sūtīt savu CV gribētos dzirdēt kādas atsauksmes par šo kantori!

L Laine 06.09.2011

Atbildes (30)

= =) 14.09.2011

i labaaks, zinu ko tu doma par eurolive, ari tur stradaaju=)

N Nastenjka 14.09.2011

Rabotaju v Evalution! o4enj strogie pravila xorowij zaroborotk. normaljnie smeni o4enj xorowij kollektiv.otziv4ivij vezhlivij i prijatnij! uslovija otli4nie.firma raswirjaetsja budet novij offis! vsjo super! esli rabotaew i vipolnjaew vse uslovija kotorie pridumani s ras4etom na tebja tvoi trebovanija i vozmozhnosti kak i na udobstvo firmi to budet vsjo otli4no! zhelaju uda4i! pravda xorowee mesto! no nagruzku viderwivajut ne vse! nuzhno bitj akkuratnoj 4estnoj i vnimateljnoj togda tebja zhdjot uspex! pro vtoroe kazino sliwala .govorjat otstoj! EVALUTION eto sovsem drugaja pesnja!

н Наташа 16.09.2011

Что бы тут работать, это ещё заслужить надо.
Если трудолюбивая и, как правильно отмечено честная т.е. добросовестная, будешь довольна рботой и зароботком.
А если услышишь плохие комментарии - то знаешь... в любой компании можной найти недостатки, и зачастую жалуются те, у кого опыт работы в других компания меньше.

B [email protected] 08.10.2011

esmu stradajusi abos, Evolution viennozīmīgi labāks par ELT. Iesaku!

K Karīna 08.01.2012

Esmu stradajusi shaja kantori, nezinu, gruti pateikt vai tur ir labak vai sliktak, nav nacies stradat LTC, tapec gruti salidzinat. Man pazina ir stradajusi gan te, gan LTC un vinai labaks LTC liekas.
Ka viss notiek: aizsuti CV, un vismaz mana gadijuma, nakamaja diena piezvana, saruna darba interviju. Atnaku uz interviju, liek aizpildit anketu(informacija par sevi)un testu(kadi 10 jautajumi) ANGLU VALODA, talak ved uz citu telpu, kur ir meitenes, parada ka tas notiek, un Tevi apsedina pie kada no galdiem un tad ekrana paradas tipa potencialais speletajs, kurs rakstiski uzdod jautajumus ANGLISKI un Tev protams jaatbild, jaruna dialoga. Talak Tev liek kartis likt, nezinu, laikam lai parbauditu, ka Tu izliec kartis, vai vispar sajedz kaut ko no ta.
Apmacibas notiek krievu valoda, to es varu apgalvot par rita grupam, treneres krievietes, vakara grupam-lielaka dala meitenu atsaucas, ka latviski maca, bet to es nezinu, jo esmu macijusies rita grupa. Nezinu, ka citam meitenem, bet man treneru attieksme nepatika, jo piemeram, ja es jautaju kaut ko latviski, vinas man atbild krieviski, un pec tam vel brinas, kapec es domaju tik ilgi, lai atbildetu uz vinu uzdoto jautajumu (nav ta, ka es pilnigi nezinatu krievu valodu, bet tomer ir ka ir...), vel ir ta, ka ja kadam neizdodas, ta ka vajag tas kartis maisit, tad tas baigi neapmierinatas, it ka Tu noziegumu esi paveicis. Apmacibas notiek apmeram 2 nedelas, par to Tev maksa ari. Protams verte ari kludas, cik labi vai slikti Tu macies, esmu bijusi lieciniece, ja piemeram tev nesanak 1 diena tas kartis safaset ka vajag, tad no Tevis var taja pasha diena atvadities, tas pats notiek ari sho 2 nedelu apmacibas laika, beigas paliek tie labakie...Drosi vien tapec interneta visu laiku vinu sludinajumi stav.
Vel japiebilst, ka noteikti japilda noteikumi, ka jebkura darba, nedrikst kavet, jabut uzkrasotai, sakoptai, protams, jaliek kartis pareizi, u.c., ko iepazisi laika gaita, jo viss tas sastada Tavu algu, nedrikst but kludas, jo par mazako kludu novelk algu. Alga teikshu normala var sanakt, ja visu taisa bez kludam, ja ar kludam, tad beigas var sanakt ne visai..
Visu gluzi nerakstishu, ko veletos, bet dazas lietas gan...
Par sakoptibu, meikapu, teiktu ka jakrasojas spigti- ta ka maukai-atvainojos par izteicienu, bet ta tas ir. Jabut ari rotai uz kakla, lai atbilstu melnai kleitai.Jasmaida, un jaliek pareizi, bez kludam, jo par to var pieskirt naudas bonusu menesa beigas (bonusu lielumu pieshkir atkariba no vietas topa)
Runājot par darba specifiku, diezgan stresaina un garlaiciga, vismaz mana gadijuma, tapec ari aizgaju un nemaz nenozheloju.Stresaina ta tapec, ka viss jataisa bez kludam, jo no ta atkariga alga un jastaiga visu laiku pie pit bosa vai ka vinu tur sauc, norada Tavas kludas uc. Bet runajot par garlaicibu-pie ta komja jasez neskaitamas stundas un jasmaida, neatkarigi vai ir kads speletajs vai nav, labi sakuma tas liekas ok, bet nostradajot vairakus menesus, tad ir ka ir...
Vel ir darbs mainas, ka iekrit, ta jastrada, piemeram nakti...
Kopuma stradat te vai nestradat, ir katra pasha zina, varu pateikt tikai to, ka maz ir tadu cilveku, kas te paliek uz ilgu laiku.Pastastiju no savas pieredzes. Veiksmi darba nakamajiem darbiniekiem!

L liencuks 16.01.2012

Manuprāt Evolution Latvia kaut kas nav īsti tā kā vajag, visu laiku meklē jaunus darbiniekus.

E eriwka 20.01.2012

Strādāju Evolutionā, viss patīk! Viss ir kā vajag un meklē darbiniekus, jo kompanīja aug un tuvakājos mēnešos vēl izaugs un atvērs vairāk galdus, tāpēc arī vajadzīgas meitenes. Daži aizēj, jo neikvienam patīk sēdēt kameras priekšā, vēl ir daudz kurī strādā līdz mācību beigām un pēc tam aizēj meklēt jaunu darbu jau pēc specialitātes utt. Ja jūs meklējat darbu, kur var sedēt neapgrutinot sevi un pelnīt lielu algu, tad jums nešeit, jo lai šeit labi pelnīt vajadzēs papulēties. P.S. par treningu - lai tu pēc divām nedeļām, kad bez trenera apsedīsies pie galda neapjuktu, tad protams treneri daudz no tevis prasīs treninga laikā, jo par tavām kļūdām ne tikai tu pats, bet pirmo laiku arī viņas atbild! Veiksmi!

K Karīna2 23.01.2012

Cik tas ir LIELA alga?
Katram sava pieredze, bet lai vai kā, par evolution nav nekādas labas atmiņas, dzenāja kā suņus, liela nauda apgrozas šiem, tāpēc jābūt visam perfektam, un operatori ir tie lielākie grēkāži ko jāt.
Šobrīd varu tik ironiski pasmieties par šo tā saucāmo ''darbu''.Tērēt laiku evolution nav vērts!
Strādāju citur piedienīgākā darbā, kur čakars mazāks, kur ar cieņu izturas, normālas stundas un maksā piedienīgi!
Ieteikums aizdomāties meitiešiem, kur izniekot savus labākos jaunības gadus!

Rozishakungs 01.02.2012

Karīna2
Kas tavuprāt ir piedienīgs darbs? Kur tad tu tgd strādā kada veikalā par minimālo algu? :D Un kas tu uzskati ka 8 stundas dienā strādāt ir baigi daudz? Ja tu pati biji ņēmusi vairāk vai mazāk stundas ta jau ir tikai tava problēma. Un darbu evo vismaz var savienot armācībām un vissu pārejo jo izvēlies sev izdevīgas maiņas un pelni attiecīgi par paveikto darbu. Un tur pret tevi izturas ar cieņu ja tu maki stradat un netizlojies katru mīļu brīdi.

K Karīna2 02.02.2012

Baigā pašreklāma dažiem skatos, kā kāda negatīva atsauksme -tad citi taisnojas firmas labā...
Nav viss tur tik spoži kā pedējā komentārā, padomājiet loģiski, ja viss ir tik ideāli, tad kāpēc visas Rīgas sievietes tur nestrādā?!?Tāda bezdarba problēma vispār nebūtu...

K Karīna2 02.02.2012

Un par darbu-nestrādāju par minimālo kaut kādā tur veikalā, bet IT jomā, jo ir izglītība atbilstoša un ir pašcieņa!

D Dealer 12.03.2012

Esmu šoka par autores komentāru, ka ELT ir briesmīgs kolektīvs un šmaucoties ar algām. Kas par bullshitu?! Kolektīvs rīktīgi feins. Manuprāt, šeit nepatīk tādām, kas neprot nearvienu sadraudzēties - riktīgi augstprātīgām žurkām. Labs cilvēks nedēļas laikā atradīs šeit čomenes uz mūžu. Un par algām - neapmelo kompāniju. Ja nemāki lasīt, un nekad neesi redzējusi līgumā rakstīto, tad vaino pati savu daunismu jaunkundzīt. Maksā visu perfekti pēc līguma, lats latā + precīzi laikā.

Un darbiniekus šajā jomā, gan ELT, gan Evolutions meklē un meklēs non-stopā, jo šāda veida kompānijas tikai aug un attīstās, līdz ar to attiecīga vakance, var teikt, vienmēr būs atvērta. Visas Rīgas sievietes nestrādā, jo visām Rīgas sievietēm nav pietiekami daudz smadzeņu, lai labi runātu angliski + daļai rokas aug no dirsas un sprogainas, līdz ar to karšu krāmēšana uz konkrētiem laukumiņiem konkrēta brīdī tādām ir mission impossible.

Un ejiet takš jūs dirst, ja domājat, ka šamo raksta menedžeris, ķip, pašreklamējoties! :D

A Ashley 26.06.2012

Sveika.
Drīz paies pus gads kopš strādāju "Evolution Latvia"
Mani paņēma darbā tiešām ideālā laikā.
Darbs tiešām nav slikts. Ņemot vērā, ka mūsdienās darbu atrast ir ļoti grūti un pie tam vēl labi apmaksātu.
Pēc jaunajiem likumiem, apmācības vairs nav apmaksātas, bet es domāju, ka ir vērts viņas iziet un sākt strādāt.
Darba ir savi plusi savi mīnusi. Ļoti pozitīvi ir tas, ka tev nav ir trīs darba dienas un trīs brīvdienas. Savas maiņas vienmēr var kādam atdot, un kolektīvs varbūt ne viss, bet lielākā daļa tiešām ir normāls, nav iedomīgs vai lecīgs. Es uzskatu, ka darbs ir pavisam piedienīgs un nav grūts, jo 8h strādāt no kurām 2h ir brīvas, tas tiešām ir ļoti labi.
Alga ir atkarīga tikai no tevis pašas, bet nu es neslēpšu, es agrāk saņēmu knapi minimālo uz rokas, bet uz doto mirkli man mājās pilnā sparā rosās remonts, jo tagad to varu atļauties, bet es arī strādāju daudz, taču brīvdienas saplānoju kā vēlos un laicīgi.
Katram darbam ir savi mīnusi protams arī, šajā darbā es domāju lielākais mīnus ir tas, ka viņš var sākt likties degredējoš, jo tu visu laiku dari vienu un to pašu, saki vienu un to pašu, bet ja tev patīk spēlēt kārtis, tad tur nav par ko uztraukties.
Protams sanāk tādas nelāgākas dienas, kad sanāk kaut kādas kļūdas, bet tas ir cilvēcīgi un visu vienmēr var iet noskaidrot un izzināt līdz pēdējam sīkumam.
Uzņēmums tiešām visu laiku paplašninas, tāpēc visu laiku atlasa jaunus cilvēkus, + kopš sāku tur strādāt ir atvērtas var teikt 2 jaunas zāles, kas ir daudz!

Protams ir jābūt apziņai, ka tu strādā un tas ir jāuztver nopietni + ir jāzina, kas ir darba etiķete, lai nebūtu jāsaķeras ar vadošajiem darbiniekiem.
Cilvēkiem rodas problēmas tad darbā, ne tikai šajā, bet arī citos, jo darbs nav radīts viņām vai arī viņas tiešām bieži vien nesaprot darba etiķeti.

Lai ko tu izlemtu, es domāju, ka būsi ieguvēja ja vismaz pamēģināsu, jo pieredze jau tomēr vien ir ļoti augstā vērtē.
Lai veicas ar lēmumu. ;)

K kuro4ka 10.07.2012

скажите пожалуйста кто нибудь, обязательно ли наличие среднего образования ?

X xxxx10 29.09.2012

Dobrij denj! Rabotaju v kompanii uze 3 goda, schitaju, chto eto idealjnoe mesto raboti dlja devuwki v Rige.. eto mesto ni dlja kazhdogo, esli ti trudoljubivaja, celeustremljonnaja, otvetstvennaja, sernoznaja-eto mesto dlja tebja! Na schjot zarobotka-idealjnoe mesto, kto ljubit rabotatj i ne lentjaj-zarabativaet ochenj xorowo! Kogda ja nachinala rabotatj u menja bila celj - zarabotatj, i ja zarabotala.. vsjo realjno, eski vi etogo xotite i ljubite etu rabotu... na schjot togo, chto klmpanija vsegda iwet rabotnikov novix : sdesj dve prichini: 1. Kompanija ochenj bistro rastjot i razvivaetsja; 2. Devuwki uvoljnjajutsja, prichin etomu ne tak uzh mnogo; devochki pri odjat i ponimajut chto eto ni dlja nix ili zhe uvoljnjajutsja, potomu chto ewjo molodi i nigde do etogo ne rabotali i nd ponimajut, kak nado otnositjsja k rabote, im skoree vsego ne s chem sravnitj i sami oni ne znajut chego xotjat... idealjnoe mesto raboti, potomu chto vsjo oficialjno, vse socialjnie garantii, udobnij grafik, t.k.smeni mozhewj vibiratj sam! Xorowij kollektiv, ochenj mnogo razlichnix miroprijatij i korporativov organizovivaetsja.. dlja menja etoboljwaja semja, mesto, kuda xochetsja prixoditj i bjtj tam! Dlja tex, kto zhelaet karjernogo rosta-vsjo realjno, estj mnogo vozmozhnostej! Na samom deld ochenj neprijatno, chto ljudi tak negativno otzivajutsjao kompanii, prosto potomu chto eta rabota im ne podowla...ja schitaju, chto eto ochenj svoeobraznaja i specificheskaja rabota, no esli tebe ponravitsja, to ne vozniknet ni malejwego zhelanija menjatj eto mesto na chto-to drugoe, xotjabi potomu chto, dazhe ne znaju gde ewjo mozhno pkluchatj takuju zarplatu delaja interesnuju rabotu...i voobwe v nawe vremja ochenj slozhno najti mesto raboti, gde tebe predlagajut rasti i razvivatjsja! Na schjot raboti operatorom (krupje) na kotoruju nabirajut rabotnic, vsjo eto ne pravda, chto nado krasitjsja ochdnj siljno i vigljaditj kak devuwka ljogkogo povedenija-devuwki rabotajjt v platjax, i im nado akkuratno vigljaditj, da makjjazh ne obxodim, no ne vizivajuwij! Tak chto trudoljhbivie, celeustremljonnie, serjoznie devuwki - welcome!!! I ne verjte v ploxoe, chto piwut pro Evolution, eto vsjo ne pravda, no pomnite, chto ego specificheskaja rabota!:))))spasibo za vnimanie!

N Nataly Kelly 05.04.2013

Sdesj Evolution tolko reklamirujut sebja. Estj dostatocno negativnih momentov, naprimer, estj nekotorije treneri, komu nravitsja delajt intrigi i sjedatj novinkih, jakobi zarabotaj bonus i nagradu ot direktora. ne sovetuju rabotaj k nim.

S Shoko 27.05.2013

Mani interesē šāds jautājums- vai angļu valoda ir nepieciešama perfekta? Vai apmācību laikā to ķo vajag darbam, var iemācīties? Nu pieņemsim, ka man ir viss, kas vajadzīgs šim darbam, izskats, patika spēlēt kārtis, izturība, un daudz kas augstāk minētais, tikai angļu tā sliktāk. Un vēl, vai ir vecuma ierobežojums? Vai Evolution darbinieki varētu šo nokomentēt? Paldies jau iepriekš.

E exstensa 19.12.2013

Что нужно что бы там работать? Например я еще ученица 12 класса, могу совмещать ли с учебой? но на протяжении 2- ух лет работаю официанткой. И прекрасно понимаю, как это зарабатывать деньги. Хотелось бы попробовать что то в другой сфере, где есть хорошие деньги, то есть есть цель чего добиваться. Нужны ли знания языков, кто то из работников отзовитесь)))

E exstensa 19.12.2013

Что нужно что бы там работать? Например я еще ученица 12 класса, могу совмещать ли с учебой? но на протяжении 2- ух лет работаю официанткой. И прекрасно понимаю, как это зарабатывать деньги. Хотелось бы попробовать что то в другой сфере, где есть хорошие деньги, то есть есть цель чего добиваться. Нужны ли знания языков, кто то из работников отзовитесь)))

L lena 04.01.2014

Privet.! если ты uchishsja v 12 klasse. lutshe douchisj, i idi rabotatj. tk po nachalu u tebja budet boljshaja nagruzka s neprivichki, a exam zdavatj nado! estj nochnie, dnevnie, vchernie smeni. vse na vibor. ja uvolilasj ne tak davno i prorabotala vsego mesjac. ja s uma shozhu ot kazino, vsegda hodila v kazino, hotela statj dillerom, ja im stala, dlja menja dostatochno neskoljkih nedelj chto bi otlichno osvoitsa. kak v rezuljtate voobshem mne i napisali na stranice. ja rabotala vo mnogih mestah i dazhe imela svoj bizness. prosto bila mechta . ushla ne iz za togo chto viuchilasj i hvatit. net. mnja ne ustroila zaplata, obsoljutno ne ponjatnaja dlja menja i krajne mnogih kogo ja tam znaju i poznakomilasj. ja rabotala toljko nochnie smeni i prazdniki. obsoljutno menja ne ustroila oplata, sluhov mnogo, i znakomih uzasno mnogo tam rabotaet. kotorie uhodjat i posle 2-3 let raboti, tozhe iz za zarplati. za oshibki denjgi snimajut s pervih dnej. hotja eto prosto bred dratj novichkov na pervoj nedele po polnoj a ne po kakoj to osoboj sisteme, hotjabi pol ceni, a posle uzhe kak i polozheno, tk vse v ljubom sluchaet v pervie dni delajut kakie to oshibki. i eto ne prijatno. ja podumala vernutsa cherez vreja, no uvidiv poluchenuju zarplatu, siljno zasomnevalasj, hotj eto i pervij mesjac, no vozmozhnosti zhitj na ne stabiljnie ne ponjatnie groshi, i obsoljutno ne ponjatnie sistemi oplati, poka chto net. vozmozhno v budujushem. kollektiv i v pravdu horoshij, za moje vremja prebivanija nichego osobennogo ne proishodilo. pro vtoroe kazino v rige slishala ot kolleg chto eto polnij (otstoj)izvenjajus za virazhenie). voobshem reshajte sami. lichno mne eta rabota ustraivala obsoljutno vo vsem, i poluchalosj vse v meru ili lutshe, chto to snachalo ne poluchalos iz za nekotoroj prichini no menja eto ne narprjagalo, i eto normaljno, - ustraivalo vse, krome zarplati.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes