Evija Rodke

Vai kāds kaut ko dzirdēja par šo ārstu? Vai kādam var būt ir kāda pieredze, ko iņš varētu izstāstīt. Būšu ļoti pateicīga. Vēlos taisīt krūšu operāciju. Gribēdams dzirdēt kādas atsauksmes no puses.

N neirine 25.02.2012

Atbildes (11)

K kidzi 27.02.2012

Labdien, pati gribeju so operaciju veikt un neta daudz lasiju par vinu, parsvara tikai labas atsauksmes un cena ari nebija no dargajam.

N neirine 27.02.2012

Jā.Bet netā arī ir ļoti maz informācijas, salīdzinot ar citiem ārstiem. Tādēļ un ļoti gaidu kādas atsauksmes, jo operācija ir ar ļoti paaugstinātu risku..

G gooogle 01.03.2012

Mana brāļa sieva pie viņas pirms 5 gadiem taisīja krūšu palielināšanas operāciju pie viņas - viss ok. Neko sliktu nevar teikt. Pēc brāļa sievas nostāstiem sapratu, kā kā ārsts profesionālis viņa ir ļoti ok.

E Endzi 17.04.2012

nechego horowego pro nejo skazatj nemogu bil lichnij opit otvratiteljnoe kachestvo operacijij esli interesujet podrobnej

G GoodSmile 13.01.2016

Здравствует, а что именно отвратительно? Хочу к ней заниматься. Поэтому интересует все.
Спасибо

G GoodSmile 13.01.2016

Простите, занимается:)

K Ksanavip 01.04.2023

Personīgas attieksmes nekādas, izdrāzēja limfmēzglus, dabūju limfostāzi, kad griezos pēc palīdzības, atšūva uz gadu, staigāju, kā kroplis, tad dabūju atkal maksāt, jo viņa nezin, kāpēc, laikām, nav laika iedziļināties, ceļojam...
Nekļūdas tikai tie, kas neko nedara, bet jāpieņem savas kļūdas un jāatrisina.

E Endzi 17.04.2012

na mail tad raksti

E Endzi 17.04.2012

privata t.e

I inta99 31.10.2012

Būtu interesanti uzzināt, kā izdevās operācija un kādas atsauksmes par dakteri..

S Sharlot 05.12.2012

Varu teikt tikai to labako par Eviju.
Man viena no ausim bija briesmiga. Biezaka, lielaka, uz aru- neglita. Jau kops bernibas del ta biju kompleksos, nepasparliecinata par sevi. Gaju pie daktera Gila. Vins tiri tadel, lai iegutu vairak naudinas velejas operet abas ausis. Ari to, kas izskatijas labi. Pec operacijas, abas no vinam ar laiku atliecas atpakal, uz aru. Bija tas pats skats! Uzlabojums bija pavisam minimaals. Pec paris gadiem sanemos uz atkartotu operaaciju. Aizgaju pakonsulteties ar Giili un E.Rodki. Nu, profesionalitati nevar salidzinat! Gilim, man radas iespaids, ka galvenais ir lai tikai samaksaa. Vins neizsaka savu preofesionala viedokli. Tikai piekrit visam ko es prasu, saku. Saka, ka viss ir iespejams, jaa. Evija, man skaidroja, ka nav iespejams izdarit, ko es velos. Fiziski nav iespejams un paskaidroja ka vislabk ko izdarit, lai butu maksimali labi. Bet nedeva man arii veltigas ceriibas. Apkalposana tur bija daudzreiz laipnaka ka pie giila. Pirms operacijas man deva nomierinosas zaalees arii, ko Gilis gan nedariija! Atceros ka sirds dauzijas pie Gila uz operacijas galda. Pie Evijas jutos daudz mierigak. Tiesam lieliska atmosfera tur, lieliska arste. Visu labi paskaidro, nomierina, tai pat laika neliekulo un saka taisnibu ko speej un ko nespeej izdariit! Loti patik ka vina pieiet darbam. Var redzet ka cilveks dara savu darbu no sirds! Man taisot atkartotu operaaciju pie Gila butu sanacis maksaat daudz leetaak. Pie E.Rodkes bija jamaksa pilna cena, tacu ne mirkli nenozeeloju to. Esmu loti pateiciga Evijai par vinas darbu.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes