Esmu kreditreforma

Labdien ,Man ir tāds jautājums . Hansabanka mani ielikusi kredītreform par alendrof tikai nesaprotu kā tas var būt mēs taču bijām visu samaksājusi . Labi es tagad samaksāšu vēlreiz visu summu tad pēc cik ilga laika mani izdzēsīs un neparādīšos kredītreformā,citādi es ne ko nevaru nokārtot man visur uzrādās nenokārtotas parādsaistības

P peonija 05.11.2012

Atbildes (8)

Dayli 05.11.2012

peonija, если у Вас всё оплачено, соберите все квитанции и идите в Hansabank, если делали переводы через интернет банк, то и там можно заказать квитанции об оплпте и тогда Вас точно должны убрать из списка должников.Если же у Вас не всё в порядке и Вы останетесь в списках должников то в базе данных это будет храниться примерно 10 лет, насколько я знаю, даже если всё оплатите, правда не знаю с какого момента они считают эти года, либо с момента полной оплаты, либо с того момента как Вы с ними договорились.

Likumsargs 06.11.2012

Ir garāks, bet lētāks variants, ja jūs ļoti rūp esat tajā bāzē vai nē!
Ja jau esat nomaksājusi, tad nav vajadzības maksāt otreiz!
Kā esmu jau teicis un ne vienu reizi vien: NEVIENAM PARĀDU PIEDZINĒJAM NAV TIESĪBAS PRASĪT, LAI NAUDU SKAITĪTU VIŅIEM! VIENĪGAIS IZŅĒMUMS IR JA PARĀDS IR CEDĒTS!
Pirms veikt kādas darbības vispirms pakonsultējaties ar juristiem vai vismaz palasiet Civillikumu!

C cerini 08.11.2012

2, kapieradit, ka biju nomaksajusi?006 gadā mans dēls bija paņēmis BLUE KARTES aizdevumu, cik varēja viņs nomaksāja, pēc tam palidzēju nomaksāt es.Maksaju pastā SAKTA ari centrālajā stacija.Pec tam griezos bAnka Citadele, noskaidrot vai viss kartībā, man atbildēja, ka viss kartībā.VIsus šos gadus nenaca nekadas atgādinajuma vestules, ka palicis kas nenomaksats.!8.oktobri saņēmu vestuli, ka palicis pamatparads ap 200ls +400ls soda procenti.Rakstiju e pastā, kapēc par to nezinoja agrak, un teicu, ka viss bija nomaksats.Vini pieprasija bankas izdruku, kuru atteicas dot pat delam ar vina pasi.Pēc atkartotas iesanas uz DOminas Citadeles banku pateica, ka bloķēts konts, un parāds visdrizak ir par nenomaksato karti.sazinajos ar kreditoriem 67783133, vini uzklausija un teica, ka tas tā esot iespējams, solijas parbaudit, biju aizsutijusi ari savus pases datus atzvanot teica, ka soda procenti paliek speka, jo kvitis vairs nav saglabatas.Visus nomaksatos rekinu kvitis uzskatiju, ka ilgak par 6gadiem nav jaglaba.Ka tagad rikoties

C cerini 08.11.2012

CEru uz atbildi.

Dayli 09.11.2012

cerini, иногда банки меня поражают, то все данные у них в компьютере то, когда касается денег и клиент не может уже найти квитанции, им нужны квитанции.Вот в Вашем случае уже точно следует обращаться к юристу.

Maija-Kaija 10.11.2012

Julianus Inkaso Paradi un tel. 67783131 (vai labāk zvani uz mob. nr 2886 26 25, vai uz tel. 6785 29 90 Irinai, kura visu izskaidros un ar visu tiks galā.)

Man viņa palīdzēja..arī man parāds bija nomaksāts, bet, neko jau nepierādīsi, kaut ir deguna priekšā nomaksātie čeki..viņiem to nav un pa faksu sūtīšana arī neiet cauri.

Neatliec to lietu uz rītdienu, zvani uzreiz! Arī brīvdienās viņi strādā.

Veiksmi!

M man 11.11.2012

Julianus inkasso tiešām nāk pretī. Labāk ar viņiem ātrāk sazināties un viss:p

Likumsargs 13.11.2012

Paprasiet visās vietās kur maksājāt kvīšu kopijas. Gan pasts, gan citas finansu iestādes glabā visus maksājumus apliecinošus dokumentus 10 gadus!

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes