E-mācības Turībā

Vai kāds varētu padalīties ar savu pieredzi, kā ir mācīties tālmācībā Turībā, vai šī sistēma labi funkcionē?Vai pasniedzēji atbild uz uzdotajiem jautājumiem? Vai ir kādas problēmas vai nav??? Paldies jau iepriekš!

L Laura 24.02.2010

Atbildes (5)

I Igors 24.02.2010

Lidzigs jautajums, tikai par BSA?

L Laura 25.02.2010

Nesapratu par BSA, tas ir jautājums??? Vai tiešām nav neviena, kas pastāstītu par tālmācību (uzņēmējdarbībā) Turībā...?

I ilze 25.02.2010

Man tā arī neizdevās pabeigt. Dārgi un ļoti grūti pašam mājās tikt skaidrībā ar visu. Patiesībā ir tā, ja pasniedzējs lekcijās stāsta, daudz ātrāk viss pieliec, paliek atmiņā, bet mājās tu iztērē daudz vairāk laika. Sēdi kā duraks pie 1 neskaidra jautājuma vai tēmas stundu, kamēr pats saproti, jo konsultācijas jau nav pieejamas uzreiz.
Man šis studiju veids ļoti nepatika un nederēja. Iesaku arī nepārvērtēt savu gribasspēku un brīvā laika rezerves. jāmācās būs vairāk kā klātienē.

L Laura 26.02.2010

Skaidrs!! Paldies...Varbut vel kads var kaut ko komentet??

D dina 01.03.2010

Tas laikam bij BSA, kur lekcijas pa dienu tiek ierakstītas un vakarā atsūtītas. Diezgan ērti. Turībā man šķiet šāda iespēja nav pieejama.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes