DzīKS "Koknese"

Dzīks „koknese” - счет за квартиру, за март 2016 года, прислан с резким повышением тарифов текущих (сомнительных) ремонтов и оплаты труда никому неизвестных, наемных работников кооператива. Согласно действующим законам о кооперативной и квартирной собственности, повышение тарифов должно быть утверждено, на собрании собственников квартир. Собрание собиралось дважды 30. 01. 2016 и 13. 02. 2016 и выразило недоверие председателю правления. Становление сомнительного режима, действий председателя опубликовано в вести сегодня от 10. 03. 2016. Как быть?

V Valentin Kozyrenko 16.03.2016

Atbildes (1)

profils 16.03.2016

Visai iespējams, ka varētu izrādīties interesanti un arī lietderīgi ievērtēt un izmantot informāciju un, t.sk., arī saistīto normatīvo argumentāciju, kas ir jebkuram iespējamajam interesentam brīvi pieejama interneta portāla MANASTIESIBAS.lv diskusiju "Forumā", attiecībā uz konkrēto gadījumu - arī šajā w-resursā:

http://www.manastiesibas.lv/pun/viewtopic.php?id=7257

t.i. - aktuālajā diskusijā "Daudzdzīvokļu mājas apsaimniekošanas kooperatīva patvaļa".

Vienlaikus, arī - reģistrējoties kā "lietotājam" interneta portāla MANASTIESIBAS.lv diskusiju "Forumā", jebkuram interesentam ir iespēja ierosināt / uzsākt jaunu diskusiju par KONKRĒTĀM situācijām , kas ir prioritāri aktuālas diskusiju iniciatoriem, saistībā ar jebkurām Likumīgo Tiesību sfērām.

Veiksmi Jums! ;)

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes