Driver 123

Кто-то слышал про фирму Driver 123? они отправляют в Лондон работать на такси? Может кто-то работал, поделитесь впечатлениями?

B bekas 22.08.2012

Atbildes (7)

V Valentine 23.08.2012

Ja pareizi atceros (no avīzēm, vai caur TV), Londonā jākarto ārkārtīgi grūtu eksāmenu! Pārbaudīs pilsētas zināšanas un vēl kaut-ko...

D dorex 06.02.2013

Reāla tufta šis darbs.
Apmācības ir šī kantora maize. Jums būs jāstrādā par kurjeru Londona. Jāizvadā 100-200 paciņas dienā. Pašam jāpiekrāmē buss. Un jāsavada galamērķi. Degviela busa īre apdroasināsana. Pari paliks ja pabeigsiet darbu varbut 20paundi. Pec 14-16h darba. Nauda protams tiks aizturēta. Nekadu taxista vai drivera darbu neredzesiet. Varesiet pacinjas vadat lidz sapratisiet ši biznesa patiesos merkjus. Pkus vel pashi busiet vainigi. Jo piespiedis stradat ka pashnodarbinatajam.
Brīnos. Kā vijiem izdevās nomainit nosaukumu nesoditiem. Latviešu lisijs labi ieziepejies

A artur 13.02.2013

Nu, iepriekš minētais stipri sagrozīti fakti. Šobrīd jau kādi 15 šoferi brauc strādā uz minicab. Problēma tā, ka lai varētu šito darbu dabūt, ir jādabū licenze - katram šoferim. Un kamer licenzes nav - firma dod visādus citādus darbus - ir čaļi kas strādā Parīzē un Alpos (kā šoferi pasažieru parvadājumos), ir kas Londonā - tiem reāli jāvadā pakas. Tikai - reāli nezinu vai 100 un 200 - jo tāpat - atnāk pasūtījums - brauc, savāc paku aizved uz citu adresi, gaidi nākamo pasūtījumu (vismaz man tā ir). Ir čaļi kas gaidot licenzi vadā matracus - tur ir garas stundas, bet to dara divatā. Un šitais notiek tik ilgi, kamer nokārtojas licenze (ko apmaksā firma). Pēc tam - ej saņem uzvalku, savu mersīti (visi jauni Vito busini), darba grafiku un brauc.
Kas attiecas uz pašnodarbinātajiem - tā tas ir, jo sistēma tāda - visi taksisti un minicabisti Londonā 100% ir pašnodarbinātie. No tā nevar izvairīties nekādi.
Un par eksāmenu - tas grūtais ir taksistiem - tiem vecmodīgajiem, melnajiem. Minicab ir daudz vienkāršāks, ko var pāris stundu laikā izpildīt. Tur viens melnais to apmācību vada. Galvenā prasība, bez kā nekādīgi nevar - jāzina angļu valoda -jāvar sarunāties.
Citādi viss Ok. Katrai maizei garoziņa, bet šeit Tev nesāp galva vai būs darbs vai nebūs, vai būs kur dzīvot vai nebūs, varēšu nomaksāt rēķinus vai nevarēšu (Londona galu galā) - jo dzīvo kopā ar pārējiem šoferiem firmas mājā. Tikai jāstrādā.

K karlis123 10.03.2014

Pilniba piekriitu, iedzivosanas uz musu rekina! Alga reali sanak 3.75 GBP stunda (900 marcinas menesi izdalot ar 60 sundas nedela x4 nedelas = 240 stundas sanak 3.37 GBP STUNDA!!!) Anglija minimala alga ir 6 GBP stunda, ta ka pasi rekiniet! Londona ta pat ir augstaka! Nekadi nodokli netiek maksati, nekadas socialas garantijas. Stradasiet ka pasnodarbinatie.

JA UZTEIKSIET darbu tad liguma paredzetas milzigas soda naudas minimalais 3000 GBP par it ka ieguldito naudu apmacibas utt. un ligums jasledz uz 3 gadiem! Ligums ir tikai anglu valoda ta ka izlasiet kartigi visu pirms parakstiet! Lamatas!
Laiku kamer it ka kartos licenci Londona (vismaz 4 - 6 menesi, kas reli izdarams 2-3 menesos) stradasiet pa leto Parize.

Reali BIZNESA KLASES AUTOVADITAJS LONDONA pelna menesi vismaz 1500-2000 GBP. Ta ka padomajiet pasi kapec visulaiku reklamejas jo nav kas strada!

J jaaaanka 11.04.2014

http://123drivers.livejournal.com/763.html

A arno21 24.04.2014

Viesstrādnieku no Latvijas darbadevējs Parīzē izmitina smirdošā dzīvoklī

http://www.delfi.lv/aculiecinieks/news/pasaule/viesstradnieku-no-latvijas-darbadevejs-parize-izmitina-smirdosa-dzivokli.d?id=44427352#ixzz2zpJx6aaU

R Robyn 12.04.2018

Labdien!
Šodien redzēju ļoti skaistu darba sludinājumu uz tūrfirmu operatora amatu Parīzē. Jūs nezinat, kur 123Drivers izmitina darbiniekus Parīzē? Cik cienījamos apartamentos tie dzīvo?

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes