Draugs pašnāvnieks! Kur vērsties?

Sveicināti! Meklēju jebkuru noderīgu informāciju.
Ko darīt ja draugs ir pašnāvnieks?
Nevaru visu izstatīt jo tur ir patiesam smags gadījums. Mēģinu atbalstīt ka vien varu. Bet diemžēl katru bridi nevaru tur būt un es jau noķeru viņu pie viena mēģinājuma, pagaidām nekāda medicīniska kantori es nebiju. Negribu pagaidām viņam palikušo dzīvi iznīcināt. Bet nevaru viņu visu laiku kontrolēt un jau beigu beigas domāju ka vajadzīga konsultācija. Tik man tādu gadījumu vel nekad nebija. Un tagad patiesam domāju kur vērsties? Vai parasta slimnīca vai kaut kur citur? Ludzu! Tiem kam nav vienalga prasu sniegt jebkuru informāciju par šo gadījumu. Ko darīt un kur vērsties? Jo viņš nav bagāts un atbalsta ari nekāda.

A Aleksandrs2080 29.04.2016

Atbildes (1)

A Alexiy 03.05.2016

Mēģiniet vērsties pie kāda psihiatra Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centra Āgenskalna filiālē. Tur ir bezmaksas palīdzība, pats regulāri eju tur.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes