Draugiem.lv

Te var rakstīt jebko, neko nepanāksi.Varbūt kāds zin konkrēti, kur var saņemt palīdzību, ja papildinot macinu, Draugiem.lv izdzēš profilu? Te pilns ar tādām sūdzībām gadiem, bet neviens neko nevar izdarīt pret Draugiem. Visatļautība! Es tur vairs nereğistrēšos, bet lai atdod manu naudu !

A Andrew Wilson 27.01.2015

Atbildes (6)

A admin86 29.01.2015

Pateretaju Tiesibaas jagriezhaas

A Andrew Wilson 30.01.2015

Varbūt konkrēti adresi, vai tālruņa numuru, jo Drošs internets šajā gadījumā nespēj palīdzēt.

J Juriss__ 01.02.2015

Google.lv arī nespēj palīdzēt, jebšu Tevi arī tur ir nobloķējuši?
http://www.ptac.gov.lv/page/211

A Andrew Wilson 02.02.2015

Nē, Juri. Viņi atbild, ka viņi pret Draugiem.lv ir bezpēcīgi. Sen jau tā izkrāpjot naudu no cilvēkiem. Teica, lai rakstu Draugiem.lv, bet viņiem vari rakstīt visiem pēc kārtas, ja nav ko darīt. Vari pamēğināt, iedošu e-pastu un tālruņa numuru . Tā kā tas portāls var rīkoties kā patīk, neparko atbildību nav jānes.

A Andrew Wilson 02.02.2015

Patērētāju tiesības ir bezpēcīgas, Drošs internets arī, tas portāls var rīkoties kā grib.

D Dace Iepa 03.02.2015

Es arī konstatēju, ka vienā jaukā dienā mans profils tika izdzēsts. Cilvēku sarakste, fotogrāfijas kopš 2004 gada. Neiesaku nevienam reğistrēties Draugiem.lv un pāriet uz nopietnāku Facebook .Nav dzirdēts, ka šiem būtu hobijs nodarboties ar profilu dzēšanu. Ļoti žēl pazudušās ceļojumu bildītes kopš 2004. Sūdzēties nav kam, viņiem ir dota visatļautība. Tikai saviem radiem un paziņām iesakiet neizmantot Draugiem.lv. Mani visi izgāja līdz ar mana profila dzēšanu.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes