Dino Zoo ALFA

Sveiki. Vai kāds varētu pastāstīt, kāda situācija ALFAs Dino Zoo veikalā? Vēlos aizsūtīt CV, bet palasīju citas sūdzības, ka tagad pat bail to darīt.Varbūt ir kāds, kas tur strādā vai ir strādājis? Kā ar vadītāju? Ar atvilkumiem? Interesē viss...padalāties ar info ..Paldies.

N nakamais 21.09.2013

Atbildes (2)

Katram darbiniekam nepieciešama juridiskā palīdzība (pirms/pēc darba līguma slēgšanas), kā arī sava arodbiedrība. Iesaku www.darbiniekuparstavis.lv, [slēpt]@darbiniekuparstavis.lv
Darbinieku pārstāvis.

P Pūpols 27.09.2013

Par t/c Alfa Dino Zoo nezinu, bet Vienības gatves Maximas Dino Zoo meitenes pārdevējas ir pārmocījušās veikala vadītājas darba stila rezultātā. Pieņemot darbā tiek noteikts, ka būs jāstrādā šādi - 2 dienas strādā (10:00-21:30) un 2 dienas brīvas, plus jāiziet apmācības kursi. Tik tālu ir OK. Bet reālā situācija ir tāda, ka 3 dienas strādā, 1 brīva. Veikalā kopā 4 darbinieki, mēneša 30 dienas dalot uz 4 darbiniekiem loģiski sanāk 2 strādā, 2 brīvas, bet vadītāja viltīga, slinka sieviete, kura pati savās maiņās nāk uz darbu ap plkst.12 (darbs sākas 10:00), tad visu atlikušo laiku (līdz plkst.19:00, jo 19:20 viņai nākot mikriņš uz mājām, kaut gan reāli viņai būtu jāstrādā līdz 21:30), noteikusi, ka viņa nekad nestrādās brīvdienās, staigā apkārt pa Maximu u.c. veikaliem sitot klačiņas, iepērkot žurnālus, lai kkā nosistu savu `darba laiku`, pēc savām maiņām vienmēr atstāj nekārtīgu darba vietu. Jāteic pretīgi ar tādu kopā strādāt, vadītājai nekādas intereses par darbu un tā uzlabošanu, nejauka attieksme pret darbiniekiem sev pierakstot darba stundas, kuras reāli darba vietā nepavada. Pāriniece, kurai iekrīt strādāt kopā ar vadītāju reāli tajā dienā spiesta strādāt viena. Bet nu ja cilvēks ilgstoši tādā stilā var atļauties strādāt un neviens no augšas neko nemana... Dienas gaismu šai veikalā strādājošie praktiski neredz, jo strādājot no plkst.10:00 līdz 21:30 trīs dienas no vietas (un tā visu laiku, ar retiem izņēmumiem), mājās ap plkst.22:30, kāda tur vairs pozitīva attieksme pret veikalu un pircējiem, tikai trula pārguruma sajūta.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes