Degvielas kvalitāte.

VAI kāds ir pildijis 95 benzīnu Jaunjelgavā vienigajā uzpildes stacijā? Negribu uzreiz to kā sūdzību,tāpēc tikai jautāju-vai pēc tam mašīna darbojas normāli? Man bija tā-ir beidzies termiņš Neste degvielas kartei,tāpēc tā sanāca,ka bija jāpildās par savu naudu.Lai aizvilktos līdz Rīgai,man bija vajadzīgi kādi 5L benzīna.Apmeram tikpat daudz bija bākā.Nu,braucu,braucu,kamer Rīgā motors noslāpa krustojumā pie tramvaja sliedēm.... Dačiks rādija,ka vēl ir degviela bākā,bet motors rīstijās un nemaz negribēja to tačku vilkt uz priekšu. Tagad nevaru saprast,varbūt mašīnai inžektors purgajas vai kaut kas tāds...jo šodien karsta diena,viskas var gadīties. Kādreriz brālis bija iznomājis Opel record,kas karsta laikā negāja uz priekšu,bet tad,kad norietēja saule un kļuva vēsāks,tad aizgaja normāli. Bet toreiz viens meistars teica,ka vaina ir tik un tā inžektorā,ka negrib karstā laika strādāt lāga. Ko Jūs domājiet par to?

U Uģis riktigais 01.06.2009

Atbildes (1)

B brauceejs 04.06.2009

nu ar tiem benzīniem lauku rajonos uzmanies.. nesen vienam Golfs aizgāja.. visus filtrus piedzina, sūknis ar galiem.. praktiski smiltis bākā piegrūda kopā ar sulu.. 300 Ls pa pieskari remontam, a ko Tu pierādīsi!?

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes