DARBS-IR SIA

Nesen pieteicos darbam Turcijā aģentūrā DARBS - IR SIA. (www.darbs-ir.lv) pāris dienu laikā atnāca atbilde, ka viņus esot ieinteresējusi mana kandidatūra. Ļoti lūdzu atsaukties cilvēkus, kuri izmantojuši šīs firmas pakalpojumus. Kādas ir atsauksmes?

K Kristīne 12.06.2010

Atbildes (14)

I Ilze 15.06.2010

Pati pieteicos šim darbam, un arī man atbildēja to pašu. manuprāt, šis nav kreisais kantoris.

K Kristīne 15.06.2010

bet man uzdzen šaubas tas, ka viņiem nav NVA licences

O Olga 16.06.2010

Добрый день!
Мне тоже позвонили, но на этом пока все.
Как у вас продвижение?

H harijs 16.06.2010

Firmas nosaukums jau vien rada šaubas! Darbs ir vienmēr nav strādātāju.

J Julija 22.06.2010

Varu iedot kontaktus cilvēkiem, kas jau ir izmantojuši šos piedāvājumus - šobrīd strādā labos amatos Turcijā, 5* viesnīcās, turpat dzīvo, ēd un arī atpūšās no darba brīvajā laikā. Tikai nedomājiet, ka šie piedāvājumi ir visiem - atlases kritēriji ir ļoti stingri.
NVA licence tiek kārtota, ir zīmogs, ka visi dok. iesniegti, bet tas prasa laiku, jo ierēdņi strādā savā tempā, diemžēl visai lēnā... Ja kādu mulsina licences jautājums, iesaku gaidīt, kad tā tiks nopublicēta kompānijas mājās lapā.
Pārējā ziņā iesaku uzdot jautājumus kompānijas pārstāvjiem pa tiešo un pašiem izdarīt secinājumus.

L liene 24.06.2010

nekada gadijuma nesaistities ar turkiem,padoma logiski cilveku pardosana ir pirmaja vieta ,turkiem sieviete ir tikai galas gabals.esmu nesen izmku no turku gusta zinu ko saku.dzivot gribi neielaidies ne ar turkiem ne arabiem.

T turks 09.07.2010

Šis kantoris LV varbūt arī visu +/- cenšas darīt pēc likumu prasībām. Tikai jautājums ar ko sadarbojas tieši Turcijā? Nekur nav norādīts ar kurām viesnīcām tad tieši sadarbojas. Tomēr būtu interesanti arī uzzināt atsauksmes par to pusi.

I INA 12.07.2010

iesaku nepities ar šo firmu... skaisti skan tikai nonakot turcija sakas problemas..saku ko zinu 100%

Ja jau NVa nav licenzeta tad sanak ka strada bez ofic.reg dok..aij ja jai...

N Narciss 12.07.2010

Par kaadu dokumentu noformeeschanu konkreeti schis kantoris Julijas vadiibaa iekasee.liigumu sleedzot LV, Ls 160,-?
Cik ilgaa laikaa, kaadaa veidaa tiek nosleegts cits liigums ar darba deveeju Turcijaa, kad un kaadaa veidaa tiek kaartota uztureeschanaas atlauja? Cik likumiigi ir aiztureet pasi un to neatdot taas iipašniekam?

: :) 16.07.2010

licenci skaties šeit: www.darbs-ir.lv

S Sergejs 21.07.2010

Meitenes, nebrauciet ar šīs firmas starpniecību, ne arī ar Rominas Gasimzades starpniecību, varbūt paveiksies, varbūt ne, garantijas nav!! Paliksiet uz ielas bez naudas un cerības, un Romina Jūs pasūtīs kur tālāk. Vienīgais ko viņai vajag, ir dabūt no Jums pusi pirmās algas un 100 usd katru mēnesi.

L Linda 10.08.2010

Licence dabūta tikai 16.07.2010., pie tam tikai nosūtīšanai darbam uz Turciju. Kā šī firma strādāja pirms licences iegūšanas? Sūtīja nelegāli? Kā sūta uz Kipru, kā uz AAE? Bez licences? Uzrakstiet atsauksmes, kas tur veiksmīgi strādā, ja tas tiešām tā ir?

! ! 21.08.2010

Šī nav gluži pagrīdes kompānija, kas nelegāli iekārto meitenes kādam netīram darbam Turcijā. Tomēr no visa solītā tikai maza daļa ir patiesība.
Jā, jūs strādāsiet viesnīcā saņemsiet +/- to summu, kas apsolīta, bet ne vienmēr dzīvosiet viesnīcā, bet daudzos gadījumos pabriesmīgā kopmītnē nekurienes vidū. Retos gadījumos jūs iekārto tur, kur solīts... ja solīts darbs ar bērniem, var būt, ka būsiet animation komandā, ja darbs recepcijā, būsiet guest relations vai animation. Jo realitātē, lai darbotos labā amatā Turcijā, ir jāzina turku valoda (jo no visa personāla varbūt tikai 5% saprot angliski vai krieviski). Viesnīcā neko nevarēsiet izmantot, tikai atsevišķos gadījumos var papeldēties jūrā vai ēst restorānā (parasti tā ir nebaudāma kopējā personāla ēdnīca).
Ir maza katorga, no kuras ir vēlme ātrāk tikt prom.
AAAAAA un paņemiet līdzi nervu zāles, jo Ms.Romina jums mieru neliks, kamēr nedabūs savus 100dolārus mēnesī, tas ir, ap 500 dolāriem kopumā. Un nebūs tā, ka viņa palīdzēs un tiešām rūpēsies apraudzīs jūs, jo viņai nav laika (visi šie iebraucēji ir tikai papildus peļņas avots). Viņa ieradīsies tikai pēc jūsu algas dienas. Ja būs kādi iebildumi, tad tracis vairāku dienu garumā garantēts, pie visa vainīgi būs Jūlija un Konstantīns (viņi naudu iebāžot savās kabatās) plus novēlēs jums visas pasaules avārijas un slimības, jo viņu citējot: "Dievs taču visu redz!"

K kriksis 16.03.2011

es but puisis un atradu sludinajumu prakse.lv man uzzaicinaja uz prezentaciju, bet vel darbu nepiedava. It ka viss teiktais ir ta kad man labak ar viniem ta patalak. nbet ja jau vini tur ta smugulejas tad kapec neviens vel nav vinus iesudzejis tiesa par maldinoshu informaciju + par apsolijumu netureshanu u.t.t.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes