Darbs Holandē.

Vai kāds var pastāstīt par darbu Holandē Kas ir strādājis dārzniecībā, siltumnīcās pie ziedu stādīšanas? Vai kāds ir braucis caur vairumtirdzniecības bāzi "Flora Magica" uz Holandi strādāt dārzniecībā siltumnīcās"?

E Everita 10.12.2009

Atbildes (31)

B Baņkieris 10.12.2009

Diemžēl man jūs ir jāsarūgtina. Vairumtirdzniecības bāze "Flora Magica" nenodarbojas ar ziedu audzēšanu, viņi tikai ir pārpircēji un ziedi nāk uz šo bāzi arī no citām valstīm pat ar kuģiem, tāpat arī no šīs bāzes ziedi iet prom ar kuģiem un citiem transporta līdzekļiem.

Pašas Holandes ziedi šajā bāzē sastāda tikai 10% no kopējā apjoma, pārējais viss tiek ievests no citām valstīm, pat no tādām kā Ķīna.

L LidijaLāce 13.12.2009

Man 15.12 ir darba intervija sakara ar sludinajumu darbam holandē.man liekas viss reāli,ko Jūs zaudējiet,braucam,tad redzēsim.

J Jānis 14.12.2009

A kā tur var pieteikties darbam uz Holandi?

D doker69 13.01.2010

GPR reqement - firrma kas atrodas Riga Brivibas 101-1 adrese net a www.gpr.lv tur ir gan darbs Holande gan citas valstis, pats ar taisos startet!

D Dada 16.03.2010

Stulbs esi ,vari braukt caur Gpr ,tad redzesi ko bus tur kur atbrauks vai Uk vaj Hollande,un ko vini tev apsolija!! haha,velu vejksmi!!!!

Ar tādu latviešu gramatiku Tu pat grāvjus rakt nedrīksti... Rakstnieks hrenovs :-D

Traki būs braukt caur GP recruitment. Palasi kaut atsauksmes par šo firmu, kaut vai šajā mājās lapā par GPR lauksaimniecības darbiem UK.
Gribēju braukt caur GPR strādāt par kurjeru uz Norvēģiju, bet es pat netiku līdz atlasei, jo tas varen švītīgais un iedomīgais džeks pakratīja galvu no GPR, ka nē tu nederi (cik sapratu, ka viņam mani uzreiz neizdevās nolikt vietā kā mazu trusīti un iedzīt bailes biksiņās). Toties alternatīva tika piedāvāta - laipna meitene aicināja vākt sparģeļus uk. Bet izlasot iepriekš to negatīvo gūzmu komentāru par GPR lauksaimniecības darbiem, man noteikti negribējās tik smagi kļūdīties....

L liene 24.06.2010

bridinajums!!!!cilveki ludzu neticiet nevienam solijumam par darbu holande,pat neuzticities saviem draugiem, un uzticamiem cilvekiem.es uzticejos jus pat iedomaties kam izgaju cauri,aibraucu uz holandi stradat siltimnicas, pazistams cilveks apsolija gan labu algu,gan dzivisana ir nodrosinata,pat vina gimene tur strada.kad aizbraucu izradas ka kompanija pieder turkiem, vini mani aizveda uz kaut kadu kempingu kaut kur laukos,ilgi nedomajot sapratu ka jamuk,laikam sargengelis man bija blakus, pa nakti lietu ar mantam aizmuku, ar stopiem tiku lidz vilcienstacijai, tad uz lidostu,jo baidijos ka vini mani mekles,tikai pateicoties savai gimenei un savaldibai un skaidrajam sapratam apdomajot katru savu soli es atgriezos majas..es tris dienas needusi un nemazgajusies dzivoju pa holandi, pat vienu nakti guleju uz ielas.luk ta .es pat savam ienaidniekam nenoveletu to kam izgaju cauri,taka ludzu neticiet nevienam pat saviem radiem, jo joprojam man ir morala trauma un pa naktim slikti gulu.

A Aleksandrs Garbuzovs 18.04.2016

A kapec tu muki? Es ari stradaju pie turkiem niderlande man bija zbis darbs milzigaja uznemuma vienmer maksaja 310eiro nedel un dzivoshana pilseta bija nice. Nez ja tu nemuktu tad viss butu daudz labak
. P.s. ta bija otra darba pieredze nl

E Evelīna 04.02.2019

Mums ar draugu bija līdzīga pieredze, bet braucām pa taisno, jo pazīstamā tur jau strādā. Bet anyway trīs dienas nostrādājuši, saimnieks atnāca un pateica, ka mēs viņam nederam. Palikām vēl vienu nakti un taisijamies prom. Tā Holande nav tā vērta, tad jau labāk strādāt un dzīvot LV, vai uk.

L Līga 02.07.2010

Es arī ieteiktu jums apdomāties pirms braucat strādāt uz Holandi. Saku to pēc savas pieredzes. Šobrīd Holandē ir ļoti daudz iebraucēju no Rumānijas un Polijas, kas ir gatavi strādāt par stipri zemāku algu. Pat ja pirms izbraukšanas darba devējs jums būs solījis vienu summu, tad aizbraucot nav nekādas garantijas, ka šo summu darba devējs arī maksās. Lielākā daļa holandiešu dod priekšroku rumāņiem un poļiem, kas gatavi strādāt vairāk un pa zemāku samaksu.

A ANDRIS jansons 15.05.2016

Sorry bet poļi nestrada pa mazaku samaksu to dara tikai latvieši un moldavji

. ... 15.12.2010

Visi tik negatiivi. :)

padziivoju gan pastraadaaju holandee vienu meenesi. protams turki tur bija ljoti daudz. pirmais iespaids bij arii ka jaamuuk prom. bet tad kad saaku tur straadaat, sapratu ka ne vinji censhas mani kkaadaa veidaa apkraapt, ne arii ko citu. maxaaja tieshi tik cik bij saakumaa solijushi. pat sadraudzeejos ar paaris turkiem tur. :) ljoti jauki cilveeki. :) neko sliktu nevaru teikt. bet tad es savainoju sev kaaju, un man naacaas ar ljoti neapmierinaatu pashsajuutu pamest to darbu un valsti...

tagad esmu saarsteejies un saaku mekleet veel kaadu caurumu holandee. :) domaaju jau pavisam driiz pamest LV. :)

P.S. un es veel pie tam tur biju uz sezonas beigaam. tas vieniigais kas man nepatika...

S Santa 13.02.2011

Es jau 2 gadus dzivoju holandee....Un nav nekadas sudzibas, pashaiem sevi vajag labi paradit, tad ari buus ciena no turkiem...
Man te ir loti daudz pazistamu turku, un man vinji ir labi draugi, izturas ar cienu un respektu...
Uzskatu, stulbi nemt piemeru, spriezot peec nacionalitates, vispirms vajag iepazit un tad kritizeet...
Protams ir gan labi, gan slikti cilveki turki,bet vai tad mums LV visi letinji 100% ir godigi un labi???

N Nils .p 25.09.2017

Nevaiga isteikties par Latviesiem tik launi

I Ints 19.02.2011

Tie kas lasa par darbu vion galas kombinäts holande neticat tai sviestmaizei ko sola.Pats tur nostradaju gadu un tris meneshus.Tagad jau vairäk kä pusgadu pärnemushi turki vietejos meistarus spiez ärä.Atbildigais par stradniekiem ir polis menedzeris,cilveki dzivo komunalkäs kur ne visur ir tirs jo trapas dzivot kopä ar poliem un tie tieshäm ir cukas.Citus izmitina kempingos ,tätad par madraci ja paveicas tad par gultasvietu menesi jämaksä 265 eur.Luk täda ir situäcija.Vion pats darbä nepienem tä ir turku un polu darbä iekärtoshanas birojs kur vini pienem cilvekus un pectam izire citäm rupnicäm.Cilveku tirdznieciba tikai modernäk pasniegts.

D Daido 20.02.2011

Flora Magica vada viens negodīgs holandietis. Viņam ir darbā iekātošanās kantoris, kur ir Ingūna un viņi pelna uz latviešu nelaimi, nosūtot cilvēkus darbā, kur darba īstenībā nav. Cilvēki aizbrauc un dabū darbu tikai tik, lai nomaksātu par dzīves vietas īri, autobusu, ar ko pārvadā strādniekus un lai nomaksātu nodokļus. Viņu bizness ir īre par mitekli. Viens smirdīgs kantoris. Tā aģentūra saucās yess. Nekad caur viņiem nebrauciet.

D Daido 20.02.2011

http://www.yess.lv/ KRĀPNIEKI

Z zakis 03.03.2011

khe....esmu hollande jau gandriz gadu...
°mans stasts ir sads.... - atbraucu caur inguunu un saucamo "negodiigo"holandieti...man sagadaja darba vietu,dzivosanu un ka nokluut uz darbu....pat inguna man palidzeja ar biletes samaksasanu...par cik man ir 19gadi atbraucot bija 18...sanemu pietiekami...man katru nedeelu pietiek naudinja istikai,ko aisuutit majiniekiem-jo tur situacija ir svaka....un pat kartigai ballitei 6diena...
veel 2gada sanem virstundu naudinju par kuru varu sev jau lielakas lietas atlauties.. :)
dzivoju ar 5polu tautiibas cilvekiem...-ziniet jaukaki ka dazi letinji.. :P
riskeju un tiku... darba ir daznedazadas tautibu cilveki-poli,ungari,krievi,holandiesi,turki,taizemiesi....un nesuuudzos...
negribu teikt lai usticaties jebkuram...bet kas neriske tas nevine...
un runajot par inguunu veel..darbu sanemsiet un atieksmi ka pasi sevi paradiisiet..ja jums ir labaks variants tad ejiet uz to... ;)
visu ar vesu pratu...
letinji ir viena sasprinkta tauta.. :D :P :)

G gincha007 03.06.2012

ja dzirdat nosaukumus stipt b.v. un reko b.v., nebraucat.
stipt b.v. var aizbraukt nedaudz pastradat iesaksanai, vini par celu samaksa 200e(busins), pec tam atvelk no algas.jamaksa ari 600e par darba iekartosanu, kad 600e samaksati darba vairs tipa nav :D.dzivosana viniem labos apartamentos-tas gan pluss(240e/m).pilseta vlaardingen-viens labums ka tur rinki ir visas lielas pilsetas un tur darbu atrast nav gruti.
reko b.v. nodarbojas ar pukju sipolu novaksanu.darbs nezeligi gruts, dzivosana nekada, tukss dzivoklis, matracis, pat plauktu nav.ipasnieks djibila turks.un samaksa 7e/h no ta vel apm200 par dzivosanu atvelk.pilseta Arnhem-nl nomale.citu darbu atrast tur gruti.taka REKO B.V. NEBRAUCAT.

L lipman 10.12.2012

Muļķi, neviens, kam ir bijusi pozitīva pieredze, šādos forumos neraksta, izņemot pašas firmas pārstāvjus! Darbonīši veikli apmāna un savāc naudiņu, lai gan gpr pakalpojumus neesmu izmantojis, zinu, ka tur grupām cilvēkus apšmauc.:)

E ewa 20.12.2012

reko bv iipassnieks ir wiens wieniigs jaaklis un ja tu ar winnu nepaarguli tad no darba atsakies...pati tam gaaju cauri un patiikami tas naw ja tewi wakara pusee iseedina uz ielas ar wisaam mantaam...paldies maniem draugiem kas tanii briidii bija holandee un wareeja mani sawaakt..par dziiwokli ir taisniiba, tur naw ne wellasmassiina ne leduskapja...maksa par iiri 250euro...taakaa spriezziet passi...Arnhem ir turku pilseeta...mudzz no winniem...

E egils36 20.01.2013

Labdien. Es Hollande nostradaju divas sezonas un nekadu problemu. Es ari braucu caur Ingunu un varu teikt vinnai paldies. Pilnigi nekadu apccakaressanu, nauda laicigi soc garantijas utt. Mani ari baidija ka Inguna tevi apccakares bet cepure nost. Ja tur ir jastrada japilda normas. Ja tu nevari pibit normas tevi atlaizz bet tev vel dod iespeju uzreiz majas nedzen. Es esmu apmierinats marta braukssu atkal. Jo tur var labi nopelnot.

T tonijs75 01.04.2013

gribu braukt uz roterdamu stradat, celtnieciba. pats ar savu brigadi, bez jakliem starpniekiem. kas jav ta ir stradajis?

T tonijs75 01.04.2013

jautajums par darbu roterdama? kas ko var pastastit?

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes