Darbs Ārzemēs darbs4u

Sakiet lūdzu vai kāds ir braucis strādāt uz uk caur firmu darbs4uVai variet lūdzu pakomentēt ,kā gāja?

I Inga 06.06.2011

Atbildes (9)

C cirvis 07.06.2011

Tas jau ir tas pats bēdīgi slavenais SIA "Adeko", zem dažādiem nosaukumiem čakarē cilvēkus! Nomainījuši mājas lapas nosaukumu, visticamāk Austrijas Adecco cēla pretenzijas par sava nosaukuma izmantošanu!

A Alise 07.06.2011

Jā,tā ir tā pati firma adeko,pirms dažiem mēnešiem firma alteya(kas ļoti reklamējās zip.lv,tad viņa bija link-org,liekas ka vēl bija kāds nosaukums.Adresi viņi nemaina,vispār apbrīnoju nva,kas izdod licenzes,kā var tikt nenormāli muļķot cilvēkus.

C cirvis 07.06.2011

NVA atbildēja, ka viņiem neesot rakstisku sūdzību un tāpēc neesot formāla iemesla atteikt licenzi.

S spalding 08.06.2011

vai kads ir aizlidojis caur to firmu un ka iet ir darbs viss normali ?

A Aija 25.06.2011

Dieva dēļ, neiekrītiet. Es arī lasīju par šo firmu - nenoticēju, jo firmā solīja.....visu ko. pēc 2 nedēļām biju atpakaļ. Nav nekāda darba, tikai sākumā, pēc tam - dzīvo kur gribi, strādā, kur gribi...

F Foff 30.06.2011

Labak mekle jssina.lv jau parbaudita firma, atrodas lacplesa iela 48. Bet bez anglju valodas zinasanas tev bus ljoti gruti.

A andzamens 02.08.2011

ja jau jums patik maksat ka kads samekles darbu es to varu izdarit pa leeto.un jums izdeviga laikaa. vissas lv agenturas chakare vairak vai mazak pa darbu arzemes.jus iemaksajat tik naudu un gaidat.lielakoties nesagaidat,ja ari sagaidat tad ari pec paris dienam jalido un biljete japerk pa dargo.ja kadam ir interese var man uz epastu uzrakstit. esmu gatavs kadam palidzet iekartoties,bet protams ka savu brivo laiku neteresu pa velti.bet katra zina nejau tik daudz ka jus nodiiras lv agenturas.

E es 25.09.2011

tikai nemaksājiet šim augstāk esošajam cilvēkam pirms Jūs neesat aizbraucis un noslēdzis tur līgumu ar darba devēju !!!

R raspberry 24.01.2012

Vai kāds ir tagad aizbraucis uz narcisēm uz Cornwell vai uz fabrikām caur Aventus Latvia? Varat kaut ko pastāstīt?

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes