darbs ar SALAMANDRA TŪRI

Vai kādam ir komentāri par darbu Anglijā uz narcišu lasīšanu ar Salamandras tūres starpniecību? Vai varam šai firmai uzticēties un vai tiek pildīti solījumi par apmaksām, dzīvošanai un vešanām turp-atpakaļ.

I Ilze 17.12.2010

Atbildes (3)

A aivarsk 17.12.2010

Salamandra tūre - uzņēmumss ar šādu nosaukumu darbojas vismaz 15 gadus.
Pamatdarbība - tūrisms, t.sk. ceļojumi uz Angliju.

K kirils 17.12.2010

es juusu vieta nebrauktu es kaadu laiku atpakalj biju aizbraucis pastradaat un mees vareejaam dienaa nopelniit 15-20 paundus no kuriem 3 pa celju bija jamaksaa un pa dziivoshanu 7 paundi diena,viss beidzaas ar to ka es ar draugu nodziivoju 3 dienas lidoosstaa,kameer mums no latvijas nopirka biletes

F Funi 17.12.2010

Starpnieki..... Arthur Andrews 01736 711271 Varfell Farm, darbs saksies janvara beigas, ir gribesana visu dienu rakom staigat.... zvaniet, tur pat laikam ir dzivosanas vieta + transports. Veiksmi ar poliem un leisiem.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes