Darba iekārtošanas aģentūra

Labdien ,kas ir zināms par darba iekārtošanas aģentūru Hire Profi ,Riga ?

M malefasenda 17.11.2017

Atbildes (4)

M merikola 05.04.2018

HIRE PROFI, loti slikts serviss un apkalposana, kedes kantoris.Sasolis pilnu darba nedelu, bet patiesiba stradasi 28st., nekadus dokumentus nepalidz nokartot, seit kontaktpersona Allla, tur Anglija Janis Lapins, bet gala pasam jabrauc uz darba parrunam un tad gaidi vai panems vai ne?pakalpojumu cenu nenem it ka, bet tas tiek noformets ka admin.nauda.

L lana.veltensone 07.09.2023

Izmantojot personāla atlases uzņēmumu, jūs varat saņemt vakances piedāvājumu un apsvērt to, ko kandidāts arī saņēma. Par līguma noteikumus un nosacījumus ir apspriest un parakstīt tikai ar tiešo darba devēju. Jums Jūsu informācijai. Neesiet par blēdi - izlasiet līguma noteikumus!

F Felikss Kaimiņš 28.10.2020

Nepiekrītu. Normāls kantors. Bet analfabētiem cilvēkiem vienmēr būs slikta apkalpošana. Latvijā, starpnieki sniedz tikai informāciju par vakanci un naudu par to neņem. Bet dokumentus man noformēja un izsniedza tur uz vietas pie darba devēja. Anglijā, joprojām visas atlases kompanijas ņem naudu par nodarbinātību.

L lana.veltensone 04.01.2024

Kopumā šis uzņēmums nenodarbojas ar nodarbinātību, bet gan ar konsultācijām.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes