Dalies pieredzē ar mani.

Sveiki!Esmu nonākusi tādā situācijā, ka nevaru izlemt uz kuru skolu, lai tad dodas. Ja esi mācījies vai ir bijusi saskarsme ar Rīgas 14. vakara (maiņu) vidusskolu un Rīgas Raiņa 8. vakara (maiņu) vidusskolu, tad labprāt dzirdēt no Jums atsauksmes! Jūsu domas par skolu, mācību darba kvalitāti, skolotāju attieksmi un jebko, ko vēlies pastāstīt saistībā ar šīm skolām. Ar cieņu,Zane

Z Zane 16.12.2010

Atbildes (6)

V v 17.12.2010

Varu tevi apbēdināt: abās skolās ir jāmācās!

C como 17.12.2010

Jau izsenis tapis zināms - tās skolu gudrības nevienu vēl pie laba gala nav pievedušas, ne mūža ilgumu tās spēj pagarināt, ne apetīti vai seksuālo aktivitāti pavairot... tāpēc mans padoms - mūc, Zanīt, no abām minētajām iestādēm, ko kājas nes! Nu i nahuj!!!

H hrjusha 17.12.2010

Nafig mācīties, Latvijai izglītoti cilvēki nav vajadzīgi!

Z Zane 17.12.2010

Esmu jauna un apņēmības pilna skolniece. Kā arī man ir mērķi, kurus gribu sasniegt. Es pati apzinos, ka man vajag vidējo izglītību! Pēc manām domām, Latvijā trūkst inteliģenti un profesionāli cilvēki. Jaunie skolnieki ir Latvijas nākotne! Bet Tev hrjusha es ieteiktu paskatīties uz notiekošo situāciju Latvijā un tad vēlreiz pārdomā, ko esi pateicis. Ir jāmainās, ja gribam citādāku, labāku Latviju nākotnē!
Como - kāpēc Tu tā saki? Īsti nesaprotu. Pats esi mācījies kādā no tām skolām?

H Hrjusha 18.12.2010

Latvijas glābējs ir klāt!!!! Zane dabūs vidējo izglītību un izglābs Latviju no visām krīzēm!!!

K KH 07.01.2011

Noteikti Raiņos... Superīgi skolotāji un attieksme.
Katram pieiet individuāli. ļoti patīk.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes