Cv rakstīšana

Привет всем, столкнулся с такой бедой что в обьевлениях просят указать желаемую оплату труда, если писать сиви, то что лучше всего в этой графе указывать?

Работяга 05.02.2018

Atbildes (7)

Работяга 05.02.2018

#

C critical thinker 14.02.2018

cik vajag, tik prasi.
nez, tev jāsagaida šeit kāds cits operators, kas var aptuveni pateikt.

S sviesta afēriste 17.02.2018

Jums ir jāraksta ne tikai CV, bet arī pieteikuma/motivācijas vēstule, kur Jūs arī uzrādiet savu vēlamo atalgojumu.

д Джонни 02.03.2018

Нефиг вообще рассматривать предложения фирм, в которых есть требование указать "размер желаемой зарплаты". В таких фирмах, как правило, принято за минималку нанимать себе рабов. В нормальных компаниях есть бухгалтерия и логистика, где всё чётко и понятно - работа у нас такая, мы готовы платить столько. Но конкурс у них, зачастую, тоже очень большой... Т.к. это и есть нормальные конторы, и они нанимают именно сотрудников, а не челядь.

L Liene Avota 08.04.2018

Sen jau visiem ir skaidrs, ka strādājot 8-17 algotu darbu, vai tas būtu Latvijā, vai starptautiskā uzņēmumā, neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai - samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, uzturēt sev krāšņu sievieti. Pievienojies cilvēkiem, kas pārvalda savu dzīvi! Nauda, protams, nevar kalpot kā pilnīgi visu problēmu risinājums. Bet, kā vēsta sena tautas gudrība, labāk sēdēt skaistā un jaudīgā pilnpiedziņas Audi kā ar nanoūdeni mazgātā trolejbusā. Aizpildi savu Laimīgo loto biļeti un sāc Jaunu dzīvi, kura pārspēj tavus pat vispārdrošākos sapņus. Starp citu, vai zini, ka nākošajā SuperEnalotto izlozē, kura notika jau rīt, Džekpots ir prātam neaptverami 126 miljoni euro? Es jau atkal nopirku pāris desmitu biļešu ar skaitļu variantiem un, kā ierasts, paķēru klāt vēl desmit Power Ball biļešu, kur Džekpots arī ir visai iespaidīgs. Pamēģini satikt savu veiksmi arī tu! https://goo.gl/X17csF Un neaizmirsti izmantot loto brokera īpašo piedāvājumu! ;)

...un tad atnāca Liene...

...un visi dzīvoja ilgi un laimīgi!

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes