Cietušais

Sakit lūdzu vai kādam izdevās izcīnīt no apavu veikala NS King naudu par nekvalitatīviem apaviem? Padalieties pieredzē. Kādi defekti ir bijuši?

S Svetlana05 03.12.2012

Atbildes (3)

P Patiesība 08.12.2012

NS King, jeb SIA “NITTIS” izpilda savus no likuma izreitošus pienākumus tikai pēc sūdzības PTAC.
Ja Jums ir ražošanās defekts, Jūs esat griezusies veikalā ar rakstisku prasījuma pieteikumu un saņēmāt rakstisku (arī parakstītu)atbildi, tad droši varat griezties PTAC!

Dannii Disaster 15.12.2012

Aaaaa, zinu taadu veikalu! Bija gadiijies tur nopirkt zaabacinjus par 60Ls. Izjuka peec paaris nedeeljaam... jaamin, ka es ar kaajaam biezhi nestaigaaju; paarsvaraa braucu ar auto, taapeec nekaadu atrunu par "neviizhiigu neesaashanu" nevar buut.

Suudzeeties gan negaaju; nebiija laika/veelmes njemties ar to visu, bet naudas tieshaam zheel. Nezinu kas tieshi tas bija par "defektu", bet izskatiijaas, ka platforma bija pieliimeeta ar kaut kaadu suudiigu liimi, kas knapi tureeja taas tupeles kopaa.

S shmurguliitis 22.12.2012

Ļoti bieži ir sanācis iegrābties brāķos, gan NS King, gan tirgū, gan Wlaking. Un nekur nav sanācis dabūt atpakaļ naudu lai gan tādu iespēju viņi piedāvā. NS King tik ilgi viņus trobelēju (mainīju apavus pēc apaviem), ka galu galā viņi man iedeva dāvanu karti savā veikalā, pa kuru iegādājos apavu kopšanas līdzekļus.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes