www.sudzibas.lv Abakhan Slikta attieksme, klientu maldināšana

Abakhan - Slikta attieksme, klientu maldināšana

Reizi 30 gados man vajadzēja iegādāties auduma gabalu. Iegāju veikalā un palūdzu pārdevējai auduma gabalu, kas ir lielāks man vajadzīgiem izmēriem, pārdevēja izradot visu savu nepmierinātību ar to, ka atravu viņu no sarunas ar kolēģi saka man piedāvāt audumus, kad attiecīga izmēra audums bija atrasts es teicu man to iepakot es to pirkšu, tad palūdza pieiet pie kases un samaksāt. Viss devos prom ar auduma gabalu.
Kāds bija pārsteigums kad es ieraudziju caurumu gabalam pa vidu, un nianse ir tāda, ka man tieši vesels gabals ir vajadzīgs. Domāju iešu uz veikalu un samainīšu vai paņemšu naudu atpakaļ, ja nebūs tada izmēra auduma gabala. Atnākot uz veikalu, ļoti jauki bija uzzināt, ka šiem audumiem bieži mēdz būt caurumi un brāķis, kas rakstīts kkur uz papīra pie kaudzēm, bet reāli es tur neesmu gājis, ka ari tos papīrus nevarēju redzēt, jo man visus audumus pienesa pārdevēja un teorētiski viņai vajadzētu man to pateikt, jo es viņai teicu, ka tas ir pirmais audum apirkums un neko par to nezinu. Pats pretīgakais ir tas, ka viņa ar mani runā, ka ar mēslu totālā necieņa.

B

Komentāri (2)

S Svetlana Vilka 02.07.2020
Благодарность

Ув.   "Abakhan". От лица многих жителей нашего района большая благодарность продавцу елене, которая  работает в магазине по адресу Rīga, lielgabalu,4.   спасибо за очень теплое, очень внимательное отношение ко всем покупателям, за ценные советы. После такого обслуживания выходим из магазина и с покупками, и  с прекрасным настроением!

S Svetlana Vilka 02.07.2020

ABAKHAN Veikals Riga Lielgabalu,4

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes