Beautek

Sveicināti! Mani interesē atsauksmes par mācību centru Beautek,konkrēti par frizieru apmācību.Nekur nekādas sūdzības neesmu redzējusi,laikam taču vērts riskēt un iet mācīties.Paldies.

A Aleksai 27.05.2009

Atbildes (13)

S Skaistumkopšana 27.05.2009

Man šķiet piedāvājumā sarakstīts pavisam cits nekā ir realitātē.
1.)Mājas lapā ir rakstīts par individuālu apmacības programmas sastādīšanu,jo man nevajag visu kas ietverts programmā,bet tas tikai tā rakstīts,jo zvanot skola atsaka šādu variantu.
2.)Tad vēl tur rakstīts,ka pieraksts mācību centrā notiek ne vēlāk kā vienu nedēļu pirms nodarbību sākuma,bet kad zvana piedāvā iespēju mācīties jau nākošā dienā,nu tas nu būtu sīkums.
3.)Un galu galā,kad es lasu piedāvājumu latviešu valodā un tad to pašu krievu valodā,tad ir jūtamas atšķirības piedāvājumā,kaut kā tam nav izsekots līdz.Tad rodas jautājums,vai solītais apmācībā tiks arī pildīts?
Negribu neko sliktu teikt par šo mācību iestādi,jo nezinu,bet dzīvē ir gadījies visādi,samaksā,bet līdz solītam tā arī netiec.Mācoties Starptautiskajā manikīra skolā,kad piedāvājumā tika piedāvāts nagu dizains un roku masāža,bet tā arī čiš vien sanāca,jo pasniedzēja atbildējak-man to nemācīja.Tad arī sākot mācības šajā pat skolā solīts bija 3xnedēļā,bet uz noslēgumu bez absolūta audzēkņu brīdinājuma mācību grafiku sastādīja 5xned. Tas nebija Beautekā,bet šie pirmīt minētie trīs iemesli nedaudz biedē.

I ina 27.03.2011

Neiesaku tur mācīties. Par izglītības iestādi to nevat nosaukt. Kad es mēklēju kursus vislābāk patika Curly normalā vide, klases. iskaties mājās lapā www.curlystudio.lv

D daisy 08.10.2011

NEEEEEEEEEEE! Tikai ne Beautek! Es ar nepacietību gaidu, kad beidzot šajā skolā nokārtošu eksāmenus un tikšu no tās prom, kaut gan tik ātri jau nu tas nesanāks, jo maz ko esmu iemācījusies. 2 mēnešus pirms kursa beigām mūsu skolotāja uzrakstīja atlūgumu, tagad vietā ir Vadims, kurš apgalvo, ka maz ko mums tā ir iemācījusi, un daudz ko nepareizi no tā, ko zinām. Mēnesi no vietas man bija klienti, kam vajadzēja balināt tikai šķipsnas, kaut gan reāli jau vajadzēja griezt un visu pārējo. Organizācija stipri pieklibo. Un no sākuma tikai pāris mācekles besījās, nu jau visas saka, ka nožēlo, ka šeit nākušas.

B Bikbik 24.10.2011

Man liekas, ka ir pilnigi vienalga kur iet macities, galvenais jabut gribai. Ja tas nebus, kadai skolai nebutu, un kadi nebutu skolotai viss apkart bus ka mesli.
Ja konstate ka ir griba, jaiet macities taja vieta kura piedava atrak macibas sakumu, un vest savas modeles, pec iespejas vairak, un macities, macities un macities. Jo sis vietas nav parastas skolas kur jusa nakat klausaties, vai kaut ko izdarat un nu aizmirsat, tad nekadu eksamena noliksanu nekad ari nesagaidisi. Tikai griba, patieinteresesana un darba veiksana!
Velu veiksmi, iesacejam.

K kaste 25.10.2011

Es gan Daisy ieteiktu apmeklēt skolu biežāk, jo man jau šķiet,ka tieši Tevi vienmēr tur vismazāk varēja sastapt! Un kā ta var kaut ko iemācīties, ja neesi skolā? Un arī es daudz esmu tikusi pie šķipsnu balināšanas, bet domāju, ka vērtīgi, jo pat daudzi meistari to labi neprot! Un patiesībā - meklē savus modeļus, ja neesi apmierināta ar tiem, kuri piesakās. Es tā daru un domāju, ka kaut kad jau man viss sanāks! Un atklāti sakot, man šķiet, ka pašreizējais skolotājs mums ir tieši laikā. :)

M monta 18.02.2012

Meitenes, kas ir mācījies par grūmeru šajā skolā lūdzu atsaucaties vai iesācējs var ko iemācīties .Nevaru par viņiem neko atrast

K kakulacis210 13.03.2012

es jau kuro reizi pierakstos tur pie frizieriem.. es pierakstos nedēļu iepriekš, lai tiktu laicīgi.. es atnāku, gaidu stundu un man beigās pasaka, ka mani nepaņems, jo neesot atnākusi mācekle. un tā nu jau vairs nav pirmā reize, tādas ir bijušas jau apmēram reizes 3.. esmu vnk shokā!!!

Experti 24.06.2012

Sveicināti!

2012.g. jūnijā mācību centrā Beautek veica vairākas valsts iestādes pārbaudes - revīzijas. Centrs diemžēl nav sakārtots labi, no visām pusēm. Arī ir saņemtas sūdzības no mācekļiem un to vecākiem.

Pirms doties uz šo "mācības centru" ir labi jāpadomā par visiem aspektiem. Pirmkārt vai tiešām "skolotāji" atbilst savai profesijai, vai visi dokumenti ir kārtība, uzziniet par programmu visu smalki.

Ja rodas problēmas, jautājumi, Jūs droši varat griezties Valsts iestādēs, lai pārbaudītu informācijas patiesību.

Ikvienam ir tiesības zināt par ko viņš maksā!

Experti 25.06.2012

Saskaņā ar Iesniegumu likumu, Jūsu e-iesniegums tiks reģistrēts un atbilde tiks sniegta ne vēlāk kā viena mēneša laikā no iesnieguma saņemšanas !!!

http://www.ikvd.gov.lv/elektroniskais-iesniegums

VID bezmaksas uzticības tālrunis 80009070 - (24 h diennaktī)

PVD http://www.pvd.gov.lv/lat/_gv/module_faq/do_form

S students 25.06.2012

http://www.youtube.com/watch?v=mDO97W6q_XQ&feature=youtu.be

Мне кажется слов не надо, великолепная работа нашего учебного центра и она не единственная.

N Natālija Pavlova 17.03.2013

Dobrij denj!Ja zakoncila etu skolu i ocenj malo mogu skazatj horosego o nej.1)ucitsja sla na parikmaher-stilst, a dokument polucila prostogo, , parikmaher''.Stilistiki tak i nebilo.Poslednie 2 oplacenie mesjaca mi ne ucilisj, nas otpravili na kanikuli.A denjgi bili zaplaceni (150Ls).Praktika toze neocenj, za 9 mecjacev obucenija daze elementarnoj strizki, , kare'' nebilo.Korocki polucili a kak stricj na praktike daze neznaem.Poetomu 1000000 raz podumaite stoit li idti tuda ucitsja!!!

P Piparinjsh 23.04.2014

Pirms vairākiem gadiem ar iestājos šajā iestādē kur ņēmu indeviduālo mācīšanos... Nedz prakse nedz materiali teorijai pilniigi nekaa beigās mani vēl nostādija muļķa lomā kad prasīju materiālus kurus man solīja... beigās nedz skolu pabeidzu nedz nauda palika :D samaksāju visu summu kā rezultātā mani patrieca no skolas

K kasangrija 03.09.2014

Ja toze zakoncila etu shkolu i toze bili somnenija smogu li samostojateljno rabotatj...Smogla!I ocenj daze neploho(moj staz nepolnih 3 goda).Vsjo zavisit ot nas samih!Naskoljko mi hotim naucitsja!Ne soglasna s predidushimi komentarijami, zalovatsja i obizatsja tak mozno na vesj MIR!A problema v nas samih!Direktor ocenj ponimajushaja, obo vsjom mozno dogovoritsja, prosto po-celoveceski razgovarivatj nado, ucitelja dostatocno siljnie ctobi obucatj, sama ja ucilasj u Vadima i ocenj dovoljna, do sih por mogu pozvonitj i posovetovatsja, a eto ocenj vazno!!!Poetomu, obrashajusj ko vsem zelajushim-snacalo pojmite hotite li ucitsja etomu zamecateljnomu remeslu, a obizennim- zagljanite v sebja i uvidete mnogo ..., izvenite!Udaci vsem nacinajushim i ne somnevaitesj, a prosto ucitesj!!!))
Natalja.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes