Bail vai nav krāpniecība

Labdien vai kādam ir bijusi saskarsme ar šo firmu? Darba iekārtošana Islandē-iedeva man adresi firmas nosaukums norbygg, (visticamāk Island klēju sakarību,ka firma šeit saucas vislande, kādreiz visticamāk saukusies SIA Norbigs. Itkā cilvēki tur strādājot daudz braucot un braucot,varbūt ir kāds kas tur jau strādā caur viņiem uz vietas,jo komentāri un atsauksmes dalās! Kāds var padalīties ar pieredzi vai arī iedot kādu kontaktu un varam sazināties parunāt,kas kur kā, jau iepriekš pateicos...

E edzus333 08.07.2016

Atbildes (7)

Oskars Paeglis 12.07.2016

Nekad nebrauc caur Latviešu kompanijām.

A Arrmands 05.12.2016

esmu tikai vienreiz braucis caur Latvijas kompāniju, un bija laba, nekādu sūdzību.

D Dzupsiite 19.07.2016

Sveiki! Varbūt kāds var pastāstīt kādu sīkāku informāciju par Nordic Staff SIA ? Pilns internets ar to, ka viņi palīdz atrast darbu ārzemēs utt, bet mani kaut kā māc šaubas vai viss ir tik skaisti kā internetā rakstīts.

A Armins Argalis 13.08.2016

Tā jau tā pati vecā ''labā''Hansa,bija kādas tur problēmas un pārreģistrēja nosaukumu,un tagad jau darbojās citā vietā,kadri gan tie paši un apetīte arī,

M Māris Skujuņš 25.08.2016

Tā ir angļu firmas Nordic Staff Ltd filiāle Latvijā. Pārsvarā piedavā darbu Anglijā, bet esot kaut kas arī Nīderlandē un Vācijā.

T takautka 09.09.2016

SIA Norbigs tā pati Vislande, tā pati http://www.norbygg.com/
Par darba apstākļiem, informācija ir konfedicionāla un klusē līdz pēdējam brīdim, kad dienu pirms braukšanas pamet līgumus, kurus nevienam nevar rādīt un ātri japieņem lēmums parakstīt! Gadījumā, ja neaizbrauksi, līgumā atrunāta soda nauda.

Strādā ar PUSH, PUSH metodēm, kā arī konkrēti maldina potenciālos upurus ar min atalgojumu būvniekiem, sākot no 2200 EUR menesī. Līdz līguma parakstīšanai neatklāj patieso stundas likmi, kas grozās ap 10 EUR. Viņuprāt minimālais atalgojums sākas, nevis no valstī garantētajām minimālajām darba stundām, bet gan no aptuveni 70 stundām nedēļā, kas mēnesī pārsniedz 200 stundas, kas viennozīmīgi pārkāpj netikai Islandes valsts likumdošanu, bet arī latvijas likumdošanu. Tāpēc, tas jau sākotnēji līgumā tiek uzspiests kā norma.......brīvpratīgās virstundu izvēles vietā, tiek uzlikts ierobežojums un zīmogs!
Dzīvošanas apstākļi, kad nevar nodrošināt katram savu istabiņu, tāpat tiek pārkāpti un izveidots kolhoza variants, laigan Islandē ir jābūt katram privatajai istabai un brīvai koplietošanas viesistabai.

Citādi, solītais 2200 sanāk, tikai ja nostrādā nežēlīgi daudz virstundas, kas jāapmaksā dubultā.....realitātē strādājot smagus darbus, iknedēļu ap 70 stundām, jebkuru fiziski spēcīgu cilvēku var nodzīt pāris mēnešos(citādi stundas likme par darba stundu grozās ap 10 EUR) betonēšanas vai jumiķa darbos, no kuriem vietējie izvairās. Ņemot vēra apstākli, ka darbs vienmēr ārā, kādi ir laika apstākļi Islandē, pameklē google....laikam vieni no skarbākajiem, jo sevišķi rudenī un ziemā.

Ja esi labs meistars, tad nopelnīt 10EUR stundā arī latvijā nesagādās grūtības! Tāka pirms paraksti līgumu ar negodīgām kompanijam, kārtīgi apdomā, jo ierasti šīs kompanijas Skandināvijā par darba spēka izīrēšanu būvuzņēmumiem pelna ar stunas likmi 40-50 EUR par Tavu nostrādāto stundu, tātad šajā gadījumā Tev atmet, tikai piekto daļu!

A ainis.bainis 22.11.2016

nu ja jau jūs esat paši tik gudri,ko tad lieniet firmās iekšā???
brauciet caur paziņām, ja vien jums tādi ir.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes