Autoskola CREDO Aspazijas bulvari...! Ludzu palidziet!

Sveiki! Luudzu paliidziet samekleet mieriigu un prasmiigu instruktoru no autoskolas CREDO. Pie kura esat maaciijussies? Kas patika, kas nee? Ja zini labu instruktoru no shis skolas, luudzu uzraksti.Varbut zinat kaut ko par kadu no ssiem instruktoriem:Vairis UpitisEdgars DatavsInguna MelzobePeteris SinickisNikolajs BlesunovsEdgars JaunpujansPaldies

J jankovs 20.04.2009

Atbildes (8)

I inguna 20.04.2009

Nu ko var paliidzeet jau jau esi sajaa suuda skolaa,tur neviens nav normaals,vajag izveeleeties normaalu skolu,tur tikai naudas izmesjana,pirms ej maaciities,palasi atsauksmes par autoskolaam www.antireklaama.lv,bet ja nu gribi labu instruktoru tad raksti man uz e pastu ieteiksju,jo tev ir tiesiibas njemt citu innstruktoru ne tikai no Credo,bet tas noteikti buus daargaak.............

K kostja_petroff 20.04.2009

apskaties autoskolas "GROSS" mājaslapā, sameklē sadaļu, kur visi instruktori al bildēm, izvēlies kaut pēc vārda vai fotogrāfijas, sazinies ar kādu pa e-pastu pa taisno (bez skolas administrācijas -- tad būs dārgāk!), sazvanies un sarunā!

P progs 21.04.2009

Nevaru nevienu ieteikt, bet varbūt noder šī informācija, kur var redzēt gan autoskolu, to pasniedzēju pozitivitātes koeficientu, gan to instruktoru koeficientu.

http://www.csdd.lv/?pageID=1099054706

S Saule 21.04.2009

Draugi, kādas jums ir atsauksmes par Sergeju Tobalovu???

E es 22.04.2009

Es iesaku pie Ingunas neiet macities,jo ir pieredze,ka vina nu nemak macit,starp citu gadu atpakal vareja ari nemt citus instruktorus no citam auto skolam :)

M maris 25.04.2009

Ja tev intresee tiesaam pieredzeejusa cilveeka viedoklis,kas ir maaciijies vairaakaas autoskolaas tajaa skaitaa ari credo un tev vajdziigs loti labs instruktors tad atraksti uz [slēpt]@tvnet.lv Par credo nevaru teikt neko sliktu iepriekseejie komentaari ir balti meli no cilveekiem,kas nekaa nezin.

V vigo28 17.09.2009

Credo skolas eksi noliku ar 4 piegājienu. Īstajos brīžos kad jāpiedomā katram jautājumam atbildi, bieži iesperās iekšā kāds no pasniedzējiem, un sāk stāstīt savu dzīves, un pieredzes stāstu, kad dažam labam žoklis atkaras klausīdamies cik, kuram tās kļūdas ir bijušas, bet laiks tad iet......, un kāds tur vairs eksāmens!..... Tā lūk!

K [email protected] 19.11.2009

Pēteris Siņickis ir ļoti labs instruktors. Pašlaik pie viņa mācos - mierīgs, nosvērts, visu izskaidro. Nekliedz, nesmēķē, nodarbības nekavē. Silti iesaku.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes