Atvaļinājums pēc dekrēta

Esmu skolotāja. Pagājušā gada jūnijā aizgāju dekrētā. man palika neizņemts atvaļinājums.Vai šo neizmantoto atvaļinājumu varu izņemt šogad;??(dzīvoju mājās ar bērnu. mazajam septembrī būs 1 gads.)

R Rita 21.08.2009

Atbildes (1)

P pufa 21.08.2009

kad atgriezīsaties no pēcdzemdību un bērnu kopšanas atvaļinājuma, ja vien jums pienākas, pēc jūsu domām neziņemtasi atvaļinājums, jūs to varat izņemt jebkurā laikā. atvaļinājuma dienas skaita par nostrādāto laiku. nostrādāto periodu sāka skaitīt ar pirmo darba dienu.katrā ziņā, personāla speciālistam vai grāmatvedims, kas nu kurā darba vietā tagad nodarbojas ar personāla lietām, ta būtu jums jāpaskaidro.arī tad, ja jūs pārtrauksiet darba attiecības pēc atgriešanās no bērnu kopšanas atvaļinājuma, jums pienāksies kompensācija par neizmantoto atvaļinājumu.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes