Atbalsojās balss

Kāpēc tad kad man uz LMT mobilo piezvanījis Lattelecom vietējais pieslēguma numurs man nav iepējams parunāt, jo viss ko es atbildu zvanītājam man atbalsojās klausulē tā, ka vienkārši nav iespējams parunāt? Varbūt kadam ar to ir bijusi saskare? Ir nepatīkama sajūta kad runā, bet pats vienlaicīgi dzirdi sava teiktā atbalsi. Tā man nav pirmā reize no Lattelecom zvanītājiem, bet esmu pārliecināta, ka tas nav saistīts ar manu tālruni. Tā kā runāt šādā veidā nav iespējams, es pati atzvanu un tad dzirdamība pēc tāda mana gājiena ir OK! Jāsaka pārsvarā arī no Lattelecom zvanītājiem es nedzirdu pati savu balsi, no citiem operatoriem pat ne tik. Kāpēc varētu būt šādi traucējumi, jo kad jautāju zvanītājam, tas neko nezin. Paldies!

A Aleksai 24.09.2009

Atbildes (10)

H Hugo Djego 25.09.2009

Ja nopietni,tad problema nav mobilaja noteikti. Es domāju,ka šādas atbalsis veidojas tāpēc,ka mobilais saņem signālu no vismaz diviem torņiem vienlaikus,no otra ar laika aizturi. Domāju,ka ta ir tehnoloģiska rakstura problema.

A Aleksai 25.09.2009

Paldies! Neesmu tehnisks cilvēks, tāpēc pajautāju. Mobilajā problēmas nav. Bet dīvaini, ka zvanītājam nekas nedubultojās, savu atbalsi dzirdu tikai es tad kad zvana man. Bet es iedomājos, varbūt zvanītāja telefonam skaņa ieslēgta, varbūt tas ko es runāju dzird visā istabā? Nu varbūt kaut kā tā? Bet tas tikai idejas līmenī.

H Hugo Djego 26.09.2009

Nē,tas nav arī ar zvanītāju saistīts.Signāls,kas iet pa gaisu nav parasts radiosignals,bet kodēts /ka tagad saka-digitals/ un radiofrekvence ar to ir modulēta. Neviens no signaliem neaiziet prom un neatnāk atpakaļ realajā laikā,bet gan ar laika aizturi.Runa ir par kaut kadām sekundes daļām.Un šajā laikā tehnoloģijas nepilnības taisa brīnumus.

P pufa 26.09.2009

arī telefonā ir vai nu skaļrunis ieslēgta vai kas cits, jo man arī tā bija, līdz atklāju, ka mans skuķis saspaidījsi pogas, bet ko tieši- vot neatceros.

H Hugo Djego 26.09.2009

Pufuci,tu jau nevari atcerēties to,ko neesi darijusi.Tad ir nepieciešama ciema padomes atmiņa,lai visu to varētu aptvert :)
Dace raksta par to atbalsi,man ar ir gadijies dzirdēt.

A albis 27.09.2009

man arī ir gadījies dzirdēt atbalsi it sevišķi ja man zvana no mājas telefona,bet es piņemu to kā personības dalīšanos ķipa 2-vienā.tad es aizspiežu ausis lai to nedzirdētu un viss kārtībā.citiem liekas ka viņos iekšā dzīvo vecene un jauc gaisu,bet tie jau nekad nesūdzās.

š šeherezade 27.09.2009

Bet kā Tu tik siki un smalki visu zini Hugo Djego???Vai pats gadijumā neesi Lattelecom darbinieks?:))))

E elfa 28.09.2009

Man arī tā ir bijis, sarunājoties ar dažiem...

H Hugo Djego 28.09.2009

Šehe,es drusku rubiju fišku )),neesmu nekāda koma darbinieks,bet teorētiski varētu arī būt ;)

P pufa 29.09.2009

Vauuuuu! Hugo ar mani uzrunā- Pufuci... būs jāiepazīstas tuvāk!

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes