Atalgojums

Labdien. Stradāju valsts iestādē - slimnīca, kur esmu pieņemts kā pavārs. Veicu darbus, kuri ir jāpilda pēc amata apraksta. Gatavoju ēst. Līdz šim bērnu porcijas dalīja sanitāri, tagad šo papildus darbu prasa no virtuves strādājošo personālu. Ja man tiek uzlikts papildus darbs vai es esmu tiesīga prasīt papildus vienošanās pie darba līguma vai rīkojumu un līdz ar to arī saņemt atalgojumu par papildus darbu?

K [email protected] 07.02.2019

Atbildes (2)

~ ~Lelde~ 15.02.2019

Lielajam vairumam cilvēku jau sen ir skaidrs, ka strādājot 9-18 algotu darbu, vai tas būtu Latvijā, vai starptautiskā uzņēmumā, neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai - samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, uzturēt sev krāšņu sievieti. Pievienojies cilvēkiem, kas pārvalda savu dzīvi! Nauda, protams, nevar kalpot kā pilnīgi visu problēmu risinājums. Bet, kā vēsta sena tautas gudrība, labāk sēdēt skaistā un jaudīgā pilnpiedziņas Audi kā bomžu piesmirdinātā tramvajā. Aizpildi savu Laimīgo loto biļeti un ar Jaunā gada atnākšanu sāc Jaunu dzīvi, kura pārspēj tavus pat vispārdrošākos sapņus. Starp citu, vai zini, ka jau šonakt pēc Latvijas laika notiekošajā PowerBall izlozē Džekpots sasniedzis 260 miljonu dolāru? Es tagad aizpildīju pārdesmit viņu biļešu ar skaitļu variantiem un, kā ierasts, paķēru klāt vēl desmit biļešu no citām izlozēm, kur Džekpots arī ir visai iespaidīgs, tajā skaitā MegaMillions ar 190 miljoniem dolāru Džekpotu. Pamēģini satikt savu veiksmi arī Tu un nosvini sākumu Jaunai dzīvei! https://goo.gl/X17csF Iesaku pievērst uzmanību arī loti brokera Īpašajam Piedāvājumam.

O Otw 08.03.2019

Jāskatās, kas tieši ietilpst aprakstītajos darba pienākumos darba līguma amata aprakstā. Ja iespējams, pie reizes pārbaudiet arī sanitāru amatu aprakstus. Ja atrunāts, tad jāuzņemas, ja nav, tad jāprasa pielikums.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes