ALMERIA

Es vēlos doties uz Londonu strādāt caur firmu "ALMERIA",lūdzu pasakiet kāds kas jau ir strādājis vai strādā caur šo firmu ārzemēs,kā ir? vai viss ok?

O Olga 11.06.2010

Atbildes (6)

J janis 11.06.2010

vai šai firmai ir mājas lapa? es neatradu, laikam jau nav.

Es neesmu braucis caur šo firmu, bet tie ir licenzēti, tā kā tas ir labi.
http://www.nva.gov.lv/index.php?cid=2&mid=75#lic_firmas

P.S. Vai gadījumā tu nebeidz turības tūrisma fakultāti?

O Olga 11.06.2010

Es arī neatradu. Biju aizgajusi pie viņiem uz ofissu,parunaju..itkā viss ok! Vienkārši gribētu uzzināt vai šī firma neapšmauc.

p.s- Nē,nebeidzu! nemācos tur.

A Andrejs 14.06.2010

Не верьте данной фирме! Раньше она называлась Algarve.

O Olja 12.09.2010

NEVERJTE ETOI FIRME-SIA ALMERIA!!!!!!!! NIKTO NIZACTO NEOTVECAET!!!!!! OTPRAVLJAJUT LJUDEJ,NIKTO NEVSTRECAET,BROSAJUT POPOLNOI!!!!!!!!!! A potom zajavki -cto ti nejavljaeshsja ix klientom,i vsjo potom ,eto tvoi problemmi!!!!!!!!

A Aivis 28.12.2010

http://antireklama.lv/ru/almeria/comments/topic-14104/

I Irena 02.12.2011

Все что пишут негативное об этой фирме - бред. Это или конкуренты, или те, которые были выгнаны с работы за пьянки или безответственное отношение к работе, или не могли работать по разным причинам. За последние 4 года я два раза устраивалась работать в Англии через эту фирму и ничего плохого о ней сказать не могу.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes