Aizdevums.lv

Sveiki! gribeju aiznjemties naudu augstakminetaja kantori, un tur ir nosacijums, ka darbniekam jastrada tris meneshi. man vel nav tris meneshi, bet ja vini piezvanis, un musu firma atbildes, ka strada itkaa vairak pa trijiem, kadas sekas var but ? pec idejas aizdevums.lv ir SIA, kurai no VID neviens un nekad nedos nekadu zinju, bet ja aizdevums.lv paprasis VIDam kautko tadu, tad ja VID interesies par to. interesanti tieshi kas var notikt sliktakaja gadijuma. bet cik es dzirdeju , nekas nevar but. bij gadijumi, kad pazina, vispar nestradajot musu firma, bet gribeja iegadaties kautko lizinga, un noradija otka strada pie mums, un tad lateko vienk pazvanija, mes atbildejam jaa strada apmeeram XX meneshi, un sanjem apmeram XX lielo algu, un viss, cilvekam iedeva lizingu, un nekadu problemu nebij. kads var ko teikt ?

A anonims 09.07.2010

Atbildes (4)

M Margarita 09.07.2010

Dobrij denj! Ho4u vzjatj kredit 1000 Ls .Ja rabotaju na firme uzhe po4ti god..zarplata stabiljnaja i ne zaderzhivajut!no k sozheleniju mne eje ne pere4islajut po banku! Ho4u kupitj mashinu!mne 21 god! Skazhite mogu li ja ras4itivatj,v tokoi situaciji,na kredit?

V Valodasinspekcija 13.07.2010

Anonims - - - - - > Teoretiski, aizdevumi.lv neies uz VID pieprasīt šādu informāciju. Un neviens tāpat šādu viņiem nedos. Tas iespējams tikai ar tiesas lēmumu.
Otrkārt, ja viņi tikai zvana pa telefonu un neko nepieprasa rakstiski, sanāk, ka jebkurš no jūsu firmas var pacelt klausuli un atbildēt jebko.
Tā kā, es neredzu pamatu uztraukties.

V Valodasinspekcija 13.07.2010

Margarita - - - - - - > Edinstvennaja vozmozhnost', kotoruju vizhu ja, eto:
1. Klastj den'gi na schet srazu posle poluchenija zarplati. Takim obrazom, po banku u vas prohodil-bi postojannij dohod, klassificiruemij kak ne svjazanij s trudoustrojstvom. V etom sluchae potrebuetsja garant, a vi ukzhete svoi 1000 latov v grafe "drugoj dohod". Tak ranshe razreshal delat' GE money bank, no sejchas oni ne dajut krediti na avto voobwe.
2. Najti garanta s visokim dohodom, togda ljuboj bank dolzhen dat; kredit

A arturs 24.03.2011

gribu panemt kreditu

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes