Air Baltic rokas bagaza

Sen neesmu lidojusi ar AirBaltic, tapec nezinu, cik strikti vinji ir parbaudot pasazieru rokas bagazu? Vai vienmer liek likt uz svariem vai arii tikai tad, ja izskataas pa lielu/smagu? Man ir biski vairaak par 10kg svara zinjaa, bet negribas to paris kg delj maksaat papildus par somu. Viss, ko var, tiks salikts kabataas/uzvilkts muguraa/tiks turets rokas, :)))), bet vienlga par smagu. Lidosu no Gatwikas uz Rigu. Paldies par atbildem!

? ?????? 10.08.2010

Atbildes (9)

M maRita 11.08.2010

No Rīgas sver visus!!! No Gatwikas,pēc acumēra.... :) vari arī izsprukt!!!

M maRita 11.08.2010

P.S. esmu ievērojusi,ka klasisko rokas bagāžas izmēra čemodānu nesver nekad,,bet kautkādas bezizmēra sporta somas,gandrīz vienmēr!!! :) lai veicas.

G ggggggg 11.08.2010

Jaa,taa tikai debilajaa Latvijaa tie stulbie latvieshi tajaa stulbajaa airbaltic kasaas par katru lieko kilogramu!
Vispaar neiesaku lidot ar to airbaltic! Var gadiities daudz un dazhaadi nepatiikami paarsteigumi ar vinjiem!
Labaak tad lidot ar ryanair vai chehu aviokompaniju.

J Jānis Baltiņš 12.08.2010

2dien pirmoreizi vīlos airbaltikā- nopirkts samsonit Rokas bagāžas koferis ( speciāli meklēju, lai var ņemt iekšā)- tak izmērīja- piesējās, ka 2 cm par augstu (lai gan kofera izmērsatbilst - riteņi par augstu- bet k oes vainīgs- ka brends Samsonit tā ražo- vai arbaltikam- speciāli mazmēri???? Lika nodot!!!!!- škiet meklē papildus maksas!

J Jānis Baltiņš 12.08.2010

Piemirsu- un atļautais ir 8kg, tak nosvēra- ar bija par daudz....nekā nesaprotu- vēl jūnijā normāli lidoju- ar 2 somām :)))), bet nu jau piesienas cm.

? ?????????? 12.08.2010

No kurienes lidoji, baltieti?

? ????????? 12.08.2010

Un veel - kad gaji to somu tomer iecekot- tev bija jamaksa tikai 15 naudinjas par somu vai papildus veel par airport check-in arii?

K Katt23 14.08.2010

Man draudzene lidoja un viņiem gan svēra gan lika rāmī vissu kas par daudz lika atstāt citi meta mantas zemē jo nevarēja vairs atdot radiem:( Traki labāk ievērot vissu jo sirds sāp kad dāvanas jāmet zemē:(

J Jānis Baltiņš 16.08.2010

Lidoju no Rīgas- uz Grācu ( caur Vīni), lai nebūtu jāčakarējas- braucu ar Taxi uz mājām un ņēmu mazo čemodānu :))). ( protams, naudas ziņā sanāca tas pats, kas nodot bagāžā- bet čakars gaidot čemodānu nebija tā vērts- )

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes