LV RU

Acu plakstiņu korekcija

Vai kāds zina ko par DR. Kaspars Feldmanis. Kādas atsauksmes par veiktām operācijām

Ae aelita laizane 18.02.2015

Atbildes (4)

El ELLIO 23.02.2015

Kāpēc šāds jautājums tiek uzdots sūdzību portālā, tam ir paredzēts cits portāls
www.medicine.lv
www.dr.lv

Li linda12345 15.12.2016

Tikai ne pie Feldmana. Loti pavirshi straadaa,pielauj taadas kludas,kadas tad arstam ir nepiedodamas. Palicis tikpat pavirsh kaa JZ. Suudzibu pedejaa laikaa ir loti daudz un pamatotas-gan kruushu operacijam,gan vedera plastikai,gan liposakcijai.

Si sindarella 10.01.2017

Pēdējos gados par Feldmani ir dzirdēts daudz sliktu atsauksmju. Šķībi deguni, asimetriskas krūtis utt. Ar savu izskatu, gan , nevajadzētu riskēt. Un mēdzot nedot čekus.

Al Ala Howard 12.04.2018

Я сделала ринопластику у доктора Фельдманис в январе 2017.
Прошло полтора года . В итоге кончик носа отёкший и на самом кончике носа синяк который явно виден и при холодной погоде ещё больше выражается.
Нос искривлён. И явно видно на фото которые я отправила доктору Фельдманис.
В итоге сам доктор мне даже не ответил не на один мой емайл. Его секретарша Майя Фелдмане при ответе на все мои просьбы о помощи и решении моей проблемы посоветовала мне обращаться в страховую компанию .
Только в какую страховую компанию она не указала .
Я обратилась к агенту ( его зовут Ромиель,)который мне рекомендовал клинику Доктора Фельдманис. Этот агент звонил мне каждый день и обещал замечательный сервис в клинике Фельдманис.
Этот агент ответил на все мои просьбы о решении моей проблемы , что если я хочу переделывать нос это мое решение и что ещё никто в его практике не доказал что доктор виноват в ринопластике это не возможно доказать .
Можно ещё долго описывать все мои проблемы после плохого сервиса и неудачной операции . Доктор Фельдманис и его клиника это не профессионалы которые не несут ответственности не за что .

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes