acorn.lv

Gribētu dzirdēt Jūsu atsauksmes par Acorn. Vai kāds caur viņiem ir braucis strādāt ārzemēs un kā tas viss ir beidzies. Jau iepriekš paldies.

I Ieva 21.07.2009

Atbildes (3)

V Vivita 24.07.2009

Ja, esmu bruksui caur Akorn - samaksajam ap 500ls. Barucam zemenes lasit, solija dzives apstaklus labu, algu, labu, vinu parstavi UK. Kad ieradamies, parstavja nebija, mobilais telefons izslegts, palikam taja nakti uz ielas Londona, nacas meklet BB par savu naudinu protams. Kad aizkulamies pasas ar autobusu uz darba vietu - dzivojam dzelzs stradnieku kontineros ar vienu logu un cetram divstavigam gultam. Bez edinasanas, bez sadzivei nepieciesamam lietam, par dusu un WC nerunasim. Alga bija 3x mazaka ka solija. Menesi nostradajam un aizlaidamies prom, bet biletes atpakal celam bija pec diviem menesiem. Katra zina, caur so firmu neiesaku braukt, jo neko labu ka oficiala iestade vini nesniedz. Tas, ka sis brauciens man beigu beigas izradijas liktenigs un loti veiksmigs privati, - jautri un aizraujosi, pat extremali pavadita vasara...

D Dina 24.07.2009

Varu pateikt tikai to, ka pati nesen biju pie Euros konsultanta un ta teica,ka viņai tiesības kādu no tiem firmām reklamēt ir aizliegts,bet par Acornu viņa teica "Tā nav labāka firma".

V vix 25.07.2009

Uz akornu izskatās iet tikai tie cilvēki, kam nav interneta! Un attiecīgi arī tiek iekārtoti :)

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes