AS "DROGAS" - DROGAS/ Krāpšana

Saucās "dāvanas par pirkumu" par kurām vēl ir jāmaksā. Ja reiz ir jāmaksā, tad kāpēc tas nav bukletā ierakstīts, vai kāpēc kasieris nebrīdina, ka arī par dāvanu ir jāmaksā?

K kmi 16.11.2019

Komentāri (2)

L lgunta 19.11.2019

Labdien!

Dāvanas tiek iesistas čekā, lai varētu veikt uzskaiti, bet aprēķinot atlaides, kuras noņemas no pirkuma, tiek noņemtas un norādītas arī visas Jums pienākošās dāvanas. No pirkuma ir noņemts 0.01 eur par KIWI dāvanu, arī Henkel dāvanu un arī viena AirWick svecīte par 3.59 eur nav ierēķināta kopsummā! Čeks ir pareizs un no čeka redzam, ka par dāvanām NAV ieturēta samaksa!

Noteikti, ja ir papildus jautājumi, sazinieties ar ar Drogas personālu.

K kmi 21.11.2019

Labvakar!

Man rēķinot sanāca, ka ar visām atlaidēm, būtu bijis jāmaksā €18.24. Pieskaitot dāvanas, sanāk €21.91. Ko tad es nepareizi esmu aprēķinājusi?

P. S.
Paldies, par izsmeļošu skaidrojumu.

Pievienot komentāru bildei

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes