Jbmnj.lv

MNJ SIA
Adrese: Bruņinieku iela 8
Rīga
Latvia - LV-1010
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: + 371 29991617
Informācija: Juridiskā adrese
Slimnīcas iela 7 - 10,
Rīga, LV-1016
Darba laiks: 9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Jurisprudence / Konsultācijas
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
2
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Jbmnj.lv - Sūdzības un atsauksmes

Maksātnespēja JBMNJ SIA, "LNI" SIA - Krāpnieki

Krāpnieki Pie maksātnespējas juristiem Mārtiņa Celma, Sabīnes Luces un Jāņa Šleiera vērsies klients saistībā ar Oto Bezbaiļa, Lauras Audejevas, Jura Mičerevska un krāpnieciskā biroja SIA ”Maksatnespeja JBMNJ” rīcību. Dalāmies ar rūgto klienta pieredzi, lai pasargātu arī citus potenciālos klientus no krāpniekiem. Stāsti būs dažādi. “2022. gadā biju nonākusi finansiālās problēmās un tādēļ sazinājos ar Juridisko biroju maksātnespējas jautājumos JBMNJ. Šis birojs sevi reklamēja kā vadošo uzņēmumu...

MNJ SIA - Krāpnieks

Krāpnieks https://goo.gl/6sbfMx Lūgums būt vērīgiem un izvairīties no jebkādas saskarsmes/sadarbības ar Oto Bezbaili vai SIA "MNJ". Mājaslapa: http://jbmnj.lv Šī persona bez jebkādiem sirdsapziņas pārmetumiem apkrāps Jūs pat aci nepamirkšķinot! Solītās palīdzības vietā, Jūs tiksiet finansiāli apkrāpts un nonāksiet problēmās un nepatikšanās līdz 'ausīm' !

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes