Gelvora Sergel

SIA GELVORA
Adrese: Cēsu iela 31, k-3,
Rīga
Latvia - LV-1012
(​Birojs)
Tālrunis: +371 6789 5910
Fakss: +371 6789 5911
Darba laiks: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Internets
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

2%
Sūdzības
41
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
3
Apskatīt statistiku

Gelvora Sergel - Sūdzības un atsauksmes

Gelvora Sergel - Krāpšanās

Krāpšanās Man atnāca no tiesas vēstule no Gelvora Sergel bet tur visi dati sagrozīti par labu Gelvora Sergel mainīti uz augšu pamatsumma un ari soda procenti lai tikai iedzīvotos krāpnieku un blēžu firma viņiem jānoņem licence un uzsūtīt auditu virsu tiem krāpniekiem.

A Aigars12 21.06.2022
Komentāri 5 Internets

Gelvora Sergel - sūdzība

sūdzība Sūdzības pret kolekcionāriem var iesniegt vietnē tiesibsargs.lv

M midere 09.06.2022
Komentāri 4 Internets

Gelvora Sergel - krāpnieks

krāpnieks tiesu izpildītājs atteicās izsniegt uzņēmumam izpildu rakstu un intrum viņi prasīja 468 eiro, summa tika izkrāpta no kapeikām, ko es nodrošināju maksājumus.pagājuši vairāk nekā divi gadi, šis parāds atnāk uz e-pastu tikai summa mainījusies 2912.01 atsutija gerlovasergei.lv

M midere 09.06.2022
Komentāri 0 Internets

Gelvora Sergel - Slikts serviss

Slikts serviss Nav iespējams cilvēcīgi vienoties par parādu apmaksu. Stāstu savu situāciju un tuvāko datumu, kad varu veikt pirmo iemaksu, bet darbiniece turpina savu, ka vajag tūlīt un tagad. Secinājums, neielaisties garās diskusijās. Vienoties par pirmo maksājumu grafiku, novēlēt jauku dienu un uzredzēšanos. Citādi lieks stress un uzvilkti nervi. P. S. Manu pirmo nomaksāto lietu nav izņēmuši no saraksta, rāda, ka vēl jāmaksā, kaut gan zinu, ka pie t. I. Lieta ir izbeigta. Pasaka, ka sistēmā kaut kas nav izdarīts. Māk tikai sastādīt maksājuma grafikus, bet nomaksātos parādus neprot anulēt.

Gelvora Sergel - Izziņu kavēšanās

Izziņu kavēšanās Šausmīgas problēmas ar izziņu iegūšanu. Vēstules sūtīt viņi prot, bet kad ir samaksāts un vajag iegūt izziņas tad mēnesi jāgaida. Mēnesis ir vajadzīgs lai atsūtītu izziņas? Jūs ko smejaties? Tas ir nenormāli ar viņiem karot un cīnīties. Es jau vairāk kā mēnesi gaidu izziņas savas. Kam ir jāraksta lai jūs laicīgi atsūtītu izziņas kad ir nepieciešams?

P Paradokss 20.12.2021
Komentāri 1 Internets

Gelvora Sergel - Uzbāzība

Uzbāzība Sūdzība par piedziņas kompāniju Gelvora sergej. Nepietiek jau kad uz epastu sūta vēstules kad meklē kautkadi ritu, kura es neesmu. Nu jau sākuši zvanīt. Skaidroju daudz reizes ka es tā neesmu, bet mani pat neklausās. Tik runā savu tekstu un viss. Cik nr jau esmu viņiem nobloķējusi. Bet maitas zvana no citu. Ko es varu darīt lai mani beigtu bombardēt svešu cilvēku vārdā? Sāk jau apnikt.

M Mēnesis 23.04.2021
Komentāri 4 Internets

Gelvora Sergel - Komunikācija

Komunikācija Ļoti agresīva, negatīva attieksme. Nekādus paskaidrojumus neuzklausa. Pazemo un kaunina kā tādu skolnieci. Pretīgi.

I Inese 01.03.2021
Komentāri 2 Internets

Gelvora Sergel - Sūta svešas vēstules

Sūta svešas vēstules Parāda piedziņas uzņēmums Gelvora Sergej, sūta e-pasta svešas vēstules par parādiem. Uz aizrādījumu kad neesmu īstais adresāts un tādu parādsaistību man nav, neņem vērā un sūta vien tālāk. Ļoti slikts uzņēmums, laikam gatavi jebkuram pieprasīt parādu kaut vai tas cilvēks nav parāda.

H Haris121 26.02.2021
Komentāri 2 Internets

Gelvora Sergel - Natālija Draud Ar Izrēķināšanos

Natālija Draud Ar Izrēķināšanos Sveicināti, šodien saņēmu zvanu no Gelvoras, Natālija stādījās priekšā man un uzreiz uzdeva personiskus jautājumus, kā piem - kur es dzīvoju un vai mana adrese it tāda un vai mana dzimšanas diena ir tādā datumā utt. Uz ko es atbildēju, ka neatbildēšu, es patiesībā vēlējos uzzināt cik man ir tas parāds lai varētu nomaksāt smuki, bet Natālijas mērķis nebija iegūt parādu no manis, bet gan draudēt, pasakot adresi kuru viņa uzskatīja par manu pēcāk pateica ar izceltu balsi, ka viņi ir ne tikai...

Gelvora Sergel - Amorāli pretīgs cilvēks

Amorāli pretīgs cilvēks Vai kāds kurš ir saskāries ar šo pretīgo būtni, necilvēku Sandru Ezeru, protams nezinu vai tas ir viņas īstais uzvārds. Nevar divus vārdus sasaistīt kopā, stostās, melo zvana par 15 gadus vecu parādu pamatparāds ir 12 eiro šis dzīvnieks vārdā sandra grib185 eiro. Varbūt kādam ir vairāk informācijas par šo necilvēku.

Gelvora Sergel - Vajāšana

Vajāšana Tieku vajāta no 2017 gada, uzlauzts telefons, facebooks un citas online vietnes, rakstīts kaimińiem un draugiem, cilvēki no manis burtiski atteikušies, kaut gan no gelvora sergel ir tikai 2 vēstules un otro sańēmu no rīta, kāds vienkārši iestūma man paskastītē, nepieklauvēja, kad fiksi atvēru durvis - aizbēga (pulksten 8: 00 no rīta) un vēl stāv savādas mašīnas pie mājas durvīm un slēdzas klāt pie interneta, parāds ir - nenoliedzu, bet vēstulē summa netiek uzrakstīta, kā arī netiek uzrakstīt...

Gelvora Sergel - Krāpšana?

Krāpšana? Sanāca tā, ka es stulbuma dēļ paņēmu kredītu aizdevums.lv, bet ne sev un viņu pēc tam nodeva gelvorai un es jau kuro reizi nomaksāju visu summu kura parādījusies gelvorā un pēc kāda laika atkal jāmaksā. Labi, palielināju maksājuma summu, lai nekrātos tie nolādētie procenti, bet tikko iegāju crefobirojā un redzu to, ka man atkal summa ir kosmosā, kaut gan kad palielināju summu viņi solīja, ka procenti vairs nekrāsies.. Pff.. Un kā nomaksāšu šo grafiku tā man atkal viņi zvanīs un spiedīs naudu...

A Anonīms. 18.12.2020
Komentāri 0 Internets

Gelvora Sergel piedziņa - Krāpšana

Krāpšana Šodien piezvanīja no ši kantora un sak ka esmu parādā. Esu vidu dzīvi godīgi dzīvojis bez parādiem un šie te tagad no manis kaut ko izspiež. Neesmu no viņiem neko pircis un neko netaisos šitajiem maksāt, spekulantu bizness. Kā var pieprasīt kaut kādu naudu nau saņemts pakalpojums? Kā tikt no šitajiem vaļā? Nabaga cilvēkam pēdējo ādu noplēsīs tik lai sev labumu dabūtu.

J jurciks672 09.10.2019
Komentāri 12 Internets

Gelvora Sergel - Slikts serviss

Slikts serviss Naudas piedziņa ir jāveic, tas ir saprotami, bet veids, kā tas tiek darīts, gan nav korekts. Zvani radiniekiem, dažādām trešajām personām. Vai tiešām domā, ka tā atgūs ātrāk naudu ? Visi vēlas norēķināties, vismaz es noteikti un šāds saziņas veids nu nešķiet samērā korekts. Var mierīgi runāt ar mani kaut katru dienu, esmu gatavs sarunām. Lūdzu izvēlieties labāku komunikācijas veidu.

D Dreambig 08.10.2019
Komentāri 7 Internets

Gelvora Sergel - Terorizēšana

Terorizēšana Tas vairs nav izturams. Katru nedēļu tiek zvanīts no dažādiem numuriem un salīdzināti dati. Neizvairos no savām saistībām. Tikai nevarēju vienu mēnesi samaksat jo stradaju par minimālo algu. Pašlaik esmu uz zilas lapas jo esmu lauzusi roku. Viņi jau nekaunīga kartā sāk teikt ka man jau maksas lapu un no tās ari būs jāmaksā un vispār ka es samaksasot citus rēķinus ja esmu uz lapas. Vai tiešam nav nekadi meri ko var pieņemt. Tas vairs nav izturams.

V VIMA1971 08.10.2019
Komentāri 12 Internets

Gelvora - Slikts serviss

Slikts serviss Uzņēmums atsakās nākt pretī un saņemt liela parāda atmaksu ilgtermiņā, tā vietā pieprasot samaksāt uzreiz (lai gan ne reizi viņiem ir sacīts, ka pašlaik varu maksāt tikai ilgtermiņā) , un atsakās skaidrot procentu būtību, kuri tiek pierēķināti pie parāda summas, bet kad tiek prasīts visu paskaidrot, min citus procentus, kas nav uzrādīti, un atsakās sniegt detalizētu informāciju par kopējo atmaksājamo summu. Politika - tagad vai nekā, un tik, cik gribam mēs, nevis, cik likumīgi ir tiesības pieprasīt.

M Monamour 18.04.2019
Komentāri 12 Pārējās

Gelvora - nekompetence sava darbā

nekompetence sava darbā Labdien, gribētu pazinot par sia gelvora darbinieces nekopitenci, nekorektumu sava profesija. Situācija tada ka biju nenomaksājis as latvenergo dažus maksājumus, pēc ka gelvora Saka parada piedzinu, parads+7eur parada atgušanas izdevumi. Labi paradu samaksāju +7eur viņu naudu, bet pēc kada laika atnāk jauna vestule, ka esmu parada viniem 7eur. Izrādas, ka augsti profesionāla darbiniece aizsutiJusi visu parada naudu + savus 7eur parada izdevumus uz latvenergo. Ka to var nosaukt nekopitence?...

Gelvora - Krāpšāna

Krāpšāna Хотела всех предупредить. У моей знакомой такая ситуация. Данная кантора по выбиванию долгов. На платеж в октябре месяце прореагировала только в середине января. Хотя при этом в суд предоствило письмо от 14,12,2018 что деньги на момент 14,12,2018 уплачены не были. Теперь делая платежку через копию уже сделанной платежки со swedbanka моя знакомая пыталась сделать неоднократно платеж, но деньги со счета не уходят под грифом: что неправильно указан номер счета получателя. Мы сохранили данную...

Gelvora - Slikts serviss

Slikts serviss Labdien! Domājams, pēc 25.maija šai organizācijai pienāks grūti laiki. Mans stāsts sākās ar sañemto vēstuli draugos no Līgas Mūrnieces Gelvora pārstāves ar agresīvu jautājumu, kāpēc viena no maniem draugiem nelieto draugiem. lv jau otro gadu un tā kā mums ir vienāds uzvārds pastāv iespējas ka mūs saista radniecīgas saites ? Protams, ka Līga nekludijās un viñas pieminētā persona Linda patiešām ir mana radiniece, bet... Tātad mana radiniece attiecīgi sazinājās ar Līgu uz sākās diezgan agresīva...

Gelvora - Līga Artemenkova

Līga Artemenkova Добрый день не уже у нас действительно кредитные фирмы имеют право на всё что хотят на данном этапе я сижу дома с 2 летнем ребенком работать не могу идти ждём очередь в сад о своих долгов я не отказываюсь но обьясняю что не могу пока выплачивать так как не работаю меня закидывают угрозами каждый день при этом ещё и хамят

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes