www.sudzibas.lv Zušu Nams Drausmīga vieta

Zušu Nams - Drausmīga vieta

Sveiki visiem kuriem interesē šī vieta!

Nesen tika rīkotas kāzas, šajā viesu namā. Viss sākas ziemā, kad saimnieki pateica ka OBLIGĀTI jāiemaksā drošības nauda, jo esot liels pieprasījums šai vietai.......kas protams ir pilnīgas muļķības.
Internetā ievietotās bildes nav pat tuvu patiesībai. Realitāte mūs pavisam šokēja, netīras telpas, caurs jumts , par mēbelēm vispār nerunāsim.Saimnieki vel vairāk pārsteidza viņi vienkārši pasaka ka mums esot pašiem jāsakopj, lai vispār tā vieta pēc kaut ka izskatītos. Tā kā laika mums vairs nebija, tad divas dienas pirms kāzām mēs paši ar tīrāmajiem līdzekļiem ņēmām un sākām berzt mēbeles, tīrījām grīdas, mazgājām logus un tad vel nācās ņemt dekoratori, jo paši sapratām ka ar izmazgāšanu vien mēs nevaram atdzīvināt šo vietu.tajā pašā laikā saimnieks tik ienāca paskatījās kā mēs paši viņam visu beržam un nosprieda...."nu jā, nedaudz bardaciņš pa ziemu ieviesies, jums jau pirmās kāzas šeit tāpēc nākās visu savākt pašiem un par jumtu nebēdējat, manējie kaut kā aizķibinās caurumus"
Tad kad mums viss izdekorēts pašā kāzu dienā saimniece ielaiž mūsu zālē sakoptajā un izrotātajā cilvēkus kuri arī plānoja svinēt šeit kāzas, un parada cik skaista vieta svinībām.
Drausmīga vieta, riebīga izturēšanas, un lielas naudas summas.....viss ko par to vietu varu pateikt!!!

K

Komentāri (12)

M Mimi67 22.09.2014

Labdien!
Nepiekrītu iepriekš minētajam viedoklim. Šajā vasarā Zušu Namā svinēju jubileju, viss tika nooragizēts kā sarunāts, tika ņemti vērā mani ieteikumi un saskaņota ēdienkarte, nekā slikta pateikt nevaru. Galdauti, logi, guļvietas un viss pārējais bija kārtīgs.Man neviens nelika kaut ko kārtot vai tīrīt. Cenas demokrātiskas un saimnieks vēl iedeva atlaides, ja vēlās mājīgumu pie dabas, ezera krastā, iesaku šo viesu namu. Serviss atbilstošs cenām, protams 5* un to piedāvātais serviss ir jāmeklē citur...

A atini 04.10.2014

Biju tur, sagaidīja 2 bomži, telpas arī kā priekš bomžiem . Sasēdināju savu grupu un laidos projām ko kājas nes. Arī solītās žāvētas zivis vēl bija tīklos. Drausmīgi nolaista vieta. Paldies vietējiem iedzīvotājiem, kas palīdzēja 50 bērnus izmitināt citur.

A andrejs musajevs 14.12.2022

Diemžēl pac nētrados uz vietas, bet skolotājas ar augstako izglītību varēja atļauties nosaukt cilvēkus par bomžiem kuri strādaja kompleksa un uz tā pamata viņi nepiedāvāja paredzētas zivis iedo migajam skolotājam no garkalnes. skolotaju vīri tikmer izmantojot laivas aizlaidās nesamaksājuši.

I immers 11.11.2014

Pirmām kārtām, nekādu bimžu šai vārdā saukti cilvēki nav.
Otrām kārtām, viss labākais viesu nams no Gulbenes nov.
Trešām kārtām, nevienam nav tiesības apmelnot un sniegt nepatiesu informāciju par uzņēmumu un uzņēmumiem.

Esmu šī uzņēmuma vadītājs un varu likt roku uz sirds, mēs strādājam ar pilnu atdevi un godprātību.

Protams var būt kaut kāda aizķeršanā, bet mēs pie tā strādājam lai nepieļautu sliktas emocijas un kļūdas.
Tāpēc vēlreiz varu apgalvot, ka mēs to darām godprātīgi un ar pilnu atdevi.

Esiet visi laipni aicināti uz mūsu atpūtas kompleksu "Zušu Nams", tur jūs sagaidīs patīkami un profesionāli cilvēki.

J Jurijs_I 05.07.2015

Šaja viesu nama mūsu ģimene atpūšas katru gadu, dažreiz 3 - 4 reizes par sezonu . Uzskatu ka tā vieta ir viena no TOP - 3 viesu namiem Latvija . Protams dažreiz brauc cilvēki kuri grib ieraudzīt šeit daudzstāvu hoteli, par 10 - 15 eiro cenu, manu prāt cilvēki ir aizmirsuši par to, ka tas ir lauku tūrisma tipa viesu nams . Mēs izbraucam dažādus viesu namus Latvija, Lietuva un dažu Eiropas valstu viesu namus, un varam pateikt ka ņemot vera cena-kvalitāte, "Zušu Nams " ir Nr.1. . Runājot par "Zušu Nama" īpašniekiem, ari varu pateikt ka vel neesmu redzeijs tik atsaucīgu un jautru īpašnieku, Andris ir īstais saimnieks, uz kura pleciem ir visa tā saimniecība, cilvēks kurš cenšas piemeklēt ceļu katra klienta sirdi . Manu prāt lielāka problēma šajā lieliska atpūtas vieta ir tas ka Andris ir parak laipns un sirsnīgs cilvēks, un atradās cilvēki kuri iemaksājot kapeiku grib saņemt pakalpojumus VIP līmeņa .
Visiem iesaku apmeklēt šo vietu, un pārliecināties pašiem . Domāju jūs noteikti novērtesiet un ši vieta paliks jūsu sirdi .

Ar patiesu cieņu, Jurijs Iznovs

S svinētāja 28.07.2015

Nesen biju viesis kāzās, kas tika svinētas šajā vietā. Apkārtne lūžņu pilna, vecas mašīnas, traktori, laivas, skats, manuprāt, nekāds. Viss izskatās nolaists. Svinību sākumā viesu mājas tualetē netek ūdens, ar ko nolaist, piedodiet, sūdus lejā. Kad par to paziņoja saimniekam, ierādīja divas citas tualetes, uz kurām var tikt ejot garām citam, paralēlam veču tusiņam.
Kronis visam bija saimnieka delēns, kurš izdomāja vizināties ar kvadraciklu tajā brīdī, kad tika teikti svinīgie tosti un tieši tik tuvu svinību zālei, lai visi dzird.
Brutālai dzeršanai un makšķerēšanai vieta der, zolīdām svinībām - noteikti NĒ!

A andrejs musajevs 14.12.2022

ko jūs iedomājaties ka šeit riņķī ir debes skrapji un visai pasaulei japstājās ka notiek jums kāzas.izŗadas ka 15 toletes šiem cieminiem ir pamaz

I Irvarianti 22.02.2016

Diemžēl, pievienojos negatīvajiem komentētājiem :(
Tikko esam atgriezušies no šīs vietas un arī ar "atrunu" - jūs esat šosezon pirmie saņēmām izsalušas telpas ar slapju, slidenu deju grīdu (flīzes), tualetes, kurām durvis aizvērt nevarēja (vienā no tām arī gaisma bija jāgādā pašiem).
Pēc pirts noskaloties varēja vai nu dušā, kura bija pērtuvē (dušas telpās neviena nedarbojās), vai iziet ārā putenī, jo āliņģī, kuru izzāģēja pēc īpaša lūguma, kāpnes ieliktas netika un pastāvēja risks ja ne tur arī palikt, tad pret ledu apskrāpēties noteikti (kas dažiem puišiem arī izdevās).
Labi, ka pirms šī neviesmīlīgā nama pabijām kolosālā pasākumā turpat netālu, kur strādāja tiešām izcili profesionāļi - mūsu pasākumu Jums, Andri, sabojāt neizdevās!
Ar cieņu
Sigita

I Irvarianti 22.02.2016

+ Visas telpas bija dūmu pilnas (gan pirts, gan viesību telpa

J Jekaterina Kopilova 07.04.2017

Man bija kāzas 2012.gadā. Saimnieki sirsnīgi un atsaucīgi, ka arī saprotoši. Mūsu viesi gan nebija klusi un pieklajigi. Teikšu, ka greznam un zolīdām svīnībām šī vieta neder bet jautrajām neaizmirstamām, kad svarīga kompānija , pirts , šašliki un daba , viss ir ok un atbilstošā (!) cena. Paldies!

G Gatis Ice 01.09.2019

Katram sav viedoklis! Nevar visiem izdabāt un patikt! ja gribat atpūtu Gulbenes novadā.. bānītis..atpūta pie ezera (papildus...kuģītis.. ūdensmotocikli..cits transports) laba vieta bez " īpašā glamūra". Vienkāršība ,dabas un miera baudīšana. Savas vēlmes iepriekš vajag apspriest ar pakalpojuma sniedzēju un var to saņemt.

A andrejs musajevs 14.12.2022

intresanti cilveki,itkā nebūtu citu atpūtas kompleksu,kur ustaisīt kāzas 100 personām pa 250euro.Tās bija pirmās pavasara kāzas pēc ziemas,brauca vairākas reizes skatīties un nolēma kāzas taisīs šeit,tad nedēlu pirms kāzām atbrauca un piedāvajās vai paši nevarot sakārtot zāli.es piekritu,pēc šī raksta es sapratu ka šī kundzīte no kurzemes gribējās pilcpalvu padancināt.:)Ar cieņu Andris

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes