Žogu fabrika - Kvalitāte

Uzstādija manai mājai nožogojumu. Solija pabeigt divās nedēļās izvērtās gandrīz mēnesī,kad tika vaicāts kad brauks strādā pārcēla no vienas dienas uz nākamo. Izvēlējos pīto sietu kurš izrādijās nekvalitatīvs, izskats nav no tiem labākajiem. jūtos ar gala rezultātu neapmierināts. Takā ja kāds vēlas skaistu un laikā uzstādītu žogu iesaku izvēlēties citu firmu.

Komentāri (3)

P paligsjanis 04.09.2013

kā zinātājs iesaku neejiet uz šo firmu strādāt, maina darbiniekus katru mēnesi. sola lielas algas, protams oficiālā ir minimālā, un kad atlaiž protams saņemsiet tikai to. Krāpnieki!

R raimonds27 31.08.2014

Nu neiesaku tur nevienam stradat 1. Nemaksā laicīgi. 2. Maksa ļoti maz ja menesi nostrāda kādas 240h var nopelnīt 500 eiro 3. Darbs ir fiziski smags . 4 Un ja ir kādas problēmas tad visi melo un sūta viens pie otra .5. Darbs ir sezonāls .
6.Darba laiks parasti ir no 8:00 līdz 19:00 ja vēlies kko nopelnīt tad ilgāk.7 Tev pašam neliekas aizdomīgi ka nepartraukti meklē darbiniekus katru dienu... ar komentariem deļ paplašinašanos :D
Visu izsaka ka tur boss ir krievs ... no kura tev burtiski bus jalūdzas sava alga !!

J Jānis 14.06.2016

Man arī liek žogu jau divus mēnešus, nedēļu strādā pēc tam pazūd, sola ari katru dienu, neiesaku pie viņiem pasūtīt uzstādīšanu!!!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes