Zobu labošana - Endodontija

Labdien!Stomatoloģijas fakultātes 3.kursa studente meklē pacientus ar zobu sakņu problēmām-endodontijai!Endodontija ir procedūra, kuras laikā tiek ārstēts zoba kanāls, attīrot to no iekaisušiem audiem, baktērijām un citiem iekaisuma izraisītājiem. Galvenais pulpas iekaisuma iemesls ir zobu kariess, kuru izraisa baktērijas. Ja kariess laicīgi netiek ārstēts, mikroorganismi nonāk līdz zoba mīkstajiem audiem, izraisot tajos iekaisumu. Arī pēc zobu traumām vai citu defektu dēļ, kuru rezultātā ir skarta pulpa (zoba nervs), var būt nepieciešama zobu endodontiska ārstēšana. Saslimšanas pazīmes - zoba jutīgums uz karstu un/vai aukstu, pulsējošas sāpesPieņemšana notiek trešdienās 11:15-14:00 profesionālu ārstu uzraudzībā Stomatoloģijas institūtā, ārstēšana būs bez maksas!!! Intereses gadījumā, lūdzu, sazinieties ar mani uz [slēpt]@inbox.lv

Z

Komentāri (2)

R Raimonds23 26.02.2015

Man " gudrības " zobam kaut kādi brūnumi ir. Tādi punktiņi. Vai tie ir jāurbj ārā? Man obārste deembrī skatījās un neko neteica.

A Armiks 01.08.2023
Slikts servis

Drausmīgs servis! Gribēja man izraut zobu, labi ka nelavu otru salaboja slikti dabuju partaisit citā vietā! Izobu salaboja ar aiizvesturisku materiālu.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes