www.sudzibas.lv Concordia Clinic Nekvalitativa apkalposana

zobarstnieciba Concordia - Nekvalitativa apkalposana

Divas reizes nācu uz pierakstu un abas reizes ārsts kavējis. Pirmo reizi lieki nogaidīju 40 min un tiku pasaukts. Ārsts nemāk kontaktēt ar klientiem, runā parupji un lēcīgi, nav patīkams tips. Savu darbu darīja kā man palikās pārāk ilgi, vienā klinikā man rāva zobu 5-10 min, šeit viņš mocīja 60 minūtes. Galu galā zobu izrāva un pierakstījos uz otru reizi jo negribējās meklēties citas klīnikas. Atnācu otru reizi, nogaidīju jau pus otru stundu, kad iznāca ārsts viņs paņēma cilvēku kam bija pieraksts vēlāk nekā man jo tas viņam bija izdevīgāk, a es lai pagaidu vel mazliet. Man tas apnika un es aizgāju. Tikai lieki pirms tam skraidīju un baroju parkošanās automātu kamēr tas kēms ņemas nepēc rindas. Tā kā ja gribēsiet tur nākt tad plānojiet papild laiku aizkavēt no 30-90 min. Pat valsts zobuārstniecības klinikās mazāk jāgaida ja ir pieraksts. Neiesaku.

A

Komentāri (11)

A AnnijaPu 14.10.2014

Sakiet ka sauc to Dr.?
uzvards ar burtu G ? Ja JA, tad man vispar vins neieradas, un sekretare nebija informejusi ka nebus arsts, biju spiesta iet pie citas ...luk ka dara..

A ArtEstate 15.10.2014

AnnijaPu - Iespējams tas bija Māris Gržibovskis.

A ArtEstate 17.10.2014

Nu re, aizgāju citā klinikā un zobu izrāva 3 minūtēs, un divreiz lētāk. + Pasmējās par iepriekšējo "ārstu". 20x ātrāk un 2, 5x lētāk!

A Andžela 17.10.2014

ArtEstate, Jums TO PAŠU zobu izrāva 20x ātrāk un 2, 5x lētāk? Jūsu zināšanai, zobi nav vienādi, sākot jau no to sakņu skaita, līdz ar to arī raušanas sarežģītības pakāpes. Vai pats esat studējis zobārstniecību, ka esat kompetents izvērtēt, cik ilgā laikā speciālistam jāizrauj Jūsu zobi? Diez vai - citādi droši vien Jūs arī zinātu, ka zobus ieteicams tīrīt, nevis palikt vispār bez tiem.

R Romija 18.10.2014

...bet Jūs, bieži skolu bastojā!

Labdien!

Paldies par Jūsu pausto viedokli! Jūsu ziņa ir anonīma un nevaram analizēt konkrētu gadījumu, taču prakse pacientu apkalpošanā liecina, ka nobīdes pacientu pieņemšanā 15 minūšu robežās ir reālas un bieži novērotas. Tas izskaidrojams ar dažādiem iemesliem – pacientiem ir daudz jautājumu, tiek mainīta ārstēšanas gaita, ir kāds sarežģījums saistībā ar pacienta veselību. Ir situācijas, kad pacients, atnākot uz vizīti, par savu ierašanos neinformē pacientu reģistratoru. Zobārstniecības Concordia clinic Reģistratūrā bieži vienlaikus uzturas vairāki pacienti – pacienti, kas nāk ārā no kabineta pēc manipulācijas, pacienti, kas gaida vizīti, pacienti, kas ieradušies ātrāk. Ja pacients, ierodoties klīnikā, neinformē pacientu reģistratoru par savu ierašanos, tad laiks, kad pacientu reģistrators uzrunās atnākušo pacientu iespējams nedaudz palielināsies. Tas bieži vien ir saistīts ar izveidojušos pacientu rindu, kas vēlas veikt apmaksu par saņemtajiem pakalpojumiem. Turklāt, šādā gadījumā palielinās iespēja novirzīt nākamo atnākušo pacientu uz vizīti.

Taču visprecīzāko atbildi un situācijas izpēti par notikušo varam sniegt tikai tad, ja esam informēti par konkrēto situāciju. Ļoti aicinām Jūs notikušo pārrunāt klātienē ar Zobārstniecības klīnikas Pacientu reģistratoru, lai uzlabotu pacientu apkalpošanas servisu un nākotnē varētu vēl labāk parūpēties par pacientu.

Ar cieņu, zobārstniecības klīnikas Concordia Vecākā pacientu reģistratore Tatjana, +371 26252539

B baiba333 31.07.2020

Jaaa, mans puisis arī bija pie viņa lai izraut zobu. Gaidija 20 minutes, kad āsts pieņēma, visu laiku skraidija šurpu turpu. Beigās izrāva zobu, mīļum domāja ka kopā ar žokli izraus. Pēc tam vel nedeļas divas žoklis sāpēja un klakšķēja, isklausijās ka izmežģija to. Labāk iet uz stomatologijas Instituts.

B baiba333 31.07.2020

Labākie specialisti tur, Stomatologijas Institutā.

P Pacientee 03.08.2020

Наткнулась на стотью специалистов как проверить свое ортодонта
➊ ортодонт не общается с вами. Не отвечает на ваши вопросы. Не объясняет, что вообще происходит⁣⁣⠀
➋ ортодонт не обсудил с вами план лечения. Вы вообще не понимаете, что происходит во рту, сколько это займет времени (примерно), и какой должен быть конечный результат⁣⁣⠀
➌ ортодонт не сделал ни одной фотографии. Косвенный признак. Сейчас можно делать фото даже на телефон. Это в том числе нужно и для вас - посмотреть есть ли прогресс, становится лучше или хуже⁣⁣⠀
➍ ортодонт очень категоричен и негативно высказывается в адрес других ортодонтов, «которые лечат, не как он»⁣⁣⠀
➎ ортодонт на каждом приеме просит вас напомнить, что дальше планировалось сделать. Как будто видит вас в первый раз)) Вероятно, он не ведет ход вашего лечения и не анализирует его. У него такой поток, что ему это делать просто некогда⁣⁣⠀
➏ лечение длится более 5 лет и вы не понимаете почему.. а примерные сроки завершения тоже не обозначаются. Но зато вы исправно платите за каждое посещение..⁣⁣⠀
➐ прошло уже 2 года от фиксации, вы посещаете ортодонта каждые 3-4 недели, зубы все еще кривые и прогресса вообще нет. И ортодонт никак это не объясняет.
Сейчас я счастлива у меня крутой специалист ортодонт. Но предедуший ортодонт Марис Г. из клиники Конкордии я могла бы охороктиризовать коротко 5 из 7 пунктов ((((. Мой совет если вы не уверены в своем врач сходите к другому специалисту и проконсультируйтесь у него. Чтобы не получилось, что вы потратите деньги и время.

P Pacientee 03.08.2020

Кā pārbaudīt savu ortodontu
➊ ortodonts ar jums nekomunicē. Neatbild uz taviem jautājumiem. Neizskaidro, kas notiek ⠀
➋ Ortodonts ar jums nav apspriedis ārstēšanas plānu. Jūs vispār nesaprotat, kas notiek mutē, cik ilgs laiks tas aiz;nems un kāds jābūt gala rezultātam
➌ Ortodonts nav uskatisijis nevienu fotogrāfiju. Tagad jūs pati varat fotografēt uz sava tālruni. Tas ir nepieciešams arī jums - lai redzētu, vai ir progress, tas kļūst labāks vai sliktāks⁣⁣
➍ ortodonts ir ļoti kategorisks un negatīvi runā par citiem ortodontiem, “kuri ārstē, netā kā viņš” ⁣⁣ ⠀
➎ ortodonts katrā tikšanās reizē lūdz jūs atgādināt par to, kas bija plānots darīt tālāk. It kā viņš redz jūs pirmo reizi)) Droši vien viņš neievēro jūsu ārstēšanas kursu un neanalizē to. Viņam ir tāda plūsma, ka viņam vienkārši nav laika to darīt ⠀
➏ ārstēšana ilgst vairāk nekā 5 gadus, un jūs nesaprotat, kāpēc .. un nav norādīts arī aptuvenais pabeigšanas datums. Bet, no otras puses, jūs regulāri maksājat par katru apmeklējumu ... ⁣⁣
➐ Kopš fiksācijas ir pagājuši jau 2 gadi, jūs apmeklējat ortodontu ik pēc 3-4 nedēļām, zobi joprojām ir šķību un progresa nav. Un ortodonts to nekādi neizskaidro.
Kā es varētu raksturot ortodonts Māris G. 5 no 7 punktiem (((((.
Ja es neesat pārliecināts par savu ārstu, dodieties pie cita speciālista un konsultējieties ar viņu. Lai nenotiktu ka jus tērējat savu arī kas naudu un laiku).

P Polli 02.02.2021

Сейчас я счастлива у меня крутой специалист ортодонт. - не подскажите, кто ? ))

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes