Zobārstes Ināras Dušeles ārsta prakse - Neapmierinoša attieksme.

Sveiki. Gribu sūdzēties par zobārsti Ināru Dušeli, kura atrodās Piņķos. Viņas attieksme pret mani kā pret klientu bija biesmīga. + Uzzinot ,ka neesmu vietājā tā pasliktinājās.Māsiņa sagaidīja mani snaidīga un laipna ,bet kamēr cīnījos ar zobārstes negatīvo attieksmi ,tā arī viņu vairāk nesatiku. Vienīgi ,kad beidzās šis briesmīgais proces. Sākums ar zobārsti iesākās labi, līdz kā jau minēju mainījās līdz uzzināja ,ka neesmu vietējā. Apsēžos krēsla ,viņa iedod man salveti rokās un piebilst , gan noderēs. (Nu neko pasmējos pie sevis. Daktere uz jociņiem) Pēc tam sākās šī stāsta nepatīkamākā daļa ,tā kā man bija pagaida blombe ielikta ( citā pilsētā), vajadzēja to izņemt un ielikt kārtīgu blombi. Daktere īpaši nebrīdinot par sāpēm sāka procesu. Aiz sāpēm biju ieķērusies krēslā un knapi turējos ,lai nesāktu raudāt. Kad viņa pamanīja ,cik izmisusi biju , teica ka ar mazu adatiņu apskalos zobu, ar anastēziju. (Pie iepriekšējās zobārstes ierodoties ,pirms viņa sāka darbu uzreiz anastēziju iešpricēja.) Protams šī apskalošana nelīdzēja. Un es dabūju pavadīt šo procesu raudot un pati sev ar salveti tīrīt muti. Par šo blombi samaksāju gan ar morāliem pārdzīvojumiem ,gan 65€ . Viens labums ir blombe turās un vis kārtība. Bet šādus pārdzīvojumus piedzīvoju pirmo reizi un cerams pēdējo.

M

Komentāri (2)

D dvaiks 28.02.2015

Nu, vis pareizi.

Pagaidu blombes pārsvarā liek tikai pēc zobu nerva izraušanas pēc kā protams, ejot likt iekšā normālu blomi, anestēzija nav nepieciešama.

Taču arī liek tad, kad tiek ārstēti nervi vai iekaisumi. Tad nu gan viņai vajadzēja vispirms pajautāt, ko tad jums tur darīja.

R Romija 04.03.2015

Parasti jau dodas pie tā paša ārsta, kas sācis zoba ārstēšanu, jo ārsts nevar zināt ko iepriekšējais ir paveicis! Vai ticis kanālos līdz galam, vai iztīrījis tā cītīgi, vai tikai sniedzis pirmo palīdzību. Kanālu gadījumos ļoti bieži sāp ar visu anestēziju.
Jūs sakāt, ka pasliktinājās attieksme kad ārsts uzzināja, ka neesat vietējā. Viņai pilnīgi noteikti ir vienalga! Tam nav nozīmes no kurienes esat, kaut no Luksemburgas!!! Par cenu? Kanālu pildīšana + plombe = 65 eiro, tā ir ļoti draudzīga cena!
Krājiet čekus un nododiet VIDā, tad atgūsiet pieklājīgas naudiņas.
...visi man labi bija
Kad es pati laba biju.
Visi man naidinieki,
Kad es naida cēlājiņa!
Turpmāk, lai veicās!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes