www.sudzibas.lv Balvu un Gulbenes slimnīca Drausmīga pieeja un attieksme/Zobārste Vija Milakne

Balvu Un Gulbenes Slimnīcu Apvienības - Drausmīga pieeja un attieksme/Zobārste Vija Milakne

Nevediet neviens, lūdzu savus bērnus pie šīs neprofesionālās zobārstes. Aizvedu savu bērnu pirmo reiz un viņš, kā jau bērns raudāja. Mans puika pat nebļāva, bet tikai asaras birdināja, bet ko tik mēs ar piecgadīgo dēliņu nedzirdējām- viņš neēsot vīrietis, esot siltumnīcā audzis un nelīdzsvarots, viņam esot jāiet pie psihologa. Ja negribat bērnam sabojāt priekšstatu par zobārstiem un zobus (jo darba kvalitāte ar stipri klibo) nevediet mazos un paši ar neejiet. Rupja, nekārtīga un neprofesionāla persona.

T

Komentāri (13)

E ELLIO 16.07.2015

Ar kādām tiesībām tiek publicēta fotogrāfija?
Par šo vat iesūdzēt tiesā. Rodas iespaids, ka tikai Jums un Jūsu bērniem ir tiesības, bet ārstam nav.
Ja esat neapmierināti ar ārsta darbu, par to jāvēršas veselības inspekcijā, nevis internetā.
Kārtējā caca, kurai vajag, lai ar sīko ucinās, pie tam vēl par valsts atmestajām kapeikām.

I ivanbraga 31.07.2015

Jāāā, Viju es pazīstu, ļoti rupja sieviete.

J Janis zakis 09.08.2015

Jaunā dāma, izlasīju jūsu mēslu vēstuli un esmu nesaprašanā...Izskatās, ka pie ārsta nekas rupjš nav pateikts...vismaz no malas liekas, ka vienkārši ir ieteikts aizvest bērnu pie psihologa nelīdzsvarotas uzvedības dēļ-nekas rupjš tas nav un neba bez iemesla tas tika teikts-tam, nu es nekad nenoticēšu.Jums pašai ir problēma-jūs nespējat paciest, ka kāds norāda uz nepilnībām audzināšanā, kas ir akmens jūsu dārziņā.
Ja liekas, ka darba kvalitāte nav laba, vērsieties Veselības inspekcijā.Nedomāju, ka jūs esat tik profesionāla, ka spējat pati novērtēt darba kvalitāti.Bet daži jau vienmēr zina labāk kā ārstēt..Ir jau viegli nomelnot cilvēku anonīmi internetā, zinot, ka viņš nevarēs aizstāvēties.Neglīti-un tas liecina jums par sliktu.Es dakteres vietā jūs iesūdzētu tiesā par goda un cieņas laupīšanu, pie kam foto vispār ir sodāms pārkāpums.
Ja esat tāda taisnības aizstāve-ok, tad publicējiet savu tekstu ar vārdu, uzvārdu un fotogrāfiju neaizmirstiet-lai tauta zina savus VAROŅUS sejā.

V Vikiva 09.08.2015

Jāni, es biju gājusi pie šis ārstes kad man bija 17 gadi un audzināta esmu labi, bet pie viņas man pietika aiziet tikai vienu reizu kā tur vairs nekad neatgriezīšos, jo tā nav viņas profesija. Viņai ir jāiet cietumniekus audzināt, jo tā ka viņa lamājas nevienam bērnam nav jādzird. Viņai pat no dusmām instrumenti lido uz visām pusēm.

G Gundega Logina 19.03.2019

Tur es jums piekrītu... mana draudzene arī gāja... un viņa meitenei pateica "ja neapmierinasies piesiešu pie koka" tas tākā neskan ļoti labi no ārsta puses

L Livva 16.08.2015

Protams, tādas lietas ir jāpublicē. VI varbūt izvērtēs darba kvalitāti un piemēros sodu, bet ne jau pasargās citus šīs dakteres klientus pazemojuma, ko, acīmredzot, viņa cilvēkam spēj sagādāt.

J Janis zakis 10.09.2015

Nez kāpēc man sajūta, ka raksta viena un tā pati persona..Nu, ja kļūdos, tad-piedodiet.Tāpēc saku-ja kādu gribat patiešām atmaskot-tad dariet to atklāti un ar pašcieņu.Nevis anonīmi un tik zemiski.Mums visiem savi plusi un mīnusi, bet ja kādu nosodat, tad saņemiet tak dūšu un pasakiet, kas esat.Mums jau letiņiem asinīs kādu nostučīt anonīmi, žēl, ka Sibīrija vairs dakterei nespīd?Vai ne?Un par to labo audzināšanu runājot-ja būtu labi audzināts(āta), nekad nerakstītu anonīmi.Visiem jau liekas, ka paši esam labi audzināti.

P paardomas 16.09.2015

Interesanti, ka kāds beidzot apraksta savu negatīvo pieredzi pie šīs ārstes. Viņa tik tiešām ir rupja un neprofesionāla. Gāju pie viņas, jo nebija citas izvēles, bet visas plombes, ko viņa ir likusi ir izkritušas pēc apmēram diviem gadiem. Esmu mainījusi dzīvesvietu un tagad eju uz Lauvas zobu, nu nevar salīdzināt!!! Vija strādā ar arhaiskām metodēm - neefektīvas zāles, cementē zobus, kas nozīmē, ka "ja kas" zobu vairs nevarēs atvērt un izārstēt, bet būs jārauj ārā. Plus vēl tā attieksme! Vija, labāk paturiet savus ļaunos komentārus pie sevis. Vienmēr vainīgs pacients. Vienreiz iedūra man narkozi lūpā :D Protams, vainīga biju es. :D Tāpēc par lidojošiem instrumentiem nemaz nebrīnos. Viņa ir neuzmanīga daktere, tas tiesa.
Žēl, ka internetu izmanto tik maz iedzīvotāju. Es šo komentāru atradu nejauši, un nevaru neizteikt savu viedokli. Laukos tā jau arī ir, ka bieži vien nav ne interneta pieslēguma, ne datora. No maniem paziņām, kas gājuši pie Vijas, ir tikai negatīvas atsauksmes - tēvs ar māti gāja, kamēr nepārgāja pie Balvos strādājošas zobārstes; brālis gāja - viņam zobu pieaudzēja, pieaudzēts šķībi, krāsa totāli atšķiras; man arī priekšējais zobs uztaisīts nesimetrisks... Mana draudzene laboja pie viņas zobus, arī nekādu pozitīvu atsauksmju. Kolēģe laboja. Kolēģe arī ar raksturiņu, bet vienalga nebija sajūsmā par Viju. Un visi mēs gājām tikai tāpēc, ka nav kur citur iet! Vai nu brauc uz citu pilsētu vai labo tur pat.
Jānim Zakim ieteiktu nestresot par Viju, jo viņa pati atzīst, ka cilvēkus necieš. Tieši tāpēc viņai vajadzīgi atpūtas brīži, lai nenožmiegtu tos cilvēkus, viņa pati to ir teikusi :) Tāpēc es domāju, ka ar Viju viss būs kārtībā, vienkārši vajag arī ieklausīties tajā, ko cilvēki saka un mainīt savu attieksmi. Kā gan ar sašpricētu muti var izteikt savu attieksmi? :)

E ELLIO 24.09.2015

Tā vietā, lai sūdzības iesniegtu Veselības inspekcijā, cilvēki internetā izgāž savu žulti.
Nu nav Jūsu Vija vienīgā uz pasaules. Nu nepatīk, ejiet citur. Vai arī rūpējieties par zobiem tā, lai nav pie zobārsta biežāk kā reizi gadā jāiet.

č Čupakabra 29.05.2017

nu nezinu gan, kur Jus to žulti saskatāt. "Paardomas" komentārs ir ļoti izsvērts. Nu nevajag, Ellio, katrreiz tā uzvilkties tiklīdz runa ir par zobārstiem. Jāsāk domāt, ka Jūs arī piederat pie Vijas tipa dakteriem.

N neitralistssz 28.10.2016

Protams, man ir jāiet pie Vijas citur nav kur. Pirmo reizi ar mammu biju viņa bija laipna, man patika. Otoreizi atnācu viena bļāva, lamājas, un man to vajadzēja klausīties! Nu es vienu gadu nebraucu pie viņas braucu pie Lindas , tagad atbraucu bija laipna. Biju šokā! Tagad viņa nelamājas, un ja ar bērnu ejat kopā kabinetā tad, lai bērnam nevajadzētu klausīties lamāšanos!

A Agitta 29.05.2017

Esmu par šo zobārsti arī dzirdējusi tikai sliktas atsauksmes, bet pati nekad viņu neesmu apmeklējusi. Kāpēc Jūs Balvus uztaisiet par galīgiem laukiem un nezin kādu sūdu bedri. Kā nav kur iet? Manuprāt priekš mūsu salīdzinoši mazās pilsētiņas ir diezgan daudz zobārstu. Jau nezin cik ilgi eju pie zobārstes Bogdanovas (ja nešaubos Lindas, ja viņa vispār vēl ir Bogdanova, bet tā viņu sauc visi :D) Kad biju vēl pavisam bērns un gāju pamatskolā apmeklēju dakteri Suharževsku (kā tagad ir nav ne jausmas), bija ieliktas zāles un pēc kāda laika vajadzēja ņemt ārā un labot, bet viņa taisijās iet atvaļinājumā tāpēc aizsūtija mani pie Bogdanovas un tā arī tur esmu palikusi, bet bērnībā daktere Suharževska tā runāja ar mani un tik labi visu taisīja, ka atceros, ka mammai teicu, ka esmu gatava kaut katru dienu iet pie viņas (priekš bērniem manuprāt ideāli). Tie ir jau vēl divi zobārsti, vēl ir Sergejs Bičko, atsauksmes ir dažādas, bet neesmu bijusi, tāpēc neko sliktu pateikt nevaru. Ir salīdzinoši jauns zobārsts Svetlana Puka, par viņu esmu dzirdējusi tikai labas atsauksmes, tāpēc ir doma kādu reizi apmeklēt. Vēl arī poliklīnikā ir kāds, bet tos nezinu. Vai tad priekš mazas pilsētas kā Balvi tas ir maz un NAV PIE KĀ AIZIET?

O office542 27.11.2023

Apraksts
Pie zobārstā Vijas Milaknes mēneša laika saplombēju četras zobus. Pec 1.5 mēnešiem divas plombas izkrita un vēl diviem zobiem parādījās stipras sāpes. Vērsos ar šo problēmu pie Milaknes, kura atbildēja, ka neatceras, kuru zobus laboja. Es lūdzu, lai paskatās manā ambulatorajā kartē, bet viņa sāka melot, ka šis kartes ir nepieciešamas tikai zemessardzes un policijas darbiniekiem un viņai nav zobu rentgena. Pec tam iedeva talr. numuru sava paziņa zobārsta cita pilsētā.
Aizbraucu pie zobu ķirurga, kur tika uztaisīts zobiem rentgens, Zobu ķirurgs atbildēja, ka man ir saplombējusi slimus zobus bez ārstēšanas.
Secinājums«
Vijai Milaknei zobu rentgens stāv viņas kabineta otra istaba, kuru izmantot viņai nav izdevīgi, jo viņai izdevīgāk noplombēt slimus zobus un saņemt naudu. Un pec tam dod iespēju nopelnīt savam paziņam zobārstam

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes