Ziemeļvalstu ģimnāzija - Slikti skolotāji

ĻOTI ĻOTI SLIKTA SKOLA!!!Šeit nav skolotāju bet gan kaut kādi darbinieki kuri it kā domā ka viņi tādi ir.Skolas Pedagoģe Sieviete kura neuzklausa bērnus.Mans Bērns Aizgāja no šīs skolas deļ vairākiem skolotājiem(P.S. šī skola balstās tikai uz dažiem īpašiem skolotājiem, bet viņi ir maz)VERY VERY BAD SCHOOL!!!There are no Teachers, but bad workers who think they are!guidance counselor also do not care about children problems.My child left this school because of bad teachers who don't care to much about children.There are some very special Teachers, but they are few :(

Komentāri (8)

T trakotais 20.07.2015

vajag mācīties, tad arī nebūs problēmas ar skolotajiem

D Danielgothin 01.08.2015

Šajā skolā skolotāji Lamājas ar Nepiedienīgiem Lamu vārdiem! un to stāsta arī tie bērni kuri mācās ļoti labi! Šajā skolā Lielākā daļa skolotāju māca ļoti slikti, viņi māca, lai mācītu nevis lai iemācītu. Lielu daļu no viņiem nevar uzskatīt par skolotājiem.
Kā arī daļa no šoem skolotājiem bieži uzvedas Stulbi un neloģiski! Pārprot, nesaprot vai arī vienkārši grib stulbi iegriest bērnam kurš cenšas izskaidrot radušos situāciju, situāciju neuzklausot, to pārveidojot kaut kadā negatīvā formā, nosūta bērnu pie pedagoģes kur bērns arī aiziet un arī tur viņu neuzklausa!

C Cccccccc 22.11.2016

Man ar nepatīk tā skola. Jūtos slikti... Kā iegrūdu savu bērnu tur. No visām klasēm mūžīgi būs viena vislabākā. Tas tā nevar būt..

K Kaspars Barvids 21.01.2017

Man ZIEMEĻVALSTU ĢIMNĀZIJĀ, Paula Lejiņa iela 12, Rīgā, mācās divi bērni,
skolā uz pēdējo iesniegumu 2016. 25.12. par bērnu dzīvi skolā un sekmēm vienkārši neatbild!
Atsaucoties uz Civillikuma 181.panta pirmo daļu vecākam arī ja nedzīvo kopā ar bērniem, ir tiesības saņemt ziņas par viņu, it īpaši ziņas par viņa attīstību, veselību, sekmēm.
Turklāt sākumskolā vajadzīgais personāls uz skolas norādīto tālruni praktiski nav sazvanāms un regulāri liek pārzvanīt!

Vai Ģimnāzijai tā klājas rīkoties?????????

R RM 08.01.2018

Šajā skolā mācījās mana meita. Ziemeļvalstu ģimnāziju ieteica kā labāko Pārdaugavā. No 5 klases paveicās ar klases audzinātāju. Paldies Antrai Puriņai. LIeliska skolotāja, lielisks cilvēks. Toties par 1-4 klasei par skolotājā Agnesi Rudzrogu un Valdu Rūtenbergu nav neviena laba vārda ko teikt. Pilnīgi neviena! Tādus eksemplārus nedrīkst laist bērniem klāt ne tuvu.

K Karina Anisimova 29.08.2019

Nu ko teikt normāla skola

K Karina Anisimova 29.08.2019

Tikai skolas toletes jāsaremontē.

K Karina Anisimova 29.08.2019

Un šī skola nevar atrast normālu vācu valodas skolotāju,kura labi māca un visu labi un saprotami paskaidros.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes