ZG Ailes Jānis Podnieks - nepieklājība

nesen saskāros ar šo uzņēmumu par logu konsultāciju. Podnieka kungs ir ļoti nekaunīgs un nepieklājīgs, telefona saruna pārauga mums tādā kā manis noniecināšanā, jo redz pati es nemākot noteikt cik lieli man ir logi, un mērīt viņš nebraukšot. uz manu teikumu - ja reiz nebraucat mērīt, tad es meklēšu citu uzņēmēju, es saņēmu rupjību un brīdinājumus lai es viņam nedraudot. nezinu, vai nu dzēris cilvēks ir darba dienās, jeb uzvedība tādā, bet es neiesaku ar šo uzņēmumu sadarboties.

A

Komentāri (6)

S Saulstariņš73 11.12.2013

Man gan šķiet, ka runa ir pavisam par citu uzņēmumu un cilvēku, nesen pasūtīju šajā uzņēmumā logus un durvis privātmājai, varu teikt tikai to labāko, tika gan ievēroti termiņi, gan attieksme ļoti pieklājīga un profesionāla, un protams kas nav mazsvarīgi, arī cena un piemērotās atlaides bija ļoti draudzīgas!
Lai veicas Podnieka kungam un uzņēmumam ZG ailes!
Ar cieņu,
Sarmīte

L Lilija111 11.10.2014

Pilnīgi piekrītu iepriekš teiktajam par nepieklājību. Pieklājība no J.Podnieka puses bija tik ilgi, kamēr saņēma naudu par logu, kaut iepriekš uz manu jautājumu par apmaksu paskaidroja, ka jāiemaksā avanss, bet otra puse, tad kad ielikts logs.bet nekā .Saņēmu rēķinu par otro pusi ar norādi, kamēr nesamaksāšu otru pusi, logu neliks, un vēl ar izceltiem burtiem, ka ja nokavēšu norādīto termiņu, tad sods 1 % dienā. Bet tās jau nebija viss. Pie uzmērīšanas teicu, ka man vajag visu, iekšējo un ārējo apdari arī, visu apsolīja, ticēju.Beigās atbrauca meistari, lika logu, un ieplēta lielas acis par apdari, firma tādas lietas nemaz nedarot. Zvanīju J. Podniekam, un tad nu sākās tas, ko iepriekšējā rakstītāja vēstīja, ka saruna pārauga tādā kā izsmieklā- mazums, kas esot runāts mutiski, tas neskaitoties, jālasot līgums, apmēram, ko es gribot vēl.Viņam tas ir saprotams, bet man, kas no logiem neko nesaprot, visi tie termini, burti, cipari, apzīmējumi sveši, īpaši jau neiedziļinājos, jo ticēju, ka viss būs kā runājām, bet nekā.Tad nu pārējie potenciālie Podnieka klienti, ATCERIETIES, ka ja kaut kas būs šķērsām, tad neko vairāk par ironiju (labākajā gadījumā, nu tas atkarīgs no situācijas) nesaņemsiet, jo naudu jau viņš būs saņēmis un par pārējo viņam vairs nav daļas.Bet ir jau vēl citas firmas, varbūt cena izskatīsies augstāka, bet kopsummā būs lētāka. Uz šo aprēķināto rēķina lētumu jau viņš pelna, lai tik dabūtu līgumu, pēc tam.Tā firma jau pastāv no viena paša Podnieka, meistarus viņš piemeklē, man trāpījās ideāli atšķirībā no Podnieka.

D DainisLeimanis 27.11.2014

Neko labu jau arī es nevaru teikt par šo smirdīgo uzņēmumu. Attieksme pa telefonu drausmīga, kad kaut ko pavaicā, saņem augstprātīgu atbildi. Visi jau nav kompetenti durvju jautājumā. Novēlu šai firmai ātrāk nobankrotēt.

I Indra111110 04.06.2016

Nesen ieliku gan durvis gan logus, viss bija augstākajā līmeni, neko pielikt, neko atņemt, viss super, un par labām naudiņām!

A alissimo 05.09.2017

Augstākā mēra nepieklājība! Ignorē pasūtījumu! Telefoniski sazinājāmies, nosaucu izmērus, savas vēlmes, krāsu, utt..Teica- gaidi, atsūtīsim piedāvājumu darbadienas laikā. Gaidu jau nedēļu, nekā! Aizsūtīju viņiem epastā jautājumu par savu ieinteresētību - atbildes protams nav! Pajoliņu kantoris!

V Viktors Nikitins 22.03.2018

Pirms paaris dienaam komuniceeju ar sho uzneemumu.Uz maniem jautaajumiem par izmantojamiem materiaaliem u.t.t.,saneemu loti augstpraatiigus aizraadiijumus un paarmetumus manaa virzienaa no seerijas - kaa tu vari nezinaat kas ir tas vai shitas materiaals,kas nav skadrs u.t.t..Mazaakajaa meeraa tas bija augstpraatiigi,lielaakajaa - leciigi.Jaa,piedodiet es neesmu durvju speciaalists un nesaprotu neko no tiem materiaalu kodiem,tieshi tapeec jautaaju,lai to noskaidrotu nevis sanemt atbildi - kaa to var nezinaat.Ja saakumaa padomaaju,ka varbuut darbinieks riita agrumaa veel nebija pamodies un komunikaacija bremzee,tad palasot atsauksmes shajaa vietnee kluva skaidrs,ka taa ir kompaanijas "normaala" uzvediibas forma ar potenciaalo klientu kas gala rezultaataa arii noteica muusu izveeli - tureeties no shii uzneemuma pa gabalu.Spriezhot peec paraksta zem taames,tas bija shajaa vietnee jau piemineetais J.Podnieks.Ar shausmaam iedomaajos kaads ir shis Podnieks komunikaacijaa ar darbiniekiem,ja pat ar klientiem vinam truukst elementaaras pieklajiibas

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes