www.sudzibas.lv Zelta Zivtiņa Mobilais internets

Zelta Zivtiņa - Mobilais internets

Jau vairāk kā nedēļu karoju ar Tele2, bija apsolījuši, ka pa naktīm no 00:00-6:00 neņem naudu par internetu, bet mums nepārtraukti ņem. Zvanu uz 676, tad viņi nepārtraukti saka, ka kaut kad pārzvanīs un atzvanis. Jau vairāk kā nedēļu. Ko nu? Vienu dienu pat bija, ka internets pusminūti iet, tad atvienojas, un apmēram 5 minūtes slēdzās klāt. Un tā visu dienu. Nupat pazvanīju, gaidīju šoreiz 5 minūtes, kaut gan bija solīts, ka pēc 3 minūtēm savienos. Viena krieviski runājoša babenīte man pateica, ka "reģistrēts esot, kaut kad pārskatīšot". Bet man nevajag kaut kad, man vajag konkrētu datumu. Kad jautāju konkrētu datumu, viņa nevarēja atbildēt, viņai bija "kaut kad, kaut kad". Cik ilgi tas turpināsies? Es zvanu jau vairāk kā nedēļu, un katru dienu tērēju 7 santīmus. Vai man to naudu arī kāds atgriezīs?

I

Komentāri (3)

L Lauris..... 18.01.2010

Skaties šeit bildē tad sapratīsi par to maksu naktīs

R rasma 31.01.2010

Nemaz nevajag mekleet nakti. Mums pa dienu nonem nenormaalaas summas! Ir rakstiits, ka nepaarsniedgs o.99 pa dienu. Uzneemaam plkst.12'' un plkst. 18''. Bija nonemts ls 1, 60 un gaajaam tikai draugos un googlee. taapat raustaas, kaut gan esam pilseetas centraa. Pie cita interneta arii netiekam, jo maaja ir kaa kopiipasums. Nezinu ko dariit.

L Labrador33 17.09.2013

Man liidziigi

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes