www.sudzibas.lv Zelta Zivtiņa naudas izspiešana

Zelta Zivtiņa - naudas izspiešana

Cienījamie vasaras prieku un dabas baudītāji!!!

Nesen esam "izbaudījuši" viesu nama Jaunmedņi "Zetla zivtiņa'" laipnību un naudas izspiešanu...
esam rezervējuši un samaksājuši par divu mājiņu nomu, kur vēlējāmies izbaudīt dabu dažu dienu laikā...viss tā kā būtu bijis jauki, tikai jau atbraucot sāka uzmākties ar visāda veida palīdzību viens vietējais darbinieks- kurš ik reizi oda pēc kārtīga dzērāja...vēlāk izrādījās, ka visi piedāvātie pakalpojumi ir par maksu, sākot no somu nešanas līdz malkai ugunskuram...tas jau vēl nav nekas... izvācoties ārā, mums piestādīja rēķinu- par autostāvvietu, par malku ugunskuram, par atnestu tvertni zivju glabāšanai, kuru īstenībā neesam lūguši nemaz, par noķertām pāris smalkām zivtelēm bērnu udenstilpnē, kura sakotnēji tika traktēta kā bezmaksas vieta zivju ķeršanai (blakus atrodas neliels mākslīgs ezers, kur lielas zivis ķer par maksu, kas bijis zināms iepriekš)... mājiņās nav aprīkotas ar labierīcībam...tās ir kopējas lietošanas, atrodas ārpusē...tas gan nav traki kempinga apstākļos ar norunu, ka kempinga mājiņa nemaksā kā četrzvaigžņu viesnīcas numurs ar visām ekstrām... beigu beigās, kad sākām skaidrot, kas par lietu, izrādās, ka noteikumi par uzturēšanos atrodas kautkur ellē ratā pie iebraukšanas uz dēļa sīkiem burtiņiem. Jūs neviens iepriekš nebrīdinās par iespējamām izmaksām... un kur mūsu sabiedrībā vēl palikuši kempingi ar maksas iebraukšanu, ja tu jau esi samaksājis par uzturešanos... lai vai kā, bet attieksme šausmīgi nelaipna. neviens neatbild par to, ko runā. vienu dienu runātais tiek noliegts otrajā dienā.
Esam ļoti neapmierināti ar apkalpošanu, personālu, krāpšanu, ko nācies izciest. sirsnīgi Jums iesakam baudīt vasaras priekus citā vietā!!!
Neaudzinātu alkoholiķu bodīte!!!

M

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes